4 Senede 5.000 km yapabilene de bir betimleme yapabilir misin? Ama rica edicem aşırı rencide edici birşey olmasın.Forumun geneli hımbıl. 25.000 km'yi çoğunluk 5 senede anca yapıyordur.
4 Senede 5.000 km yapabilene de bir betimleme yapabilir misin? Ama rica edicem aşırı rencide edici birşey olmasın.Forumun geneli hımbıl. 25.000 km'yi çoğunluk 5 senede anca yapıyordur.
Asfaltlar eskimesin diye üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getiren, belediyesinin yanında olan yüce gönül4 Senede 5.000 km yapabilene de bir betimleme yapabilir misin? Ama rica edicem aşırı rencide edici birşey olmasın.
Evli cocuklu olunca yaparsiniz o kmleriForumun geneli hımbıl. 25.000 km'yi çoğunluk 5 senede anca yapıyordur.
Bana ne mübarek? Ben mi "evlenin, çocuk yapın" dedim?Evli cocuklu olunca yaparsiniz o kmleri![]()
Biz her seks yaptığımızda üreseydik ohooooo... Hindistanı 2 ye katlamıştıkBana ne mübarek? Ben mi "evlenin, çocuk yapın" dedim?
Biz üreme amaçlı sekse karşıyız![]()
Doğaya karbon salınmasın atık yağ çıkmasın diye sebepler de eklenebilirAsfaltlar eskimesin diye üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getiren, belediyesinin yanında olan yüce gönül![]()
Abi iyi ki arada boş geçmişiz o zamanBiz her seks yaptığımızda üreseydik ohooooo... Hindistanı 2 ye katlamıştık![]()
![]()
Sana yapilacak en buyik beddua: Insallah tez zamanda evlenip cocuk yapasin, ustune bi de cub'a binesinBana ne mübarek? Ben mi "evlenin, çocuk yapın" dedim?
Ben annemi babamı genç yaşta kaybettim, aileden büyüğümüz bir kıymetlimiz anneannem kalmıştı. Eşimle boşandıktan sonra bir gün anneannem "Evladım, boşandınız ama keşke çocuk yapsaydınız" demişti, ben de gevrek gevrek "Anneannem belki geçmişte yapmışımdır ama Emrah'ın başına gelenler gibi çocuk ortaya çıkmak için belki de zengin olmamı bekliyordur" demiştim. Kardeşim de "Ohhoo o zaman o çocuk hiç ortaya çıkmayacak, rahat ol" demiştiSana yapilacak en buyik beddua: Insallah tez zamanda evlenip cocuk yapasin, ustune bi de cub'a binesin![]()
Bana ne mübarek? Ben mi "evlenin, çocuk yapın" dedim?
Mart geçiyor... Elini çabuk tutsun mu diyorsun ?..Evlenmeden cocuk yapma konusuna ne diyorsun.![]()
Kedi mi buMart geçiyor... Elini çabuk tutsun mu diyorsun ?..![]()
Şimdi anneyi de, çocuğu da bu toplumda korumak gerek. Öyle bir şey başıma gelse anneyle nikah kıyıp çocuğu da nüfusuma almam tek gereken şey.Evlenmeden cocuk yapma konusuna ne diyorsun.![]()
Senin yanında hepimiz hımbıl kalıyoruz. senede 5bin km benim için gayet iyi, anca fırsat bulabiliyorum.Sampsonte bana yaşlı diyebilir, bunak diyebilir. Sorun yok, ben kendimi biliyorum. Ben Sampsonte'nin yanında yaşlıyım, o da benim yanımda hımbıl![]()
Espresso Aga senin yılda 20.000km'leri görmen benim bir Lüleburgaz'a taşınmama bakarSenin yanında hepimiz hımbıl kalıyoruz. senede 5bin km benim için gayet iyi, anca fırsat bulabiliyorum.![]()
Adblocker gibi bir şey kullanmanı tavsiye ederim. Geçtim forumu ben Youtube'da bile reklam görmüyorum.bu arada youtuberları reklam için eleştirenler bu foruma ne diyecek? neredeyse sayfadan diğer sayfaya pop up reklamsız gidemiyorum daimi reklamlar da cabası.
Kedi mi bu![]()
Bunların hepsini motorun üstünde hayal ettim kabus gibi. Bi tane şerefsiz var zaten sürekli seleme yağmurda gezdiği patileriyle çıkıp duruyor.![]()
Bunu ben çektim... Hepsi o bahçe kapısının babasının üstündeki dişiyi bekliyor...
Kampanya yapmış...