En İyi Quick Shifter Hangi Motosiklet Markası Üretiyor?

Quick shifter en iyi üreten motosiklet firması hangisidir?

• Kawasaki

Oy: 2 5.7%
  • Suzuki

Oy: 11 31.4%
  • Honda

Oy: 4 11.4%
  • Suzuki

Oy: 6 17.1%
  • Triumph

Oy: 7 20.0%
  • Bmw

Oy: 1 2.9%
  • Ktm

• Ducati

• Aprilia

Oy: 1 2.9%
  • Moto Guzzi

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    35
neden 2 tane suzuki var ankette?
Suzuki'nin QS çok iyi olduğu için böyle bir kurnazlık yapılmış, oyları bölelim anlamazlar gibisinden. Dikkatin için tebrik ediyorum ağabey seni. Suzuki 19 oyun 9'unu alarak diğer markaları tokat manyağı etmiştir.

Düzeltme: 20 oyun 10'unu almış beee helal lan Suzi. Kudurun Hondacılar puhahah :) Acemiler sizi.

Suzuki'nin QS çok iyi olduğu için böyle bir kurnazlık yapılmış, oyları bölelim anlamazlar gibisinden. Dikkatin için tebrik ediyorum ağabey seni. Suzuki 19 oyun 9'unu alarak diğer markaları tokat manyağı etmiştir.

Düzeltme: 20 oyun 10'unu almış beee helal lan Suzi. Kudurun Hondacılar puhahah :) Acemiler sizi.
acemiler değil "amatörler" olacaktı. :D

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Geçen sene Yamaha Tracer 9, BMW F900GS, Ducati Multistrada, Triumph Tiger 900 GT test ettim hepsinin de quickshifter'ı güzel çalışıyordu. Bende mi bir sorun var yoksa son çıkan modellerde pürüzleri mi gidermişler?

"iyi" göreceli bi kavram.

misal benim motorun vitesleri, bildiğin kemikli; hatta kimisi için hatır-hutur kemikli. bu demek değil ki kötü. ayağımdan belirgin dokunsal bi geri bildirim almak benim hoşuma gidiyor, vites geçti mi geçmedi mi muallakta kalmıyorum. 100'leri geçince zaten esintiden motor sesi duyulmuyor; ee vites geçti mi diye de boyuna ibreye bakılmaz ki..

Motosikleti
R1, Django 125
tellioğularından tommy neden Yamaha'yı koymadın yav. ben çok memnunum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar