Ortalık Karışacak Vaziyet Alın!!! En Yakala Motovlogcuyu Seçiyoruz

Disbiratörlere En İyi Yalakalık Yapan Motovlogcu Kimdir?

• Kolaçan

Oy: 21 39.6%
  • Motosiklet İstasyonu

Oy: 21 39.6%
  • Motopark Tv

Oy: 25 47.2%
  • Sanço ve Arkadaşları

Oy: 3 5.7%
  • 100 Oktan Tv

Oy: 8 15.1%
  • Moto Rhino

Oy: 20 37.7%
  • Adventure İstanbul

Oy: 8 15.1%
  • Delta Motovlog

Oy: 1 1.9%
  • Nuri Uyanıkoğlu

Oy: 4 7.5%
  • Deneme Tahtası

Oy: 4 7.5%

• Kullanılan toplam oy
    53

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Adblocker gibi bir şey kullanmanı tavsiye ederim. Geçtim forumu ben Youtube'da bile reklam görmüyorum.
Yanlislikla premium uye olmus olmayasin😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cjrisq.jpg

Bunu ben çektim... Hepsi o bahçe kapısının babasının üstündeki dişiyi bekliyor...
Kampanya yapmış...
Hee, ben en fazla 6 tane mi 7 tane mi gormustum bi disi pesinde. Bu daha fazlaymis😂

Bunların hepsini motorun üstünde hayal ettim kabus gibi. Bi tane şerefsiz var zaten sürekli seleme yağmurda gezdiği patileriyle çıkıp duruyor.
Sele ortusu konuyu cozuyor. Bizim burada bir tanesi var, benim motorun dahibi aslinda kendisi😂

bu arada youtuberları reklam için eleştirenler bu foruma ne diyecek? neredeyse sayfadan diğer sayfaya pop up reklamsız gidemiyorum daimi reklamlar da cabası.
Buradaki konu reklam alip almamak degil, inceleme altinda reklam yapmak ve sirf bu yuzden butun motorlara iyi demek.

Senin yanında hepimiz hımbıl kalıyoruz. senede 5bin km benim için gayet iyi, anca fırsat bulabiliyorum. :)
Piii, sen benden de himbilmissin yaw😂

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
bu arada youtuberları reklam için eleştirenler bu foruma ne diyecek? neredeyse sayfadan diğer sayfaya pop up reklamsız gidemiyorum daimi reklamlar da cabası.
bu devirde web tarayıcıya adblock kurmadan kullanmak da ne diyeyim.
Nasıl ki motosiklet için eğitim alın diyoruz, bilgisayar kullanmak için de mi diyelim?

Motosikleti
apec apx7
bu devirde web tarayıcıya adblock kurmadan kullanmak da ne diyeyim.
Nasıl ki motosiklet için eğitim alın diyoruz, bilgisayar kullanmak için de mi diyelim?
emin olun onu ben de biliyorum ama chrome da kullanmıyorum, chrome u şifreleri hafıza alsın diye kullanıyorum mozillayı youtube vs izlemek için kullanıyorum.

Motosikleti
İki Teker Havada
Konu amacı sapmış
Belden aşağı çalışmışsımız 😁
İcraat olmayınca çeneye vurulması böyle bir şey demek 😚😉
Eminim liseli ergenler gülüyordur şu yazılanlara 😁

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
emin olun onu ben de biliyorum ama chrome da kullanmıyorum, chrome u şifreleri hafıza alsın diye kullanıyorum mozillayı youtube vs izlemek için kullanıyorum.
ben de firefox kullanıyorum en çok, niye firefox kullanıyorum dersen, artık üşengeçlikten diyeyim, bilgisayara format atıp işletim sistemini kurunca o hazır kurulu geliyor. :) adblock plus adında bir eklenti kurmuştum yıllardır o güzel engelliyor reklamları.

Evli cocuklu olunca yaparsiniz o kmleri😂
20 yıllık evliyim
şimdiye kadar en az km yaptığım yıl 12 bin km yapmışım o da pandemi zamanıydı

dostum brave tarayıcı kullanıyorum hiç bir şekilde hiç bir reklama izin vermiyor
hele google chrome denen illeti bilgisayar ve telefonumdan sildiğimden beri o kadar hızlandı ki internetim anlatamam

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Kaybeden kim oldu? top geardayken adam mesleğinin zirvesindeydi, söylediklerinle satış rakamlarını etkiliyordu. o zaman da sevmez hala elektrikli arabayı sevmiyor. clarkson benim gibi (onun kadar yaşlı olmasam da) dinazorlara hitap ediyordu, yeni zaman çocuklarına değil.
Clarkson'un Top gear'dan ayrılmasının nedeni çalışanlardan birine tokat atmış olması diye hatırlıyorum. Tesla olayıyla alakası yok bildiğim kadarıyla. Kaldı ki Grand tour'da da aynı şekilde devam ediyordu. Top gear gibi cüretkar değildi kabul ederim. Zaten eski tadı da yoktu. Sonradan iş specaillara döndü tabi, ayrı konu.

Sanço ve Arkadaşları benim için en iyi Türk Kanalı...

Motosiklet veya herhangi bir konuda benden az görgüsü ve bilgisi olanları dinlemeyi sınırlı zamanımız olan bu hayatta vakit kaybı sayıyorum.

Bu sebeple Ara ara Alişan da izlemekle birklikte diğerlerini kendi adıma pek ciddiye de almam takip de etmem.

Motosikleti
apec apx7
Clarkson'un Top gear'dan ayrılmasının nedeni çalışanlardan birine tokat atmış olması diye hatırlıyorum. Tesla olayıyla alakası yok bildiğim kadarıyla. Kaldı ki Grand tour'da da aynı şekilde devam ediyordu. Top gear gibi cüretkar değildi kabul ederim. Zaten eski tadı da yoktu. Sonradan iş specaillara döndü tabi, ayrı konu.
Mesele top geardan ayrılması değil. dünyada birçok insan clarksonu izliyor ve araç seçimlerinde ciddiye alıyordu o zamanlar. clarkson tarafından test edilmemek teslanın kaybıydı.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Bu nasıl anket? Nuri Uyanıkoğlu, 100 Oktan, Adventure İstanbul bu listede yer alırken Motopixel listede yok. Bu anket sahtekar kamuoyu araştırma şirketlerinin anketine benzemiş. On tane oyum olsa motorhino'ya verirdim.

Motosikleti
İki Teker Havada
Hem eğlenceli hem bilgilendirici anlatıma sahip

Bana ne mübarek? Ben mi "evlenin, çocuk yapın" dedim? :)

Biz üreme amaçlı sekse karşıyız :)
Sen demedin mi en az 3 çocuk diye aaaaa 😁😁😁

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar