ben önce taksiciyi eleştireceğim. yahu sola manevra yapıyorsun da, sol şerit dolu be mübarek. hamle yaptığın yerde kapalı kasa kamyon var. n'apıcan, kamyonun üstüne mi çıkıcan? herhalde, arkadan gelen görsün ve yavaşlasın, ben de kamyonun arkasına geçeyim düşüncesiyle hamle yaptı.
motorcu arkadaşta pek kabahat bulamıyorum. keşke, bazı avrupa ülkelerinde olduğu gibi kural haline gelse. ikinci şeritle üçüncü şeridin arası motorlar için geçiş yoludur diye kurallara girse; biz de boşuna tartışmasak. kurala göre evet, bir şeridin içinde gitmemiz gerekiyor. duran trafikte ben arabaların arasından geçmiyorum diyebilenimiz çok az çıkar. motosiklet bu sayede pratik bir ulaşım aracı oluyor, bu sayede bir yere motorla gitmek arabayla gitmekten daha kısa sürüyor. kimseye zararımız yok. eleştirdiklerine bakmayın, arabacılar da geçebilecekleri bir boşluk görmeyiversinler ne aralara giriyorlar.
böyle aralardan derelerden giden arkadaşların bir kısmı hakikaten işi abartıp yardıra yardıra gidiyorlar. bu videodaki arkadaşımız öyle yapmıyor, kontollü ve trafiğin akış hızından biraz daha yüksek hızlarda, hemen tepki verip durabileceği hızlarda gidiyor. sanki taksinin hamle yapacağını kestiremedi ve o yüzden çarptı. taksiyi görür görmez, kamyonetin arkasına doğru manevra yapacağına fren yapsa büyük ihtimalle kurtarırdı.