Sadece 800 Rally (TR de yok) ve 900ds modelinde quick shifter olduğu sebebiyle listeye eklenmedivoge neden yok
Soruyu yanlış okumuşum...Seçeneklerde Dynojet ve/veya Healtech olmaması çok ayıp olmuş sanki?![]()
En iyi orta ayağı bilemem de en kötü ayaklık nx500 de mevcutSoruyu yanlış okumuşum...
Bundan sonraki anket "en iyi orta ayağı üreten motosiklet markası" olsun mu? (Tahminim kimse cevap vermez...)
nx500de orta ayak yokEn iyi orta ayağı bilemem de en kötü ayaklık nx500 de mevcut
Ayaklık dedim mesajıma tekrar baknx500de orta ayak yok![]()
Orta sehpadan bahsediyorsak en iyisi kesinlikle bajajın yaptığı. Bir kişi daha lazım motoru orta sehpaya alırken, motorun fırlayıp gitmesine engel olması için.Soruyu yanlış okumuşum...
Bundan sonraki anket "en iyi orta ayağı üreten motosiklet markası" olsun mu? (Tahminim kimse cevap vermez...)
Selâmün aleyküm ey asrın sür’at sevdalısı yiğitleri,
Evvel zaman içinde, ne “quick shifter” namıyla bir icad mevcuttu, ne de bu denli latîf makineler ortalıkta gezmekteydi. O vakitler yiğitler, vites tahvîlini kendi bilek kuvveti ve maharet-i eliyle icra eder, debriyaj ile gaz arasında ince bir denge kurarak adeta makineyle hemhâl olurlardı.
Şimdi ise bir düğme, bir sensör ile bu işler olur; gaz kesilmeden vites geçer, sür’at kesilmez. Lâkin sorarlar adama: “Eskiden quick shifter mı vardı?” Yok idi efendim, lâkin o yokluk içinde dahi nice ustalar yetişti ki, makineyle âhenk içinde vites atarlardı; quick shifter’ı aratmazlardı.
Velhâsıl, bugünün nimeti kolaylık getirir; lâkin eski usûlün lezzeti ve ustalığı dahi bambaşkadır.
Cümlenizin yolu açık, gazı daim ola.
Paşa olduk işteosmanlıca ve divan edebiyatını harmanlayıp konusuyorsun mis gibi türkçemiz varken. forumun bülent ersoyu mu olmaya karar verdin![]()
Paşa olduk işteben zaten anlamam gpt ye yaz diyorum yazıyor.
Bülent Ersoy falan aman ha, buradan Bajaj duası ederim sabaha akün basmaz ona göre.![]()
Onlar ne anlar Bajaj'dan, benimde Bajaj'ım var dilinden ben anlarım.şu ana kadar bajajıma beddua eden ne hondalar yamahalar yolda kaldı.
koruma büyüsü var benim domi de![]()