TR de altanetif olarak kaliteli Kawasaki Eliminator 500 ile Vulcan S var2 yıldır diyorum şu rebel gelsin diye. Japon cruiserların karaborsası olsun diye mi getirmiyorlar anlamıyorum.
Vulcan S çok pahalı, eliminator 500 ise cruiserdan çok naked oturus pozisyonuna sahip duruyor.TR de altanetif olarak kaliteli Kawasaki Eliminator 500 ile Vulcan S var
Çinli Crusier ise tavsiye etmiyorum
Alemin paşası İnazuma varken ne yapacaksın gotik işi motosikletleri?2 yıldır diyorum şu rebel gelsin diye. Japon cruiserların karaborsası olsun diye mi getirmiyorlar anlamıyorum.
Crusier motosiklet alacak olsam TR şartlarında Vulcan S alırdımVulcan S çok pahalı, eliminator 500 ise cruiserdan çok naked oturus pozisyonuna sahip duruyor.
Rebel gibi boyle o klasik cruiser tarzini yansitmiyor bence![]()
Herkesin tarzı farklı saygı duymak lazımAlemin paşası İnazuma varken ne yapacaksın gotik işi motosikletleri.
Alemin paşasına cariye lazımdır.Alemin paşası İnazuma varken ne yapacaksın gotik işi motosikletleri?
Çok iyi bir motosiklet biliyorum.Alemin paşasına cariye lazımdır.
O, paşama binnaz olurÇok iyi bir motosiklet biliyorum.
V-Strom 650
Kawasaki crusier modellerini TR ye getiriyorlar amaEk gümrük vergileri, Cruiser lara talebin azalması vs. Civic bile terk etti bizi, Rebel mi gelsin
Ben de zamaninda GB350S i çok bekledim ama gelmez.
Kawasaki crusier modellerini TR ye getiriyorlar ama
Niye şaşırıyorsun vulcan s in satışları Z900 le neredeyse kafa kafaylakawasakinin hala geliyor olmasına daha cok şaşırıyorum![]()
Niye şaşırıyorsun vulcan s in satışları Z900 le neredeyse kafa kafayla
Amerika da Harley-Davidson dan özellikle 60 yaş üstü Vulcan S e geçen çok kullanıcı var