Forza'dan Vitesliye Geçiş

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Vitesli motosiklete alışmanız en fazla 3 gün sürer. Beyin iki-üç gün sonra adapte oluyor. Otomatik yerine manuel vites tercih edin.

Ben de yıllarca scooter kullandım (155 cc den 750 cc ye kadar) İlk vitesli motorum V strom 650 (2017 model) idi. İlk iki gün acemi gibi oldum, hatta sarı siteye bakıp satacak, tekrar otomatiğe geçecektim. ( 20-30 bin km deki acemi zamanlarım)

Sonra 3. gün beyin öyle bir adapte oldu ki kendiliğinden ben bile şaşırdım. Bu nedenle sakın endişelenmeyin.

Motosikleti
Africa Twin 1000 DCT / Arora Verano 50
Vitesli motosiklete alışmanız en fazla 3 gün sürer. Beyin iki-üç gün sonra adapte oluyor. Otomatik yerine manuel vites tercih edin.

Ben de yıllarca scooter kullandım (155 cc den 750 cc ye kadar) İlk vitesli motorum V strom 650 (2017 model) idi. İlk iki gün acemi gibi oldum, hatta sarı siteye bakıp satacak, tekrar otomatiğe geçecektim. ( 20-30 bin km deki acemi zamanlarım)

Sonra 3. gün beyin öyle bir adapte oldu ki kendiliğinden ben bile şaşırdım. Bu nedenle sakın endişelenmeyin.
ben de senelerce skuter kullandıktan sonra bidaha ne zaman racing makine bincem ki diyip vitesli aldım vitesli alırken nolur nolmaz belki sevmem diye küçük bi skuter de alıp koymuştum garaja. Bayiden eve gelene kadar canım cıktı bide benzini fulleyince motor zor çalışıyordu öyle bi sıkıntısı vardı. sitenin yakınlarında boş yer vardı 2 gün çıkıp orda sürdükten sonra alışmaya başladım rahmetli Altın elbiseli adamın videolarını tekrar izledim adapte oldum.

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
GS ten Kymco Xciting vs 400 e geçiş yaptım. Eğer İstanbul içinde yoğun trafik olan bir yerde yaşıyorsanız Maxi Scooter candır. Uzun yol yapmayacaksanız Maxi Scooter şahane birşey, inanılmaz bir konfor. Belki bir sonraki motorum DCT olabilir ama vitesli olmaz diye düşünüyorum. NT 1100 iyi bir seçenek gibime geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar