Ruhsatta 50cc gerçekte 125cc Vitesli Motor Önerisi

Paşam paşam siz hangi videoma baktınız bilmiyorum ama ilk tam olarak göründüğüm video da reflektörlü yeleğim bile vardı.

Sene 2018 - reflektörlü yelek giyme zorunluluğu 2022 yılında çıktı. Hatırlatırım. Siz küçümsesiniz, bu shoei kask takmamış deseniz bile tam koruma koruma var.

Halen anlamadınız bunlarda başkasına göre güvensiz.
Ayrıca yarım kaskın nesini savunuyorsunuz.
Başkasına göre sizde yarım yamalak geziyorsunuz eksikleriniz var sizde binmeyin motora.
Tulum alacak paran yoksa binme motora niye biniyorsun, japon motor alacak paran yoksa binme motora neden biniyorsun.
1000cc alacak paran yoksa binme neden biniyorsun.
Tam olarak söylediğiniz bu.
Adamın imkanı yoksa binme diyorsunuz.
Devlet sigortasız ve vergisiz 50cc binebilirsin demiş, adamda imkanım bu kadar onu alacağım diyor. Sizde diyorsunuz ki sen kimsin motora binme.

Motosikleti
Yok
Neden motosiklet sadece zevk için mi kullanılıyor. Belki araba alacak parası yok yada ilk başta alıp düşüp kıracağı bir şeye masraf etmek istemiyor olabilir. Siz her şeyiniz tam olarak mı başladınız motora?
Durumu çok güzel açıklamışsınız teşekkür ediyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bu forum özel olmaya muhtaç bunakların mekanı çok ciddiye almayın

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
model öneremem ama alacaksanız sağlam bir avukat bulmanızı öneririm. 50 cc dönüşümü yapanlara organ mafyasına yapılamayan yaptırımlar uygulanıyor şu ara.

Sevgili Uyuz böcegi ile enfektif sorunlar yasayan sokak hayvani , olgunluk cizgisini aylar önce astin sen . Ne oldu simdi samari görünce mi olgunlasacagin tuttu pabucumun delikanlisi. Ne samar yemekten korkariz nede samar atmaktan eriniriz. Kimler geldi kimler gecti bir de sokak hayvani gelsin bakalim onu da görelim.

Ya hoca büyük adamsın kimin ne olduğunu biliyorsun. @sampsonte :ROFLMAO:

Kuba brillant 26e de bakın ben yakında alacağım motor orjinalinde 125cc. Ruhsatta 50. Zaruri vergi sigorta zırva diyenlere de takılmayın alışmışlar paralarının cebinden alınıp şirketlere peskes çekilmesine

Motosikleti
Yok
Kuba brillant 26e de bakın ben yakında alacağım motor orjinalinde 125cc. Ruhsatta 50. Zaruri vergi sigorta zırva diyenlere de takılmayın alışmışlar paralarının cebinden alınıp şirketlere peskes çekilmesine
Teşekkür ederim hocam .

Motosikleti
Cb125f
Arkadaşlar uzun zamandır arayış içindeyim, şuanda almayı düşündüğüm model Rks Gtr 50. Boyum 186 kilo 94. Görünüş olarak en beğendiğim bu model oldu. Önerebileceğiniz daha kalıplı ve büyük duran B ehliyete uygun vitesli motor önerileriniz var mı?
Kuba tk03 ve cg dışında pek bir seçenek yok maalesef attığın model Tam baş ağrıtacak modellerden benim CB 125f 2021'den beri satışta ama hala yedek parça sorunu var mesele ne kadar çok sattığı

Adamın imkanı yoksa binme diyorsunuz.
Devlet sigortasız ve vergisiz 50cc binebilirsin demiş, adamda imkanım bu kadar onu alacağım diyor. Sizde diyorsunuz ki sen kimsin motora binme.

Yazılanları okumadığın veya okuduklarını anlayamadığın, yada kuralları bilmediğin için beni fuzuli meşgul ediyorsun.

1 - Adam başlıkta ruhsatta 50 cc ama gerçekte 125 cc motosiklet önerisi istiyorum diyor.

2 - Hemen altında @shruikan böyle motosikletler oynanmış motosikletler olur diyor.

3 - @ScarleQ de biliyorum zaten onu kast ediyorum diyor. Yani abidik gubudikte olsa 125 cc istiyor.

4 - @tommygun da bütçene göre motosiklet al kanunsuz iş yapma diyor.

5 - @ScarleQ de ehliyete, sigortaya, mtv ye verecek param yok diyor.

6 - Devlet baba da hepimize 125 cc kullanacaksan şu beş şartı karşıla diyor. 1- Kask, 2 - eldiven, 3 - ehliyet, 4 - sigorta, 5 - mtv
elemanda bu beş şartın parasal nedenlerden dolayı üçünü karşılayamayacağını söylüyor. İki şartı karşıladığını kabul ediyorum.

7 - Bende kırmadan, rencide etmeden bu şartlar zaruri yani mecburi, bu şartları karşılayamıyorsan, bu 125 cc işini ertele diyorum.
Yani şartları karşılayamayan bir kişiye ertele, şartları sağlayınca binersin, kanunsuz bir şey yapma dememin neresi yanlış,

Bunun seni rahatsız eden tarafı ne?

Bilal'e anlatır gibi anlattım, daha fazla ekleyecek veya çıkaracak bir şeyim yok. Kal selametle.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Gereksiz tartışmaların kaynağı çoğunlukla konuların kişiselleştirilmesi oluyor. Bu konuda daha çok genç forum üyelerinin hata yaptığını söyleyebilirim. Zamane gençleri kendi ebeveynlerine de çok saygılı davranmıyor. Forumda görüş belirten insanlar bu işten para kazanmıyor. Faydalı olabilmek adına paylaşım yapılıyor. Yapılan paylaşımlarla ilgili niyet okumaya çalışmak konuyu kişiselleştirerek polemik ortamı yaratmak forum ortamını bozar. Üyeleri forumdan uzaklaştırır. Gençtir falan deyip bazı sözler kulak arkası edilebilir. Fakat sınırları aşmamakta fayda var. @yaşlıveacemi arkadaşımız iyi niyetle bir yorum yapmış. Karşılığında ne artniyetli olduğu kalmış ne de bu önerileri yapacak konumda olmadığı. En azından yaşa hürmet diye bir değerimiz olduğunu hatırlayalım.

Konuya dönersek, artık emniyet konuyu kriminal bir konu olarak görüyor. Yasa dışı modifiye yapan tamircilere baskınlar ve operasyonlar düzenlendiğini, tutuklamalar yapıldığını medyadan herkes biliyor. Emniyet bu işlere göz yumuyordu. O dönem bitti. Bu nedenle bu işlerden vazgeçmek işin doğrusudur. En azından kimseye tavsiye etmemek lazım.

Son düzenleme:
Motosikleti
Yok
Gereksiz yere kırıyor üyeler birbirlerini bu forumda. Çok sık hem de... Halbuki diyelim ki kıran kişi sürüş esnasında dengesini kaybetti, motordan düştü. Yine diyelim ki bu forumda kırdığı o kişi de o esnada orada. İlk yardımına koşan o kırdığı kişi olacaktır bence.

Son düzenleme:
Yazılanları okumadığın veya okuduklarını anlayamadığın, yada kuralları bilmediğin için beni fuzuli meşgul ediyorsun.

1 - Adam başlıkta ruhsatta 50 cc ama gerçekte 125 cc motosiklet önerisi istiyorum diyor.

2 - Hemen altında @shruikan böyle motosikletler oynanmış motosikletler olur diyor.

3 - @ScarleQ de biliyorum zaten onu kast ediyorum diyor. Yani abidik gubudikte olsa 125 cc istiyor.

4 - @tommygun da bütçene göre motosiklet al kanunsuz iş yapma diyor.

5 - @ScarleQ de ehliyete, sigortaya, mtv ye verecek param yok diyor.

6 - Devlet baba da hepimize 125 cc kullanacaksan şu beş şartı karşıla diyor. 1- Kask, 2 - eldiven, 3 - ehliyet, 4 - sigorta, 5 - mtv
elemanda bu beş şartın parasal nedenlerden dolayı üçünü karşılayamayacağını söylüyor. İki şartı karşıladığını kabul ediyorum.

7 - Bende kırmadan, rencide etmeden bu şartlar zaruri yani mecburi, bu şartları karşılayamıyorsan, bu 125 cc işini ertele diyorum.
Yani şartları karşılayamayan bir kişiye ertele, şartları sağlayınca binersin, kanunsuz bir şey yapma dememin neresi yanlış,

Bunun seni rahatsız eden tarafı ne?

Bilal'e anlatır gibi anlattım, daha fazla ekleyecek veya çıkaracak bir şeyim yok. Kal selametle.
Kırmadığın halin buysa kıran halini merak ediyorum.
Bayiler bile bu şekilde satıyorsa bu şekilde binebilirsin deyip satıyor, sanki sadece 50cc demi modifiye işlemi yapılıyor, bence de 50 almasın ama imkanım o diyor sen binemezsin diyorsun.
Bundan sonra alacağımız motoru sana sorarız maaş bordrosu da atarız sende al alma diye lütfedersin bize artık.
Bir kere okuduğunuzu siz anlayın adam senin fikirlerini merak etmiyor, bana bu bu şartlarda motor önerin diyor.
Yani adam zaten almaya karar vermiş hangisini alayım diye öneri istiyor.
Ama illa çok değerli gördüğünüz gereksiz fikirlerinizi olabilecek en kırıcı şekilde söylemeyi hak görüyorsunuz.

Motosikleti
apec apx7
Kırmadığın halin buysa kıran halini merak ediyorum.
Bayiler bile bu şekilde satıyorsa bu şekilde binebilirsin deyip satıyor, sanki sadece 50cc demi modifiye işlemi yapılıyor, bence de 50 almasın ama imkanım o diyor sen binemezsin diyorsun.
Bundan sonra alacağımız motoru sana sorarız maaş bordrosu da atarız sende al alma diye lütfedersin bize artık.
Bir kere okuduğunuzu siz anlayın adam senin fikirlerini merak etmiyor, bana bu bu şartlarda motor önerin diyor.
Yani adam zaten almaya karar vermiş hangisini alayım diye öneri istiyor.
Ama illa çok değerli gördüğünüz gereksiz fikirlerinizi olabilecek en kırıcı şekilde söylemeyi hak görüyorsunuz.
konudan bağımsız olarak sen başkasının yaptığının kırıcı olmasından dem vururken kırıcı olman konusunda ne diyorsun? başkasına kırıcı olmak yasak da bu forumda sana serbest mi? yada şöyle sorayım, yaşlıveacemi senin düşündüğün gibi düşünmüyorum ilk motoru ilk hevesi şimdilik kırmayalım demek çok mu zor?

konudan bağımsız olarak sen başkasının yaptığının kırıcı olmasından dem vururken kırıcı olman konusunda ne diyorsun? başkasına kırıcı olmak yasak da bu forumda sana serbest mi? yada şöyle sorayım, yaşlıveacemi senin düşündüğün gibi düşünmüyorum ilk motoru ilk hevesi şimdilik kırmayalım demek çok mu zor?
Mesajlarına bakarsan üstten konuşmalarına hatta hakaretlerine rağmen ben hiçbir şekilde son ana kadar aşağılayıcı cümle kullanmadım. Adam anlamak istemiyor ki, herkes aynı hayatı yaşamıyor durumu oymuş diyorum tek derdi kendi dediğini kabullendirmek. Konu sahibi de dediğimi doğruladı.

Seni ilgilendirir mi, benim fikirlerimi merak edip, etmemesi?
Kim olsa konudan bağımsız bir şey dersen tabi ki fikrini merak etmez ayrıca kendisi de dediğimi doğruladı. O zaman her konunun altına girip konudan bağımsız şeyler yazayım bazıları gibi. Neyse bir daha senin mesajlarına cevap vermem alacağımı aldım.

Son düzenleme:
Motosikleti
apec apx7
Mesajlarına bakarsan üstten konuşmalarına hatta hakaretlerine rağmen ben hiçbir şekilde son ana kadar aşağılayıcı cümle kullanmadım. Adam anlamak istemiyor ki, herkes aynı hayatı yaşamıyor durumu oymuş diyorum tek derdi kendi dediğini kabullendirmek. Konu sahibi de dediğimi doğruladı.
ben onun söylediklerinde senin gibi bir hakaret görmedim o yüzden sana katılamayacağım.

ben onun söylediklerinde senin gibi bir hakaret görmedim o yüzden sana katılamayacağım.
1. tarafsın ondan görmüyorsun.
2. paran yoksa binme demek ne demek bundan büyük hakaretmi var.
3. adam bana geri zekalı imasında bulundu (bilal e anlatır gibi ne demek?) ama forum yönetimi ayakta uyuyor, bende onun seviyesine düşüp küfür mü etseydim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar