Benim değil, Reloaded'ın işi@tommygun bu paşalıklar hep senin başının altıdan çıktı. Bari millete sürünmeseydin.
Bilmem, ben de anlamadım.neden 2 tane suzuki var ankette?
Yıl sonu gibi benimde size sürprizlerim olabilir.Bilmem, ben de anlamadım.
Benim suzuki'de quickshift falan yok, TCS bile yok. Çatur çutur vites atıp mıcırlı yolda arkayı kaydıra kaydıra sürüyorum.![]()
Suzuki'nin QS çok iyi olduğu için böyle bir kurnazlık yapılmış, oyları bölelim anlamazlar gibisinden. Dikkatin için tebrik ediyorum ağabey seni. Suzuki 19 oyun 9'unu alarak diğer markaları tokat manyağı etmiştir.neden 2 tane suzuki var ankette?
acemiler değil "amatörler" olacaktı.Suzuki'nin QS çok iyi olduğu için böyle bir kurnazlık yapılmış, oyları bölelim anlamazlar gibisinden. Dikkatin için tebrik ediyorum ağabey seni. Suzuki 19 oyun 9'unu alarak diğer markaları tokat manyağı etmiştir.
Düzeltme: 20 oyun 10'unu almış beee helal lan Suzi. Kudurun Hondacılar puhahahAcemiler sizi.
"amatörler" Hondacı olmayan herkes oluyor ağabey ya "acemiler" hondacılar oluyoracemiler değil "amatörler" olacaktı.![]()
Soruyu yanlış okumuşum...
Bundan sonraki anket "en iyi orta ayağı üreten motosiklet markası" olsun mu? (Tahminim kimse cevap vermez...)
Kesinlikle GP değil. Gp orta sehpa sahipleri yanında kriko da almalı.Tabiki BMW
Suzuki velhasıl Triumph vasıtaları bu vaziyete tebessüm takdim ettilerTabiki BMW
En kolay soru valla. Zontes işteen iyi orta ayağı üreten motosiklet markası
Motor stop etme bedduası edebilirsinOnlar ne anlar Bajaj'dan, benimde Bajaj'ım var dilinden ben anlarım.![]()
Çözümü çok zor değil onunda.Motor stop etme bedduası edebilirsin
2014 ile 2016 modeller arası anında tutar
Servis yazılım atmıştı rolanti 1500 devirden 1750 ye çıkmıştıÇözümü çok zor değil onunda.
O kadarını bilmiyorum, rölanti motoru temizliği ve kaliteli akü problemi çoğunlukla ortadan kaldırıyor.Servis yazılım atmıştı rolanti 1500 devirden 1750 ye çıkmıştı
Enjeksiyonu Tata dan alan Bajaj dan ne beklenir ki?
Yamaha yerine 2 defa Suzuki yazmışım yanlışlıklatellioğularından tommy neden Yamaha'yı koymadın yav. ben çok memnunum