Ben yan yatırınca kendim kaldıramıyorum hala.birşey diyimi geçen otoparkten çıkarırken düşürdüm sola çantayı ezdim gene. gavur ölüsü gibi it olu it. dötümde kıllar ağırdı hala 300kg motor kullanıyoruz
Dostum al bi bataniye kalınca, yavaş yavaş iki kişi yatırın yana. Sonra Arkan dönük bir şekilde bacaklarınla geri geri belli bir açıya kadar dikleştirdikten sonra gerisi çok kolay Gidon da kırık olacak. V strom çok kolay kalkar.Ben yan yatırınca kendim kaldıramıyorum hala.
Kesin bir yöntemi vardır ama o yöntemi öğrenmek için yatırmaya da kıyamadığımdan kaldı öyle.
Çİmenlik bir yerde, yatırınca bir şey çizilmeyecek yerde deneme yapmam lazım.
AI sağolsun karşıya geçirirdi merak etme.Ben yavaş sürdüğümden ötürü direk aşa düşüşümü görürdünüz![]()
Dostum al bi bataniye kalınca, yavaş yavaş iki kişi yatırın yana. Sonra Arkan dönük bir şekilde bacaklarınla geri geri belli bir açıya kadar dikleştirdikten sonra gerisi çok kolay Gidon da kırık olacak. V strom çok kolay kalkar.
Ben de bir kez devirdim, onda da o anki panikle nasıl yapılacak falan etraftan yardıma gelen oldu da kaldırdım.Yok hocam, hiç de öyle anlatıldığı gibi kolay değil.
Ben hiç beceremedim bu işi.
O kadar video izledim, çıplak gözle yapanları izledim falan ama yok, bir türlü beceremiyorum.
Tabiki kolay değil. 200 Kg lık makineler. (benim ki 245 Kg) Fakat ben talep gelmesi halinde uygulatıyorum. Kaldıramayan olmadı motorunu. Özellikle kadın sürücülere verdiğim eğitimlerde güvenli bir şekilde (battaniye getirmesini bile istediklerim oldu) yan yatırıp, kaldırtıyorum.Yok hocam, hiç de öyle anlatıldığı gibi kolay değil.
Ben hiç beceremedim bu işi.
O kadar video izledim, çıplak gözle yapanları izledim falan ama yok, bir türlü beceremiyorum.
Çökme problemi olanlar, dizinden rahatsız olanlar yapamayabilir sadece. Diğerleri doğru teknikle çok rahat yapabilmeli gerçekten de.Tabiki kolay değil. 200 Kg lık makineler. (benim ki 245 Kg) Fakat ben talep gelmesi halinde uygulatıyorum. Kaldıramayan olmadı motorunu. Özellikle kadın sürücülere verdiğim eğitimlerde güvenli bir şekilde (battaniye getirmesini bile istediklerim oldu) yan yatırıp, kaldırtıyorum.
...
kadın sürücüler motorlarını düşürüyorlar mı diyorsunuz??Tabiki kolay değil. 200 Kg lık makineler. (benim ki 245 Kg) Fakat ben talep gelmesi halinde uygulatıyorum. Kaldıramayan olmadı motorunu. Özellikle kadın sürücülere verdiğim eğitimlerde güvenli bir şekilde (battaniye getirmesini bile istediklerim oldu) yan yatırıp, kaldırtıyorum.
Motosiklet botları çok önemli, tabanı kolay kaymayacak cinsten olması lazım. Ayaklar motordan biraz uzakta, fıtı fıtı kaldırmaya başlamak işi kolaylaştırıyor. motorun dibine çok girip, kuvveti belinizden beklemek gerçekten çok zor. Bacak kaslarınız ne kadar ağır olsa da motoru kaldıracak gücü var. (Tabi Bmw 1600GTL vb motorları denemedim)
Fırsat olsa da atlayıp Bursa'ya gelip eğitim alsam sizden.Tabiki kolay değil. 200 Kg lık makineler. (benim ki 245 Kg) Fakat ben talep gelmesi halinde uygulatıyorum. Kaldıramayan olmadı motorunu. Özellikle kadın sürücülere verdiğim eğitimlerde güvenli bir şekilde (battaniye getirmesini bile istediklerim oldu) yan yatırıp, kaldırtıyorum.
Motosiklet botları çok önemli, tabanı kolay kaymayacak cinsten olması lazım. Ayaklar motordan biraz uzakta, fıtı fıtı kaldırmaya başlamak işi kolaylaştırıyor. motorun dibine çok girip, kuvveti belinizden beklemek gerçekten çok zor. Bacak kaslarınız ne kadar ağır olsa da motoru kaldıracak gücü var. (Tabi Bmw 1600GTL vb motorları denemedim)