Kamyoncunun son videosunu buldumm

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
birşey diyimi geçen otoparkten çıkarırken düşürdüm sola çantayı ezdim gene. gavur ölüsü gibi it olu it. dötümde kıllar ağırdı hala 300kg motor kullanıyoruz
Ben yan yatırınca kendim kaldıramıyorum hala.
Kesin bir yöntemi vardır ama o yöntemi öğrenmek için yatırmaya da kıyamadığımdan kaldı öyle.
Çİmenlik bir yerde, yatırınca bir şey çizilmeyecek yerde deneme yapmam lazım.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Kelaj ve dronaj yok, bence dublörü oynamış. Açıklama gerekiyor kendisinden.

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Ben yan yatırınca kendim kaldıramıyorum hala.
Kesin bir yöntemi vardır ama o yöntemi öğrenmek için yatırmaya da kıyamadığımdan kaldı öyle.
Çİmenlik bir yerde, yatırınca bir şey çizilmeyecek yerde deneme yapmam lazım.
Dostum al bi bataniye kalınca, yavaş yavaş iki kişi yatırın yana. Sonra Arkan dönük bir şekilde bacaklarınla geri geri belli bir açıya kadar dikleştirdikten sonra gerisi çok kolay Gidon da kırık olacak. V strom çok kolay kalkar.

Bende ifşa ya geldim ama umduğumu bulamadım. Kamyoncu kendine ilginç bir hayran kitlesi oluşturmaya başladı.
Beğeniyoruz, destekliyoruz.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ehh bu normal bir atlayış, kamyoncu olsaydı olaya egzantrik bir hava katardı.:ROFLMAO:

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Dostum al bi bataniye kalınca, yavaş yavaş iki kişi yatırın yana. Sonra Arkan dönük bir şekilde bacaklarınla geri geri belli bir açıya kadar dikleştirdikten sonra gerisi çok kolay Gidon da kırık olacak. V strom çok kolay kalkar.

Yok hocam, hiç de öyle anlatıldığı gibi kolay değil.
Ben hiç beceremedim bu işi.
O kadar video izledim, çıplak gözle yapanları izledim falan ama yok, bir türlü beceremiyorum.

Motosikleti
O kadar video izledim, çıplak gözle yapanları izledim falan ama yok, bir türlü beceremiyorum.
Ben de bir kez devirdim, onda da o anki panikle nasıl yapılacak falan etraftan yardıma gelen oldu da kaldırdım.
Ama tek başıma çok geziyorum, deneme yapmam lazım aslında.

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Tabiki kolay değil. 200 Kg lık makineler. (benim ki 245 Kg) Fakat ben talep gelmesi halinde uygulatıyorum. Kaldıramayan olmadı motorunu. Özellikle kadın sürücülere verdiğim eğitimlerde güvenli bir şekilde (battaniye getirmesini bile istediklerim oldu) yan yatırıp, kaldırtıyorum.

Motosiklet botları çok önemli, tabanı kolay kaymayacak cinsten olması lazım. Ayaklar motordan biraz uzakta, fıtı fıtı kaldırmaya başlamak işi kolaylaştırıyor. motorun dibine çok girip, kuvveti belinizden beklemek gerçekten çok zor. Bacak kaslarınız ne kadar ağır olsa da motoru kaldıracak gücü var. (Tabi Bmw 1600GTL vb motorları denemedim)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Tabiki kolay değil. 200 Kg lık makineler. (benim ki 245 Kg) Fakat ben talep gelmesi halinde uygulatıyorum. Kaldıramayan olmadı motorunu. Özellikle kadın sürücülere verdiğim eğitimlerde güvenli bir şekilde (battaniye getirmesini bile istediklerim oldu) yan yatırıp, kaldırtıyorum.
...
Çökme problemi olanlar, dizinden rahatsız olanlar yapamayabilir sadece. Diğerleri doğru teknikle çok rahat yapabilmeli gerçekten de.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

Motosiklet botları çok önemli, tabanı kolay kaymayacak cinsten olması lazım. Ayaklar motordan biraz uzakta, fıtı fıtı kaldırmaya başlamak işi kolaylaştırıyor. motorun dibine çok girip, kuvveti belinizden beklemek gerçekten çok zor. Bacak kaslarınız ne kadar ağır olsa da motoru kaldıracak gücü var. (Tabi Bmw 1600GTL vb motorları denemedim)
kadın sürücüler motorlarını düşürüyorlar mı diyorsunuz??

Motosikleti

Fırsat olsa da atlayıp Bursa'ya gelip eğitim alsam sizden. :) Dur hele bu kış zor geçti, evde LGS manyalığı olunca gezmeye bile fırsat bulamadım. :)

onusu açılmmışken sorayım, geçen sene Mayıs gibi çok heves edip Forma Adventure bot aldım, çok güzel, güven veriyor, hem görüntüsünü seviyorum hem rahat hem yeterince güvenli gibi. ama 30 Mart'da motoru tuvturk'e götürürken yağmur çiseleyen hava vardı, yerler hafif ıslakken bastığım yerler kayıyordu, bahçede motoru parkettiğim yere ürürken bile kayacağım korkusu geldi. Forma öyle dandik marka da sayılmaz, nasıl olur da yepyeni daha 8-10 kez giyilmiş botların tabanı kayar anlamadım. bu tabanlara ne yapılır bir fikrin var mı? Motordan korktum öyle diyeyim. Tuvturk'de içeride muayene sırasında motorun üzerinde boyalı beton üzerinde de tırsarak hareket ettirdim motoru.

Motosikleti
cbf 150
Bot olayı alpinstar dır yada daniese bende daneşse var spor motor botu ama arazidede kaymıyor. Sadece vış vış ses çıkarıyor yürürken. Oda zaten benim gibi adama yakışır, vıcık vıcık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar