ZX-4R mı ZX-4RR mı? Alınır mı? Neden?

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Orta sınıf 4 silindir bir motor olan ZX-4R hakkındaki düşünceleriniz nedir? Alınır mı? Neden?
Çok pahalı biliyorum :/

Motosikleti
İki Teker Havada
Sıfırı alınırda ikinci eli saatli bomba

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Alınır alınmasına, bu bir zevk meselesi. Şahsen ben alt devirleri boş, belli bir hıza ulaşmak için 10-12000 devir üstü çeviren düşük cc 4 silindirlileri sevmiyorum, benlik değil. Ninja 650'nin daha keyifli bir motor olduğunu düşünüyorum.

Motosikleti
Yamaha XJ6 Diversion F
Bence tam bir pist motoru, yanlış bilmiyorsam 16 bin devir çeviriyor. Şehir içinde düşük devirde can sıkıcı olabilir haritalandırması üst devir odaklıdır. Bir motosikletten beklentiniz nedir onu söylerseniz daha iyi fikir verebiliriz diye düşünüyorum

Motosikleti
İki Teker Havada
Alınır alınmasına, bu bir zevk meselesi. Şahsen ben alt devirleri boş, belli bir hıza ulaşmak için 10-12000 devir üstü çeviren düşük cc 4 silindirlileri sevmiyorum, benlik değil. Ninja 650'nin daha keyifli bir motor olduğunu düşünüyorum.
Şimdiki ninja 650 ler 72 ps den 67 ps ye düştü düz yolda 200 kmh yapamayan 650 lik motor mu oluş leş
Euro 5 plus için kawasaki 650 lik motorun gücünü iyice kıstı
Rakipleri Çift Silindir olarak Honda Çift Silindir de 748, 755, 1084 cc motorlar Suzuki Çift Silindir de 800 lük ve 1050 cc lik motorlar
yapsın ama Kawasaki 650 motora devam etsin hemde 72 ps den 67 ps güce kısarak olacak iş değil
Çift Silindir özürlüsü kawasaki ne diyelim

Motosikleti
İki Teker Havada
Cücük kadar motor 400 cc ye 4 Silindir ve 77 ps yide yüklemişler
16600 rpm devir çevirtmişler
Bu kadar yük altında zx4r zorlamaya gelmez kucağa alınır motor kol çıkarır yatak sarar
O sebeble alacaksanız sıfırı sakin kullanmak kaydıyla ikinci el ise
Ama ha sakın intihar etmek olur

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Mondial Grumble
Bu kadar yük altında zx4r zorlamaya gelmez kucağa alınır motor kol çıkarır yatak sarar
Yapan mühendis düşünmüştür bence. Bakımlı binilirse problem olmaz diye düşünüyorum ben de

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şimdiki ninja 650 ler 72 ps den 67 ps ye düştü düz yolda 200 kmh yapamayan 650 lik motor mu oluş leş
Rakipleri Çift Silindir olarak Honda Çift Silindir de 748, 755, 1084 cc motorlar Suzuki Çift Silindir de 800 lük ve 1050 cc lik motorlar
yapsın ama Kawasaki 650 motora devam etsin hemde 72 ps den 67 ps güce kısarak olacak iş değil
Ne yalan söyleyeyim benim rahmetli de 71,6 bg ile öyle aman aman top speed çevirmiyordu ama güzel tork vardı. Emsalleri Mt07'ler içimizden geçiyordu ama yine de 6. vites 50 km hızla kalktığımızda motor şahlanıyordu. Top speed kovalamak güzel ama bunun yolu 15000 devirde güç veren fındık kadar motor değil bence.

Motosikleti

650 keyifli ona dicek bir sözüm yok abi, ama 4 silindire geçmek istiyorum ve daha racing bir motor istediğimdem dolayı zx-4r'ı gözüme kestirdim, he birde tsarımı güzel kim nederse desin 😁

Bence tam bir pist motoru, yanlış bilmiyorsam 16 bin devir çeviriyor. Şehir içinde düşük devirde can sıkıcı olabilir haritalandırması üst devir odaklıdır. Bir motosikletten beklentiniz nedir onu söylerseniz daha iyi fikir verebiliriz diye düşünüyorum

Yani şehir içi kullanıcam fakat dışarı çıktığım saatlerde trafik yok, birde genel olarak ana yolları kullanıyorum ondan dolayı sıkıntı çıkartcağını düşünmüyorum.

Benzer bütçelerde Rs 660'ın daha fazla keyif vereceğini tahmin ediyorum.

O da bir seçenek abi evet, arkadaş sürüyor keyifte alıyor baya fakat 2 silindirli ve ben 4 silindire geçmek istiyorum :)

Top speed yapan biri değilim aslında, sakin sürerim genel anlamda, yol boşsa yapıştırırım yoksa makas filan falanb ana göre değil

Ben de ikinci almayı tercih etmiyorum hocam, sürenin nasıl sürdüğünü bilemeyiz, ki zaten bu motoru düzgün süren biri yok sanırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yapan mühendis düşünmüştür bence. Bakımlı binilirse problem olmaz diye düşünüyorum ben de

Bakımlarını ve yağ değşimlerini aksatmazsanız bir şey olmaz diyorlar. Birde tüm incelem videolarında sürücü çok zevkli olduğunu basa basa söylüyorlar.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bir videoda mt07 ile beraber kalktığını görmüştüm. Ya mt07'yi kullanan beceremedi, ya da 700cc çift silindire kafa tutuyor.

Motosikleti
Bir videoda mt07 ile beraber kalktığını görmüştüm. Ya mt07'yi kullanan beceremedi, ya da 700cc çift silindire kafa tutuyor.

Bazı sürücüler 600cc parçalayan diyor fakat MT07'ye kafa tutabileceğini düşünmüyorum açıkcası :unsure:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bazı sürücüler 600cc parçalayan diyor fakat MT07'ye kafa tutabileceğini düşünmüyorum açıkcası :unsure:

Bu konuyu araştırdım ve 3. vitesten sonra uzun yolda ZX-4R geçiyor fakat kısa sürüşte MT07 daha seri.

Son düzenleme:
Motosikleti
İki Teker Havada
Zx4r ile zx4rr ikiside aynı lokumun laciverti
Kız gibi nazik davranmak gerekiyor motora

Yoksa önce motor sonra ustalar öpüyor 💋

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar