Ruhsatta 50cc gerçekte 125cc Vitesli Motor Önerisi

Motosikleti
Yok
Arkadaşlar uzun zamandır arayış içindeyim, şuanda almayı düşündüğüm model Rks Gtr 50. Boyum 186 kilo 94. Görünüş olarak en beğendiğim bu model oldu. Önerebileceğiniz daha kalıplı ve büyük duran B ehliyete uygun vitesli motor önerileriniz var mı?

ruhsatta 50'lik, gerçekte de 50'lik. senin kastettiklerin piston-silindir oynanmış bloklar.

Motosikleti
Arora kasırga
Rks mı? Dinlen dinlen kaç..
Parçası gelene kadar emekli olursun,belki torun sevmeye basladiginda gelir.O derece illet.
Tk03,AR06 düşün ama rks düşünme.Aldığın gün sevinirsin sadece. Benden demesi.

Motosikleti
Yok
Rks mı? Dinlen dinlen kaç..
Parçası gelene kadar emekli olursun,belki torun sevmeye basladiginda gelir.O derece illet.
Tk03,AR06 düşün ama rks düşünme.Aldığın gün sevinirsin sadece. Benden demesi.
Çıkalı 1 seneye yakın olduğundan dolayı parça problemi olmaz diye düşünmüştüm, bu kötü oldu.

al bi mondial cg devam 150lik yap 16 38 dişli tak mis gibi ömürlük kullan bakkalda bile parçası var 1970den beri değişmiyor motosiklet😃

kuba kb50 önerebilirim o zaman düşünürsen onlardada cg motoru var 150ye yükseltirsin binersin

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Size tavsiyem motosiklet ehliyeti almanız ve bütçenize göre adam gibi bir motor almanız.

Böyle fik fik, geyik gubik motorlarla olmaz bu işler.

Bir de B ehliyeti ayağına 50 cc gösterilip çaktırmadan 125'e çevrilen motor işi külliyen kanunsuzluk.

Motosikleti
Yok
Size tavsiyem motosiklet ehliyeti almanız ve bütçenize göre adam gibi bir motor almanız.

Böyle fik fik, geyik gubik motorlarla olmaz bu işler.

Bir de B ehliyeti ayağına 50 cc gösterilip çaktırmadan 125'e çevrilen motor işi külliyen kanunsuzluk.
Motor ehliyeti + sigorta ve mtv bütçemin çok çok üstünde olacağı için başlangıçta bu şekilde uygun olur diye düşündüm ama teşekkür ederim hocam.

Hangisini alsan uğraşacaksın iyi kötü sıkıntı çıkaracak elin az çok anahtar tutuyorsa alabilirsin. Tk mantıklı çünkü uzun zamandır piyasada parçaları var. Ama bu tarz motorlar çok titriyor yağ gibi deneyim beklemeyin. Servisten yükseltilmiş alacaksın karbüratör yetmeyecek büyüteyim diyeceksin sonra arkada kafam gibi dişli ile vitesler kamyon gibi olacak onuda küçülteyim diyeceksin v.s hiç sonu gelmiyor.
Ben bunlarla uğraşırım benim için zevk diyorsan ayrı bende tk var mesela uğraşmayı seviyorum.

Motosikleti
Arora kasırga
Hangisini alsan uğraşacaksın iyi kötü sıkıntı çıkaracak elin az çok anahtar tutuyorsa alabilirsin. Tk mantıklı çünkü uzun zamandır piyasada parçaları var. Ama bu tarz motorlar çok titriyor yağ gibi deneyim beklemeyin. Servisten yükseltilmiş alacaksın karbüratör yetmeyecek büyüteyim diyeceksin sonra arkada kafam gibi dişli ile vitesler kamyon gibi olacak onuda küçülteyim diyeceksin v.s hiç sonu gelmiyor.
Ben bunlarla uğraşırım benim için zevk diyorsan ayrı bende tk var mesela uğraşmayı seviyorum.
Titreşim sebebi volant. Devir arttıkça balans gövdeyi sarsıyor. Kesik volant daha stabil çalışıyor. Bir de ağırlık azaltmak için volan gövdesine delik açanlar var. Krank yükünü alıyor. Denenebilir. İşten anlayan bı tornacı şart.

Titreşim sebebi volant. Devir arttıkça balans gövdeyi sarsıyor. Kesik volant daha stabil çalışıyor. Bir de ağırlık azaltmak için volan gövdesine delik açanlar var. Krank yükünü alıyor. Denenebilir. İşten anlayan bı tornacı şart.
Tornacılara naz geçirip iş yaptırmak zor iş, bir arka kampana taşlanacaktı 1 ay bekledim. O kadar detaya gerek yok bunun titrediğini bilip alıp kullanacaksın arkadaş pürüzsüz deneyim beklemesin diye dedim.

Kırıcı olmak istemiyorum ama temel, zaruri şeyleri bile karışlayamıyorsan, kusura bakma motosiklet senin için çok erken.
Neden motosiklet sadece zevk için mi kullanılıyor. Belki araba alacak parası yok yada ilk başta alıp düşüp kıracağı bir şeye masraf etmek istemiyor olabilir. Siz her şeyiniz tam olarak mı başladınız motora?

Siz her şeyiniz tam olarak mı başladınız motora?

Evet.......

Ve her şeyim de tam olarak devam ediyorum.

Başka sorunuz efem..

Not: Siz arkadaşın hangi yazısına cevap verdiğimi ve arkadaşın o yazıda ne yazdığını anlamamışsınız. Arkadaş ehliyete, sigortaya, mtv ye verecek param yok diyor, yani asgari değil zaruri şartları bile sağlayamadığından bahsediyor.

Son düzenleme:
Evet.......

Ve her şeyim de tam olarak devam ediyorum.

Başka sorunuz efem..

Not: Siz arkadaşın hangi yazısına cevap verdiğimi ve arkadaşın o yazıda ne yazdığını anlamamışsınız. Arkadaş ehliyete, sigortaya, mtv ye verecek param yok diyor, yani asgari değil zaruri şartları bile sağlayamadığından bahsediyor.
İlk videolarınızı hatırlıyorum taktığınız kask hiçbir standart ı olmayan uyduruk kasktı hiçbir ekipmanınınız adam gibi değildi, güvenlik ekipmanlarınız bile düzgün değildi şimdi millete akıl veriyorsunuz.
Çok iyi anladım adamın imkanı yok diye sizin şartlarınızda yaşamıyor diye binme dediniz, başka birine göre sizin bindiğiniz güvenli olmadığı için 100cc de binilmez.
Çok fazla kullanmıyorsa sağa sola gidiyorsa 50cc de alır neden yadırgadınız ki. Böyle bir imkan verilmiş bunda zorunlu değil denmiş alacağı risk alanı bağlar.
Bence de imkanı varsa adam gibi bir şey alsın zaten ama özellikle olmadığını söylemiş.

İlk videolarınızı hatırlıyorum taktığınız kask hiçbir standart ı olmayan uyduruk kasktı hiçbir ekipmanınınız adam gibi değildi, güvenlik ekipmanlarınız bile düzgün değildi şimdi millete akıl veriyorsunuz.

Paşam paşam siz hangi videoma baktınız bilmiyorum ama ilk tam olarak göründüğüm video da reflektörlü yeleğim bile vardı.

Sene 2018 - reflektörlü yelek giyme zorunluluğu 2022 yılında çıktı. Hatırlatırım. Siz küçümsesiniz, bu shoei kask takmamış deseniz bile tam korumam var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar