Öyle abi de işte sıkışık trafikte çok sürdüğüm için her şeyi denemeliyimuzun kollu t-shirt bunun en güzel çözümü çünkü file vücuda değdikçe terleme yapıyor
seyir halinde sıkıntı yok ama durduğun zaman terlemeye başlıyorsun
motosiklet kullanmak için en uygun mevsim ilkbahar ve sonbahar'ın yağışsız günleri
köpeğin olsunMV Agusta'yı 1 tur verir misin?
Montum var zaten, şimdi durduk yere 12bin lira masrafa gerek yokMotorcu gömleği diye bir şey var
One shoot two kill
Ben yazlık mont alırken bulabildiğim en açk rengi almıştım. Revit Eclipse 2 açık gri mont neredeyse beyaza yakın bir gri, yazın çok yakmıyor bu sayede.Anladım şu vidyodaki gibi bir şeyi kastediyorsun.
Benim de anlayamadığım yazlık fileli montları neden siyah yaparlar. Beyaz olanlarının bile sırt, omuz koltukaltı gibi en çok ısınacak yerlerlerini simsiyah yapıyorlar iyice güneşi soğursun diye? Bembeyaz olursa çabuk kirlenir evet ama ortası yok mu bunun
Evet güzele benziyor mesela bu, nedir acaba markası falan.. Montu alırken hiç aklıma gelmemişti benim ya, koyu gri benim montAnladım şu vidyodaki gibi bir şeyi kastediyorsun.
Benim de anlayamadığım yazlık fileli montları neden siyah yaparlar. Beyaz olanlarının bile sırt, omuz koltukaltı gibi en çok ısınacak yerlerlerini simsiyah yapıyorlar iyice güneşi soğursun diye? Bembeyaz olursa çabuk kirlenir evet ama ortası yok mu bunun
Tek A koruması var o düşündürüyor biraz. Madem yazın mont giyip terlicem bari koruması yüksek olsun gibisinden ama açık rekli başka bulamadım galiba bunu alıcam. Yabancılar yorumlarda açık grisi çok kir gösteriyor diyordu o konuda şikayetin var mı hocamBen yazlık mont alırken bulabildiğim en açk rengi almıştım. Revit Eclipse 2 açık gri mont neredeyse beyaza yakın bir gri, yazın çok yakmıyor bu sayede.
Yazlık mont olabildiğince açık renk olmalı.
kaskı da düz beyaz aldım yazın kafama güneş vuruyor, her ne kadar içeri sıcak geçirmese de açık renk iyidir.
Decathlondan önerilere devam edeyim. Teri dışarı atan sporcu tişörtleri, sweatshirtleri var ben yıllardır kullanıyorum çok da memnunum. Sentetik malzeme olması eksi yönü ama ter tutmayıp nefes alması harika. Akşam çıkarıp duşta iki dakika sabunla yıkayıp sabah giyip devam edebilmek de cabası.Herkese cümleten selam,
Yazlık montun içine giymelik bir şey arıyorum, böyle uzun kollu fileli, hava alan, ferah bir ürün var mı? Motosikletle işe gidip geldiğim için kendi kıyafetlerimle sürmek istemiyorum 40 derece sıcağın altında montla pantolonla. Varsa şöyle güzel bi şey, çok pahalı olmayacak şekilde, önerilerinizi alırım.
Kucak dolusu sevgilerimle.
Kir konusunda en son fikri sorulacak kişi olabilirim. Pasaklı dolanıyorum. Böyle şeyleri ne kadar çok yıkarsan o kadar kirlenir deyip yıkamadım fazla. Yaz sonu duşta askıya asılı halde şampuanla bir sudan geçirip kurutup dolaba kaldırıyorum o kadar. toplasan 3 kez yıkamışımdır.Tek A koruması var o düşündürüyor biraz. Madem yazın mont giyip terlicem bari koruması yüksek olsun gibisinden ama açık rekli başka bulamadım galiba bunu alıcam. Yabancılar yorumlarda açık grisi çok kir gösteriyor diyordu o konuda şikayetin var mı hocam
Her gün ofise gidiyor olsam ofiste sabit masam, çekmecem olsaydı ben de öyle yapardım.Ben ofiste 5 tane polo yakalı tshirt bırakıyordum, her gün birini giyip haftayı kapatıyordum. Ofiste roll on veya sprey koltuk altı deodorant ve parfüm de bırakıyordum. Muhtemelen ile yaramayacak olan tshirtlere yığınla para vermekten daha mantıklı.