- Motosikleti
- Çükü Olanın Dükü Olur.
"Yengen Vizesi" peşin peşin alınmış.Şimdi diyor ki, beni bindirme istediğin yere git![]()
"Yengen Vizesi" peşin peşin alınmış.Şimdi diyor ki, beni bindirme istediğin yere git![]()
Gitmeden Viyana Prag uçak biletlerini aldım razı oldu"Yengen Vizesi" peşin peşin alınmış.![]()
Teşekkürler Tommy hocamÇok güzel gezmişsiniz, tebrikler.
Bitir gel, Ege'de coşturalım siziSüper gezi olmuş.
Ben de yaz başı için okullar kapanınca çocukları anneanneye postalayıp hanımla Bulgaristan-Romanya-transfagarasan turu niyetindeyim.
Bulgaristan Burgaz-Varna taraflarından sahildne gidip sürekli sürmek yerine biraz hanımı da gezdireyim ki canı sıkılmasın tarzı rota araştırıyorum.
Onu gezdirdikten sonra bütün yaz için "yengen vizesi"ni kaparım.![]()
Yengen vizesini kapınca gelicem.Bitir gel, Ege'de coşturalım sizi
Yengeyle beraber gelirsen vizeye mizeye ihtiyacın kalmaz.Yengen vizesini kapınca gelicem.
Ben de aynı plan icindeyim. Burgaz falan yok, direk Bükreş ordan Transfagaraşan üzerinden Budapeşte yönüne. Avusturya ve alpler. Belki stelvioSüper gezi olmuş.
Ben de yaz başı için okullar kapanınca çocukları anneanneye postalayıp hanımla Bulgaristan-Romanya-transfagarasan turu niyetindeyim.
Bulgaristan Burgaz-Varna taraflarından sahildne gidip sürekli sürmek yerine biraz hanımı da gezdireyim ki canı sıkılmasın tarzı rota araştırıyorum.
Onu gezdirdikten sonra bütün yaz için "yengen vizesi"ni kaparım.![]()
Onunla Bulgaristan - Romanya turu yapayım, Türkiye içi gezilere gelmez o.Yengeyle beraber gelirsen vizeye mizeye ihtiyacın kalmaz.
Hacı abiler, kel ve göbekli kardeşlerimBitir gel, Ege'de coşturalım sizi