Bu Honda Modelleri Ülkemize Neden Gelmiyor?

Honda Rebel serisini alır mıydınız?

• Rebel 500 alırım

Oy: 10 28.6%
  • Rebel 1100 Dct alırım

Oy: 5 14.3%
  • İkisinide almam

Oy: 20 57.1%

• Kullanılan toplam oy
    35
Türkiye geleceğini hiç sanmıyorum. Gelse bile hemen söyle söze başlanır;
Yil bilmem kaç olmuş hala göster eski tip
20 bg güç cok komik 250 cc ler bile daha güçlü. .... Bu eleştiriler uzar gider.
Top speed i kac bunun.
MT25 bile 200 yapıyor.
Honda b*k gibi motor yapmış...
Gibi şeyleri saymayı unuttun hocam 😁

GB350S in ne çok seveni varmış ☺️ Gelse bile 350cc hacminden dolayı %37 lik vergi dilimine girer, fiyatı olur 500 bin. Kıbrıs'ta satılıyor mesela. Onlar mı yavru vatan biz mi anlamış değilim...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Vulcan S i oturuş pozisyonu benim gibi bel fıtığı olanlara zararı olur mu?
Geçmiş olsun. Bel fıtığı nedir bilmiyorum, hiç yaşamadım. Vulcan S de kullanmadım, yapacağım her yorum kolpa olur. O nedenle seni yanıltmayayım.

Ben sadece İstanbul-İzmir arası Eliminator 500 kullandım, onda da nasıl oturursam oturayım kıç çatalımın gözükmesine engel olamadım. Ya motorun ergonomisinde bir tırışkalık vardı ya da benim ihtiyar bedenimde..

• Haha
Tepkiler: Ged
Motosikleti
İki Teker Havada
Geçmiş olsun. Bel fıtığı nedir bilmiyorum, hiç yaşamadım. Vulcan S de kullanmadım, yapacağım her yorum kolpa olur. O nedenle seni yanıltmayayım.

Ben sadece İstanbul-İzmir arası Eliminator 500 kullandım, onda da nasıl oturursam oturayım kıç çatalımın gözükmesine engel olamadım. Ya motorun ergonomisinde bir tırışkalık vardı ya da benim ihtiyar bedenimde..
Allah razı olsun, zamanla bel fıtığı ilerledi Aikido Judo Güreş gibi sporları doktor yasakladı
2 yıılık Aikido hayatıma da son verdim 😢
Elminatör 500 e crusier gözüyle bakamıyorum biraz daha naked si gibi
Valla Vulcan S mi Transalp 750 mi Tiger 900 Gt Pro mu? zaman gösterecek
Bir de şu var motor almam Eylül den erken değil
Her ay kıyıya 45 bin lira atıyorum
Şimdilik 400 e yakın biriktirdim Birikimi ve altına çeviriyorum
Daha olmazsa diğer evlilik için birikim den nasıl olsa ortada kız yok evlilik için 😁 200 bin lira para ekleyebilirim

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İnşallah motor almak için para biriktirdiğin hanım da motorcu ya da artçı olmaktan hoşlanan bir hanım olur da bir taşla üjj bejj kuş vurursun.

Bu arada güreş kökenliler Mma'yi domine ediyorlar ama boks, muay thai bunlar alemin kralıdır.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S

Arkadaşım yeni Eliminator 500 aldı. Sizde bir sorun yok. Ben de biraz turladım motorları değiştik. Cruiser desen değil, naked desen değil arada kalmış, ben de bir türlü nasıl otursam karar verememiştim yerini yadırgayanlar gibi. Gidon uzatma (edit: gidon uzatma ne yahu gidon yükseltme) ile çok daha iyi olabilir diye düşünmüştün.

Motosikleti
İki Teker Havada
İnşallah motor almak için para biriktirdiğin hanım da motorcu ya da artçı olmaktan hoşlanan bir hanım olur da bir taşla üjj bejj kuş vurursun.
Aslında benim gibi savunma sporları yapan ve aktif olarak motosiklet kullanan bekar kız var ama o iş yaş gibi
Bu arada güreş kökenliler Mma'yi domine ediyorlar ama boks, muay thai bunlar alemin kralıdır.
Ters düşüyor bana o tür sporlar
Japon savunma ve savaş sanatları bana göre

Motosikleti
Royal Enfield Goan Classıc
Honda’nın bize yaklaşımı çok berbat. Bunu bazen ırkçı yaklaşım olarak bile adlandırıyorum. Honda cross Cub, Honda Trail CT125, uzak doğu için Honda PS250 ve aynı modelin Avrupa ve Amerika için versiyonu olan Big Ruckus vs birçok sıralanacak modeli özellikle bizim ülkeye göndermedi. Şimdi diceklerki; yok emisyon, Avrupa birliği normları vs. Fakat aynı motorları Avrupa pazarına sundu. Bize Dio, Forza, ps125 verirken uzak doğu, Avrupa ve Amerika’ya; PS250 ve Big Ruckus vs kalite ve kompakt motor sundu.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Getirmiş olsa sen bu konuyu açaman he mi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Honda’nın bize yaklaşımı çok berbat. Bunu bazen ırkçı yaklaşım olarak bile adlandırıyorum. Honda cross Cub, Honda Trail CT125, uzak doğu için Honda PS250 ve aynı modelin Avrupa ve Amerika için versiyonu olan Big Ruckus vs birçok sıralanacak modeli özellikle bizim ülkeye göndermedi. Şimdi diceklerki; yok emisyon, Avrupa birliği normları vs. Fakat aynı motorları Avrupa pazarına sundu. Bize Dio, Forza, ps125 verirken uzak doğu, Avrupa ve Amerika’ya; PS250 ve Big Ruckus vs kalite ve kompakt motor sundu.
Adamlar neden ırkçı olsun mübarek? :) Bunlar global firmalar, pazara ürün sokmadan 50.000 tane araştırma yapıyorlar. Belli bir oranda satacaklarına inansalar getirirler, yoksa adamlar "Beter olsun Türkler, onlara motor göndermeyelim de kudursunlar nıhaa nıhaaa nıhaaaa" demiyorlar.

Motosikleti
Adamlar neden ırkçı olsun mübarek? :) Bunlar global firmalar, pazara ürün sokmadan 50.000 tane araştırma yapıyorlar. Belli bir oranda satacaklarına inansalar getirirler, yoksa adamlar "Beter olsun Türkler, onlara motor göndermeyelim de kudursunlar nıhaa nıhaaa nıhaaaa" demiyorlar.
😂😂😂 Yok ya kral. Aslında orada alınganlık durumumdan bahsediyorum. Tam anlatamadım. Kısaca Avrupa Amerika Asya’ya verilenle, bize layık görülen arasındaki fark diyorum. Bu fark insana öküz altında buzağa aratıyor bende. Bizim buranın pazarını özellikle küçük cc’de; kuryelerle, tüpçülerle değerlendiriyorlar galiba. Yoksa Dio’yla, PS250 arasındaki fark yada bize verilen PS125 ile diğer ülkelere verilen PS250 tercihlerini açıklayamıyorum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Beyler yanlış anlamayın, zevkinize saygısızlık etmek istemem ama bu Big Ruckus tam hilkat garibesi. Hayatımda ilk defa Multistrada 1000 Ds'ten daha çirkin bir motor görüyorum. Tasarımcısı kesin madde bağımlısı.

• Beğen
Motosikleti
Beyler yanlış anlamayın, zevkinize saygısızlık etmek istemem ama bu Big Ruckus tam hilkat garibesi. Hayatımda ilk defa Multistrada 1000 Ds'ten daha çirkin bir motor görüyorum. Tasarımcısı kesin madde bağımlısı.
Bizim Tüpçü Dio’dan daha yakışıklı yinede 🥴

😁
Vallahi koleksiyonluk, eşsiz ve nadir bir alet. O kadar çirkinki çok sevimli. Zengin olsam bundan bitane sıfır gibi bulup atardım garaja. Mesela Van Gogh'un eserlerinin değeri de o yaşarken anlaşılmadı, saçma sapan ne boyamış bu dediler. Kült işte :)

• Beğen
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
😁
Vallahi koleksiyonluk, eşsiz ve nadir bir alet. O kadar çirkinki çok sevimli. Zengin olsam bundan bitane sıfır gibi bulup atardım garaja. Mesela Van Gogh'un eserlerinin değeri de o yaşarken anlaşılmadı, saçma sapan ne boyamış bu dediler. Kült işte :)
İnşallah konuyu martı kaşlı Frida Kahlo'ya getirmeyiz. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar