Hem gezdim hem köfte hem de gözleme yedim

Motosikleti
Triumph Trident 660
Beşiktaşta sofyalı Ali köftecisine gittim normalde tencere köfte adı ile satılıyor ama ben cins biri olduğum için pide üstü dedim menülerinde yok ama yaparız dediler.
927lbb3.jpg

Yoğurtun yanına ayran ne alaka diyeceksiniz şimdi,demiştim size ben cins bir adamım.
Köfteyi beğenmedim bu arada.
Ardından kitap okumak için kendime mekan arıyordum atatürk fidanlığına gidecekttim gittim ama beğenmedim ne yapayım diye düsünürken Rumeli feneri akar dedim vurdum kırbacı triumpha haritalardan gözlemeci aradım ve Rumeli fenerinin üst kısmında kalan kamp alanı yolundan ilerlerseniz görürsünüz.
Oradaki gözlemeciye gittim bir ıspanak-peynirli bir de patlıcanlı gözleme yedim
Mekan Nezih sakin bir yer sadece haftasonları açık diye hatırlıyorum

sbn0g46.jpg

Gözlemeci abla ile ayaküstü muhabbet ettim buraya sevgilinle gelsene genelde çiftler geliyor dedi zaten dün japonyaya gitmiştim anime kızları için gerçek olmadığı için ağlamıstım gözlemeci abla yine bunu hatırlattığı için tekrar ağladım,olunca yine gelcem abla dedim yanına ve hıncımı almak için giderken motoru bağırta bağırta gittim.

Rumeli feneri artık kapalı biliyorsunuz kayaların üstünde oturuyorlar, insanlar çok olduğu çok fazla durmadım orada.
h3j0iq2.jpg

Belki 15 temmuz açılmıştır dedim orada sakince kitap okurum umuduyla yine bindim Trident 250 ye ancak tıklım tıklımdı torun tombalak çiftler cirit atıyordu içimden makarna tanrısına dua ettim bana bir gün ya gotik ya da anime kızı nasıp eyle diye biraz soluklanıp eve döndüm kitapta okuyamadım,belki evde okurum genel olarak hafta sonum iyi geçti.
n3iozkt.jpg

Hafta sonları benim gibi cins bir adamla sürmek-yemek isteyen kişiler İstanbul içi yazabilir.
Not-pasifler yazmasın.
2.not-parlak pasifler yazabilir.
Tschüs.

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Hafta sonları benim gibi cins bir adamla sürmek-yemek isteyen kişiler İstanbul içi yazabilir.
Motorumun tamiri icin hala parca bekledigimden pek keyif surusu yapasim gelmiyor ama o isleri halledebilirsem Istanbul'un kuzeyindeki yollarda bir ara gazlamaya varim 👍

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Motorumun tamiri icin hala parca bekledigimden pek keyif surusu yapasim gelmiyor ama o isleri halledebilirsem Istanbul'un kuzeyindeki yollarda bir ara gazlamaya varim 👍
Nasil bir arizasi var tiger sportun ve kac zamandir bekliyorsunuz?
Herkes korlasi elestiriyor da, merak ettim🙄

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Nasil bir arizasi var tiger sportun ve kac zamandir bekliyorsunuz?
Herkes korlasi elestiriyor da, merak ettim🙄
Arizasi yok aslinda. Ocak ayinin sonuna dogru trafik kazasi gecirdigimden kozmetik hasar almisti. Sigorta ile yaklasik iki hafta once ancak anlasabildik. 2 haftada da parcalar daha ulkeye giris yapmadi. 1 ile 2 ay arasi tahmini teslim suresi verdi servis. Masraflar cok yuksek olmasa surecin basinda siparis verseydim sigorta ile isim bitene kadar parcalar gelmis bile olurdu. Ancak yuksek masraflar ve sigortanin surundurmesinden dolayi siparisi biraz bekletmek durumunda kaldim.

Hasarlar agirlikli grenaj. Ancak cami tutan mekanizma kirildi ve kafayi egdi. Bu yuzden en buyuk sorunum camsizlik. Eskiden naked motor kullansam da su an camsizlik cok keyfimi kaciriyor. Bu motorun kafasi nasil tasarlandiysa cam yokken onden gelen butun ruzgar hayalarima dogru kanalize oluyor. Takdir edersiniz ki pek keyifli bir deneyim degil 🙂. Bunun disinda hafta ici 3 gun ise git-gel ~40 km yol yapiyorum, motorda sorun yok.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Beşiktaşta sofyalı Ali köftecisine gittim normalde tencere köfte adı ile satılıyor ama ben cins biri olduğum için pide üstü dedim menülerinde yok ama yaparız dediler.
927lbb3.jpg

Yoğurtun yanına ayran ne alaka diyeceksiniz şimdi,demiştim size ben cins bir adamım.
Köfteyi beğenmedim bu arada.
Ardından kitap okumak için kendime mekan arıyordum atatürk fidanlığına gidecekttim gittim ama beğenmedim ne yapayım diye düsünürken Rumeli feneri akar dedim vurdum kırbacı triumpha haritalardan gözlemeci aradım ve Rumeli fenerinin üst kısmında kalan kamp alanı yolundan ilerlerseniz görürsünüz.
Oradaki gözlemeciye gittim bir ıspanak-peynirli bir de patlıcanlı gözleme yedim
Mekan Nezih sakin bir yer sadece haftasonları açık diye hatırlıyorum

sbn0g46.jpg

Gözlemeci abla ile ayaküstü muhabbet ettim buraya sevgilinle gelsene genelde çiftler geliyor dedi zaten dün japonyaya gitmiştim anime kızları için gerçek olmadığı için ağlamıstım gözlemeci abla yine bunu hatırlattığı için tekrar ağladım,olunca yine gelcem abla dedim yanına ve hıncımı almak için giderken motoru bağırta bağırta gittim.

Rumeli feneri artık kapalı biliyorsunuz kayaların üstünde oturuyorlar, insanlar çok olduğu çok fazla durmadım orada.
h3j0iq2.jpg

Belki 15 temmuz açılmıştır dedim orada sakince kitap okurum umuduyla yine bindim Trident 250 ye ancak tıklım tıklımdı torun tombalak çiftler cirit atıyordu içimden makarna tanrısına dua ettim bana bir gün ya gotik ya da anime kızı nasıp eyle diye biraz soluklanıp eve döndüm kitapta okuyamadım,belki evde okurum genel olarak hafta sonum iyi geçti.
n3iozkt.jpg

Not-pasifler yazmasın.
2.not-parlak pasifler yazabilir.
Tschüs.
Sofyali kofte bizim burada da var, ucuz yollu karin doysun diye gidilecek bi yer. Koftesinin neredeyse hic tadi yok.
BI de ; o nasil gozlemeci yaw, herkes sevgilisiyle gidiyormus😂

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Sofyali kofte bizim burada da var, ucuz yollu karin doysun diye gidilecek bi yer. Koftesinin neredeyse hic tadi yok.
İçerde neler döndüğünü hayal edebiliyor musun ? :D Bunlar tarikat abi tarikat, yeni trend bu... :D

Afiyet olsun Burak kardeş, eskiden gelmiyordu böyle konular; Trident lazımmış demek ki. :)

F54

burak iyi güzel geziyorsunda o göbiş ne olacak :LOL:
keşke gözlemeci yerine spor salonuna gideydin :ROFLMAO:

Motosikleti
Triumph Trident 660
@kamyoncumemo bu yaziyi okursa yandın :)

Zeytinburnu'nda tencere kofteyi harbiden güzel yapan bir yer biliyorum. Edirne'de sabaha yakın yenir tencere köfte. Senle bi dahaki gezişimizde gidelim oraya.

Çok güzel gezi olmuş ayağına sağlık. Trident 250'ye iyi güldüm :D
Yazdıklarım bizim ekibe fazla hitap ediyor 😄
Gideriz yol ve motor her zaman hazır 🤘.

burak iyi güzel geziyorsunda o göbiş ne olacak :LOL:
keşke gözlemeci yerine spor salonuna gideydin :ROFLMAO:
Abi 1 aydır diyetteyim 5 kilo vermişim bu hafta sonu kaçamak oldu 10 kilo daha verirsem hedefime ulaşacağım 😄.
Bahçeköy,sarıyer yolları bilirsin abi arabayı ormana çeken grubun karnı acıkınca gideceği yerlerden,aile ile de gidilebilir 😄. Bir yıldız parkı değil neticede.
Bu kadar yol tepene kadar Çatalca/Subaşı köyünden başlayan orman yollarından kuzeye doğru gitseydin her köyde çok güzel köfteciler var, hem Trakya köylerinin kızları da güzeldir. :)
Rota cahiliyim ,buralarıda evvelden biliyorum bu hafta sonu yaparım belki çatalca subaşını 😄
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İçerde neler döndüğünü hayal edebiliyor musun ? :D Bunlar tarikat abi tarikat, yeni trend bu... :D

Afiyet olsun Burak kardeş, eskiden gelmiyordu böyle konular; Trident lazımmış demek ki. :)
Teşekkür ederim Trident güzel şeylerin kapısını açtı bana da düşen o kapıların ardından devam etmek
Senden daha çok korkmaya başladım, eğitimdede arkamdaydın... İyiki kestaneyi çizdirmemişiz. :D

Afiyet bal şeker olsun, en yakın zamanda seni nefessiz bırakacak bir (kaç) gotik artçı bulman dileğiyle.
Teşekkür ederim her entryinde gotik diliyorsun duana müdavim oldum 🥰

Motosikleti
Hero Dash 125
Pide üstü köfteyi de ilk defa gördüm. Görüntüsü de pek cazip gelmedi.

Bursa'da baya meşhur pideli köfte. Kasaplar hazır köfte satarken, bir kilo köfte alana 3 adet tırnaklı pide hediye vs tarzında satıyorlar. Geçenlerde Bursa'ya gittiğimde Güven Pideli Köfte'de yedim güzeldi. Kayhan Çarşısı'nda gel gel yapan tükkanlarda yemeyin.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
(İşin abartısı) Pideli köfte için kurşun atılır kurşun yenir yahu? O kadar çok değişik varyantı olan bir yemek ki?
  • Bursa pideli köftesi
  • Manisa kebabı
  • Tire köftesi
  • Ödemiş köftesi
  • Eskişehir Balaban kebabı (bunun olayı kemik suyu)
Saymakla bitmez. Hepsini başımızın üstünde, midemizin içinde yeri var.

Motosikleti
Hero Dash 125
Köfte evini tavsiye ederim.

Bursa Döner Sofrası isimli dükkana gitmiştim. Yanında da bu pideli köfteciden ortaya söylemiştim. Bir daha Bursa'ya yolum düşerse bir şans veririm bahsettiğin yere.

Abi bursaiskender kebab evleri var AVM de denk gelmişsindir illaki gayet güzel oluyor ama bu köfteciyi beğenmedim bir daha gitmem 😄

Burak suç sende değil, seni bu tarz vasat işletmelere alıştıran sistemde. AVM'lerde yer alan tükkanlar genelde kalite ve lezzetten çok uzakta sadece hızlı tüketime odaklı işletmelerdir. Önerdiğin yerin de kendi sitesindeki fotoğraflar bile yapay. :sneaky:

kasap-kofte.png

(İşin abartısı) Pideli köfte için kurşun atılır kurşun yenir yahu? O kadar çok değişik varyantı olan bir yemek ki?
  • Bursa pideli köftesi
  • Manisa kebabı
  • Tire köftesi
  • Ödemiş köftesi
  • Eskişehir Balaban kebabı (bunun olayı kemik suyu)
Saymakla bitmez. Hepsini başımızın üstünde, midemizin içinde yeri var.

Manisa Kebabı için Manisa'da Kebapçı Ali hoşuma gitmişti. İzmir'de Manisa Kebabı için Kemeraltı Doyuran Manisa Kebap idare eder.

Diğerlerini de hasbel kader bir yerlerde deneyimledim ancak Eskişehir Balaban Kebabı için önerebileceğiniz bir yer varsa not alalım kendimize.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Rota cahiliyim ,buralarıda evvelden biliyorum bu hafta sonu yaparım belki çatalca subaşını 😄
Bilgisayardan google haritaları aç. https://maps.app.goo.gl/XZegK98WsrecRUFx9
Çatalca Subaşı köyünden başlayan, Saray, Pınarhisar, Kırklareli diye giden haritada "Eski İstanbul - Kırklareli yolu" diye geçen yoldan git. Saray'dan hemen Ahmetbet yoluna saparsan biliyorsun bizim köfteci orada, ama oraya gerek yok, oralarda her köyde güzel köfteci var zaten.
Subaşın'dan kuzeye doğru gidersen Ana yoldan çıkıp orman içinden Çilingöz'e doğru da gidebilirsin ama o yollar biraz sert kalabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar