- Motosikleti
- Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
- Konu Yazar
perşembe günü öğle vakti güneşi görünce 6 aydır kış uykusunda uyuyan motorlarımın yanına indim. Vstrom'un pazartesi tuvturk randevusu var, farlara led ampul takmıştım halojen H4 ampuller çok akım çekiyor diye ama beyaz led yasaklandı, orjinalleri takayık diye indim bahçeye, motogaraj çadırımı açtım, vstrom'un işini hallettim, inmişken lastik havalarını da kontrole ettim, her iki motorda da en fazla 2PSI oynamış. vstrom'da akü şarj cihazı bağlıydı, aküde sorun yok, marşa bastım tek marşta çalıştı, suzuki zaten böyle alemin kralı gibi karşılaştırmalara tenezzül etmez, o daha ayrı bir kategoride.
Yamaha xmax 250 motorumda şarj cihazı bağlı değildi, 6 ay geçmiş kesin akü bitmiştir derken çekinerek kontağı açtım, marşa bastım, tek marşta çalıştı. Ne de olsa O bir Yamaha, Japon harikası, toyota gibi motor.
Bezle tozunu falan aldım, iki motora da daha kış tam bitmedi siz biraz daha uyuyun deyip garajı kapattım.
Yamaha xmax 250 motorumda şarj cihazı bağlı değildi, 6 ay geçmiş kesin akü bitmiştir derken çekinerek kontağı açtım, marşa bastım, tek marşta çalıştı. Ne de olsa O bir Yamaha, Japon harikası, toyota gibi motor.
Bezle tozunu falan aldım, iki motora da daha kış tam bitmedi siz biraz daha uyuyun deyip garajı kapattım.