Yazlık mont içi giyim

Motosikleti
İki Teker Havada
Sadece kask eldiven ve fosforlu yelek olsun ceza yememek için kafi 😁

F54

uzun kollu t-shirt bunun en güzel çözümü çünkü file vücuda değdikçe terleme yapıyor
seyir halinde sıkıntı yok ama durduğun zaman terlemeye başlıyorsun
motosiklet kullanmak için en uygun mevsim ilkbahar ve sonbahar'ın yağışsız günleri

uzun kollu t-shirt bunun en güzel çözümü çünkü file vücuda değdikçe terleme yapıyor
seyir halinde sıkıntı yok ama durduğun zaman terlemeye başlıyorsun
motosiklet kullanmak için en uygun mevsim ilkbahar ve sonbahar'ın yağışsız günleri
Öyle abi de işte sıkışık trafikte çok sürdüğüm için her şeyi denemeliyim :D Yoksa 50-60 km üstü seyir halinde olsam hep sıkıntı yok ya aşırı fazla terletmiyor. Trafikte 20-30'la gidiyosun bi de üstüne daha fazla efor halindesin gazıdır frenidir bilmemnesidir...

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Sıkışık trafikte sıcak havada hangi koşulda olursa olsun terlemeyen yoktur sanırım.

Motosikleti
Dominar D250
Kendimi bildim bileli terlemenin çözümünü bulamadım, yazın basic tişörtlerim desenli oluyor. yaz aylarında oturduğum yerde terliyorum o derece, sıcak hiç bana göre değil.
tek çare teri hızlı atan ve kuruyan koşu vs. spor tişörtlerinde buldum, o da daha naylonlu olduğu için ayrı terletiyor ama en azından hızlı kuruyor.

teri attık tişörtü kuruttuk bunlar neyse, üstümde bir tişört birde yazlık montum var, bu şekilde gündüz terlerken akşam tam tersine üşütüyor, ağustos akşamı yazlık montun filelerinden geçen hava göğsüme buz gibi saplandı bir daha akşam yola çıkmadım. ne emmeye geliyoruz ne .. :confused:

Motosikleti
Honda CRF250L
Motorcu gömleği diye bir şey var

One shoot two kill

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yazlık revit eclipse 2 montum var püfür püfür rüzgar alıyor. içine tshirt giyiyorum ama lcw'den aldığım sport tshirtlerden var bir siyah bir beyaz almıştım, onlar pamuklu kumaş değil, hemen kuruyor, motorla gezeceğim zamanlar onları giyiyorum.
linkini bırakayım: https://www.lcw.com/bisiklet-yaka-erkek-spor-tisort-beyaz-o-4911655

İzmir taraflarında benim okul arkadaşlarımdan motorcu tayfası baskılı tshirt yaptırmıştı yıllar önce, bana da gönderin demiştim, onun markasına bakıp keşfettim bu modeli sonra iki tane daha aldım.

Aslında ben çok terleyen biri değilim, ama yazın revit eclipse mont rüzgar geçirse bile sırt korumasına denk gelen yerden sırtım terliyor, montu çıkarınca kısa sürede kuruyor.
otorla işe gittiğim zamanlarda yanımda yedek tshirt taşıyordum, işyerine varınca değiştirip akşam dönüşte de tekrar bu tshirti giyiyordum.

Motosikleti
GSX8S
Anladım şu vidyodaki gibi bir şeyi kastediyorsun.

Benim de anlayamadığım yazlık fileli montları neden siyah yaparlar. Beyaz olanlarının bile sırt, omuz koltukaltı gibi en çok ısınacak yerlerlerini simsiyah yapıyorlar iyice güneşi soğursun diye? Bembeyaz olursa çabuk kirlenir evet ama ortası yok mu bunun

Motosikleti

Benim de anlayamadığım yazlık fileli montları neden siyah yaparlar. Beyaz olanlarının bile sırt, omuz koltukaltı gibi en çok ısınacak yerlerlerini simsiyah yapıyorlar iyice güneşi soğursun diye? Bembeyaz olursa çabuk kirlenir evet ama ortası yok mu bunun
Ben yazlık mont alırken bulabildiğim en açk rengi almıştım. Revit Eclipse 2 açık gri mont neredeyse beyaza yakın bir gri, yazın çok yakmıyor bu sayede.
Yazlık mont olabildiğince açık renk olmalı.

kaskı da düz beyaz aldım yazın kafama güneş vuruyor, her ne kadar içeri sıcak geçirmese de açık renk iyidir.

Evet güzele benziyor mesela bu, nedir acaba markası falan.. Montu alırken hiç aklıma gelmemişti benim ya, koyu gri benim mont :p

Motosikleti
GSX8S
Ben yazlık mont alırken bulabildiğim en açk rengi almıştım. Revit Eclipse 2 açık gri mont neredeyse beyaza yakın bir gri, yazın çok yakmıyor bu sayede.
Yazlık mont olabildiğince açık renk olmalı.

kaskı da düz beyaz aldım yazın kafama güneş vuruyor, her ne kadar içeri sıcak geçirmese de açık renk iyidir.
Tek A koruması var o düşündürüyor biraz. Madem yazın mont giyip terlicem bari koruması yüksek olsun gibisinden ama açık rekli başka bulamadım galiba bunu alıcam. Yabancılar yorumlarda açık grisi çok kir gösteriyor diyordu o konuda şikayetin var mı hocam

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Herkese cümleten selam,

Yazlık montun içine giymelik bir şey arıyorum, böyle uzun kollu fileli, hava alan, ferah bir ürün var mı? Motosikletle işe gidip geldiğim için kendi kıyafetlerimle sürmek istemiyorum 40 derece sıcağın altında montla pantolonla. Varsa şöyle güzel bi şey, çok pahalı olmayacak şekilde, önerilerinizi alırım.

Kucak dolusu sevgilerimle.
Decathlondan önerilere devam edeyim. Teri dışarı atan sporcu tişörtleri, sweatshirtleri var ben yıllardır kullanıyorum çok da memnunum. Sentetik malzeme olması eksi yönü ama ter tutmayıp nefes alması harika. Akşam çıkarıp duşta iki dakika sabunla yıkayıp sabah giyip devam edebilmek de cabası.
DOMYOS Erkek Lacivert Desenli Bisiklet Yaka Tişört - Fitness
580,00₺
KIPRUN Erkek Koşu Tişörtü - Mavi/Siyah - Kiprun Run 500
695,00₺
Daha detaylı inceleyip rengarenk 4-5 tane aldınız mı bitti gitti

Son düzenleme:
Motosikleti
Tek A koruması var o düşündürüyor biraz. Madem yazın mont giyip terlicem bari koruması yüksek olsun gibisinden ama açık rekli başka bulamadım galiba bunu alıcam. Yabancılar yorumlarda açık grisi çok kir gösteriyor diyordu o konuda şikayetin var mı hocam
Kir konusunda en son fikri sorulacak kişi olabilirim. Pasaklı dolanıyorum. Böyle şeyleri ne kadar çok yıkarsan o kadar kirlenir deyip yıkamadım fazla. Yaz sonu duşta askıya asılı halde şampuanla bir sudan geçirip kurutup dolaba kaldırıyorum o kadar. toplasan 3 kez yıkamışımdır.
Normal yolun kiri biraz kalıyor, hatta egzos dumanından kimi yerlri koyu giri oluyor ama benim için dert değil.

Ben ofiste 5 tane polo yakalı tshirt bırakıyordum, her gün birini giyip haftayı kapatıyordum. Ofiste roll on veya sprey koltuk altı deodorant ve parfüm de bırakıyordum. Muhtemelen ile yaramayacak olan tshirtlere yığınla para vermekten daha mantıklı.

Motosikleti
Ben ofiste 5 tane polo yakalı tshirt bırakıyordum, her gün birini giyip haftayı kapatıyordum. Ofiste roll on veya sprey koltuk altı deodorant ve parfüm de bırakıyordum. Muhtemelen ile yaramayacak olan tshirtlere yığınla para vermekten daha mantıklı.
Her gün ofise gidiyor olsam ofiste sabit masam, çekmecem olsaydı ben de öyle yapardım.
Pandemi zamanı ve hemen sonrası 2-3 ayda bir ofise gidiyordum, bu yüzden yedek tshirt yanımda taşıyordum. Laptop çantamın ön gözüne poşet içinde bir tane atıyordum, ofise varınca değiştiriyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar