Motobike Istanbul 2026 Motosiklet Fuarı – Yeni Modeller İlk Kez Gün Yüzüne Çıkacak

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
bildiğimiz kadarıyla bu senede honda ve yamaha yine katılmıyor
Fuar işlerine biraz uzağım, motor dediğimiz alete bile geçen sene elime geçtiğinde yakından ilgi göstermeye başladım. Cahilliğimden soruyorum Honda ve Yamaha neden fuarlara katılmıyor? Değeceğini mi düşünmüyorlar?

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Fuar işlerine biraz uzağım, motor dediğimiz alete bile geçen sene elime geçtiğinde yakından ilgi göstermeye başladım. Cahilliğimden soruyorum Honda ve Yamaha neden fuarlara katılmıyor? Değeceğini mi düşünmüyorlar?
Satış, pazarlama konusunda kaygıları yok ve tanıtım işlerini biraz daha sosyal medya tarafına kaydırdılar. Honda ve Yamaha özellikle düşük-orta cc bandında sosyal medyada ciddi pazarlama yapıyor. Son zamanlarda Yamaha işin içine servisini de kattı. Eray Topluoğlu kanalında izliyorum da son 1 senedir Yamaha bu konuların ciddi üzerinde duruyor. Artık fuarda eriştiğin insan sayısı sosyal medyadan eriştiğin insan sayısından çok daha az ve fuar yılda 1 defa oluyor. Videoyu ise istediğin zaman aç izle.

Benim düşüncelerim bu şekilde.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Satış, pazarlama konusunda kaygıları yok ve tanıtım işlerini biraz daha sosyal medya tarafına kaydırdılar. Honda ve Yamaha özellikle düşük-orta cc bandında sosyal medyada ciddi pazarlama yapıyor. Son zamanlarda Yamaha işin içine servisini de kattı. Eray Topluoğlu kanalında izliyorum da son 1 senedir Yamaha bu konuların ciddi üzerinde duruyor. Artık fuarda eriştiğin insan sayısı sosyal medyadan eriştiğin insan sayısından çok daha az ve fuar yılda 1 defa oluyor. Videoyu ise istediğin zaman aç izle.

Benim düşüncelerim bu şekilde.
E3 oyun farları da aynı sebepten ilgi alakayı kaybetti ama motor biraz daha fiziksel bir şey olduğu için gene de getirmelerini beklerdim. Sosyal medya iki taraf için de daha kârlı, olan fuara giden meraklısına oluyor.

Djı ve insta stand kuracakmış. Sadece bu ikisi için belki uğrarım.

Motosikleti
Honda Hornet 500
Gitmeyi düşünüyorum ama cmt günü çok kalabalık olur hafta içi daha olası

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
E3 oyun farları da aynı sebepten ilgi alakayı kaybetti ama motor biraz daha fiziksel bir şey olduğu için gene de getirmelerini beklerdim. Sosyal medya iki taraf için de daha kârlı, olan fuara giden meraklısına oluyor.
Evet oyun fuarları da eski görkeminde yapılmıyor. Sonuçta şirketlerin üzerine ekstra büyük bir yük, maliyet.

Ama bu işlerin gelenek olarak da olsa devam etmesi taraftarıyım. Sonuçta bu kadar dijitalleşme en azından benim için belli bir noktadan sonra markanın ciddiyetini kaybettiriyor. Alıcı olarak değer verildiğimi hissetmek isterim ki başıma bir iş gelirse arkamda büyük bir marka var diyebileyim. İkili ilişkiler her zaman güven üzerine kuruludur. Aile, eş, arkadaş, iş, vs. Sonuçta bu denli görece pahalı bir ürün aldığım zaman marka ile aramda da bir güven ilişkisi ister istemez oluşuyor. Kimse ben motoru alayım da bozulursa çöpe atarım diyerek almaz. Gerektiğinde servisine, gerektiğinde yedek parçasına güvenirsin.

Ama daha çok kar etmek için bu denli tasarruf yaparlarsa(özellikle başı çeken markalar) benim nezdimde itibarlarını zayıflatmış oluyorlar.

Suzuki, Aprilia, Ducati, Triumph, CF, Brixton, Lambretta markalarını paylaşmışlar instagramda, inanılmaz kötü bir etkinlik olacak gibi hiçbir yerde doğru düzgün bilgi yok.

25'i Cumartesi ana baba günü katılmayı planlayan var mı bi kahve içip köfteye koşalım.
messe nin sitesinde katılımcı listesini bulamadım, neden bu kadar karmaşık bir site yaparlar anlamıyorum. tam bir liste yok sanırım hala?

Motosikleti
sattık :(
messe nin sitesinde katılımcı listesini bulamadım, neden bu kadar karmaşık bir site yaparlar anlamıyorum. tam bir liste yok sanırım hala?
Saçma sapan bir iş yapmışlar söylediğim markaları instagram postlarında paylaşmışlar tek tek. Ne biletix sayfasında ne kendi sitelerinde resmi bir açıklama yok. XXX markasını 2026 motobike da görün falan diye post atmışlar tuhaf iş valla.

Saçma sapan bir iş yapmışlar söylediğim markaları instagram postlarında paylaşmışlar tek tek. Ne biletix sayfasında ne kendi sitelerinde resmi bir açıklama yok. XXX markasını 2026 motobike da görün falan diye post atmışlar tuhaf iş valla.
zar zor listeyi buldum, resmen saklamışlar bulamayalım diye.

Motosikleti
RKS 125S
Bu sene Japon firmalar katılıyor mu? Honda, Yamaha, Suzuki Kawasaki, Ben hiç bir bilindik marka görmedim. Daha çok yedek parçacılar çin tedarikçileri vs var gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar