24 Nisan Cuma Günü Motobike Fuar Buluşması

Motosikleti
sattık :(
Değerli forum üyeleri, bugüne kadar her ne kadar istesem de bir türlü köfte buluşmalarına katılamadım içimde bir uktedir kaldı. Gördüğüm kadarıyla ahali genel olarak Cuma günü fuara katılım gösterecek. Buna mutakıp katılacak dostlarla kahve içip laflamayı çok isterim.

Cuma günü fuar katılımcıları olarak bu başlık altında toplanabiliriz diye düşündüm. İsterseniz numaralarınızı özelden gönderin whatsapp grubu açayım.

Görüşmek üzere!

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Beyler bugün fuara gittim. Öncelikle alışmış olduğumuz fuar düzenini değiştşrmişler. Kawa, Ktm, Suzuki, Ducati, Triumph hep 8. Salonda. Onun dışında her yer Çin istilasıydı. Voge ve Cf moto standları kalabalıktı. TT Custom ampır ampır bir iş yapmış ve fuar içindeki stand girişlerini turnikeye bağlamış, ortama şak diye giremiyorsun. Kawa'yı bu sene bayi olan Arn Motor temsil etmiş, Z-Moto ne moka yarıyor bilmiyorum. Kawa standı kalabalıktı, 100 Oktan Alişan sağolsun H2 türevi bir motoru sürekli kesiciye sokarak Hall 8'de yer alan misafirlerin kulaklarının ırzına geçti.Çok fazla bisiklet, elektrikli tırışka araba falan vardı. Ben pek keyif alamadım bu sene.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Mücbir sebeplerden dolayı katılamıcam, fakat storylerden gördüğüm kadarı ile çokta bir şey kaçırmıyorum gibi duruyor :)

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Bilet ne kadar?
450 TL gibi bir fiyat gördüm, doğru mu?

Motosikleti
DUKE 250
giden arkadaşlara sorum,
lastik fiyatlarında gitmeye değer bir indirim kampanyası varmı?
fuar olarak gitmeye değeceğini düşünmüyorum ama lastik fiyatlarında kampanya varsa eğer düşüneceğim sadece.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
giden arkadaşlara sorum,
lastik fiyatlarında gitmeye değer bir indirim kampanyası varmı?
fuar olarak gitmeye değeceğini düşünmüyorum ama lastik fiyatlarında kampanya varsa eğer düşüneceğim sadece.
Fuar ve indirim? Olacak iş değil, firmalar oraya gitmek için masraf yapıyor, o ticari işletmeler o masrafı bir şekilde satış yaparak çıkaracaklar. Sembolik inidirim belki olur.

Motosikleti
Fuar ve indirim? Olacak iş değil, firmalar oraya gitmek için masraf yapıyor, o ticari işletmeler o masrafı bir şekilde satış yaparak çıkaracaklar. Sembolik inidirim belki olur.

Hocam, her zaman fuarlarda kampanyalı ürünler olur, bu da = bir miktar indirim. 50 lira kâr etceğine 25 ediyor. Fuar kâr için değil firma tanıtımı için yapılır, bir nevi reklam gibi düşünmek lazım :)

Düzeltme: Her firmada olmasada çoğu firmada kampanyalı ürün bulunabilir.

Motosikleti
Hocam, her zaman fuarlarda kampanyalı ürünler olur, bu da = bir miktar indirim. 50 lira kâr etceğine 25 ediyor. Fuar kâr için değil firma tanıtımı için yapılır, bir nevi reklam gibi düşünmek lazım :)

Düzeltme: Her firmada olmasada çoğu firmada kampanyalı ürün bulunabilir.
işte fuar zamanı aynı mağazanın kendi yerinde de indirim olabiliyor, o fuarın kalabalığına girmektense mağazada rahat rahat alışveriş edilebilir.

Motosikleti
işte fuar zamanı aynı mağazanın kendi yerinde de indirim olabiliyor, o fuarın kalabalığına girmektense mağazada rahat rahat alışveriş edilebilir.

Bu da mantıklı bir seçenek tabi, mağazada varsa indirim almak daha mantıklı ✌️

Motosikleti
sattık :(
Beyler bugün fuara gittim. Öncelikle alışmış olduğumuz fuar düzenini değiştşrmişler. Kawa, Ktm, Suzuki, Ducati, Triumph hep 8. Salonda. Onun dışında her yer Çin istilasıydı. Voge ve Cf moto standları kalabalıktı. TT Custom ampır ampır bir iş yapmış ve fuar içindeki stand girişlerini turnikeye bağlamış, ortama şak diye giremiyorsun. Kawa'yı bu sene bayi olan Arn Motor temsil etmiş, Z-Moto ne moka yarıyor bilmiyorum. Kawa standı kalabalıktı, 100 Oktan Alişan sağolsun H2 türevi bir motoru sürekli kesiciye sokarak Hall 8'de yer alan misafirlerin kulaklarının ırzına geçti.Çok fazla bisiklet, elektrikli tırışka araba falan vardı. Ben pek keyif alamadım bu sene.
yarın da gel tommy ağabey kahve ısmarlayalım :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilet ne kadar?
450 TL gibi bir fiyat gördüm, doğru mu?
Günlük 450 tl diye gördüm yarın sabah veya kapıda alacağım, bazı whatsapp gruplarında 350 tl ye satan arkadaşlar var ama duruma hakim değilim.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Web sitesindeki fiyatlara baktım da 4250-5250 arasında pantolon modelleri. Bence 6000'e 2 pantolon makul duruyor. En kötü fuara katılan 2 arkadaş bu kampanyayla 3000'e pantolon sahibi olur.
web sitelerinde 2.125 liraya dizlik satıyorlar. 3.000'e pantolon iyi tabi.
32ad8cz.jpg

Bu saliha denen kadın, ellerini kollarını oynatarak konuşan uzun saçlı adam vs vs bunlar ne ara motosiklet duayyeni oldular da brifing konferans falan veriyorlar ya

Motosikleti
İnsan türü
Bu saliha denen kadın, ellerini kollarını oynatarak konuşan uzun saçlı adam vs vs bunlar ne ara motosiklet duayyeni oldular da brifing konferans falan veriyorlar ya
İnsan türü olarak sosyal hayvanlarız, rasyonel düşünme konusunda geriyiz, hikayeler uydurup sonra bunlara inanmak en büyük yeteneğmiz ve bu sayede bir sürü insan bir araya gelip bir ey yapabilip de bu günlere gelmişiz. Yani insanların normali bu deyip geçiyorum artık.

Motosikleti
Hero Dash 125
Yakın zamanda motor pantolunu almadım ve araştırmadım, bu nedenle fiyatlara hakim değilim. Vecton'un standında 5999 TL'ye "bir alana öteki bedava" kampanyası vardı.

Ufak defosu olan ürünlerdir. Alınır mı? Defosunun durumuna göre alınır. Defosu yoksa da çocuk bedeni gibi olan ellerinde tek kalmış küçük bedenleri satmaya çalışarak stok eritiyorlar. Vecton'un mağazasında da defolu ürünleri uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Motosikleti
Cf moto 250 nk
Vecton a yazlık 2 a sertifikalı pantalon sordum ama getirmemişler. Kampanyada sağa ve sola pantalon sermişler bir tarafta 2 si 4000tl diğer tarafta 6000tl pek incelemedim defoları varmı bakmadım değerlendirilebilir. Diğer ürünler normalden biraz indirimli fiyata dediler alamadan geldik.Kalan kısmı bildiğiniz gibi test sürüşü falan getirseler çok eğlenceli olurdu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar