- Motosikleti
- Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Hiçbir kanala abone olmadan ana sayfama gelen motosikletle ilgili videolara bakıp gözüme güzel geleni açıyorum son zamanlarda açıkçası.
Yukarıda herkesin bahsettiği kanalları ben de aynı sebeplerden takip etmiyorum.
Pazar günü alışkanlık hâline geldiği için Zafet Akçay videolarını izliyorum.
Arada bir ana sayfama Kolaçan denk geliyor. Bazı içerikleri fena olmuyor.
Nuri'ye insan olarak ısınamadım ama inceleme videoları güzel. Titreşime karşı hassas biri ama herkes aynı olacak diye bir şey yok o kadar da farklılık olsun. Sadece 6. viteste hızını 30-40-50'lere kadar düşürüp motorun nasıl toparladığına bakmasına biraz gıcık oluyorum. 6. vites düşük devir fetişi var gibi.
Eskiden Artun York isimli biri vardı Xpulse 200 ile gezerdi ona takılırdım. Beyefendi birine benziyordu.
Ama bu sıralar çoğunlukla yerli yabancı fark etmeksizin ana sayfama düşen gezi videolarına bakıp sararsa devam ediyorum sarmazsa kapatıp başka video arayışına giriyorum.
Yukarıda herkesin bahsettiği kanalları ben de aynı sebeplerden takip etmiyorum.
Pazar günü alışkanlık hâline geldiği için Zafet Akçay videolarını izliyorum.
Arada bir ana sayfama Kolaçan denk geliyor. Bazı içerikleri fena olmuyor.
Nuri'ye insan olarak ısınamadım ama inceleme videoları güzel. Titreşime karşı hassas biri ama herkes aynı olacak diye bir şey yok o kadar da farklılık olsun. Sadece 6. viteste hızını 30-40-50'lere kadar düşürüp motorun nasıl toparladığına bakmasına biraz gıcık oluyorum. 6. vites düşük devir fetişi var gibi.
Eskiden Artun York isimli biri vardı Xpulse 200 ile gezerdi ona takılırdım. Beyefendi birine benziyordu.
Ama bu sıralar çoğunlukla yerli yabancı fark etmeksizin ana sayfama düşen gezi videolarına bakıp sararsa devam ediyorum sarmazsa kapatıp başka video arayışına giriyorum.