21.Mart.Cumartesi günü Edirne'de köfte/ciğer yesek kimler gelir?

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ben bu sabah otobüsle İst'a geldim, yağmur hiç durmadı Nişantaşında. Şimdi de dönüş için Kadıköy tarafındayım, hala yağıyor.
Pis yağıyor + buz gibi 6C. (Orta Anadolular gülmeyin, İstanbul gibi nemli yerde 6C kuru yerdeki -5C'den fazla üşütür...)
Levent-tuzla git gel yaptım yağmurlukla yine de eve geldiğimde dayak yemiş gibi uyumuşum 😆

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Abi şimdi Çinli motosiklet ve manken görmek içinde Bursa'dan kalkıp işi gücü bırakıp gelmekte biraz mantıksız geliyor, geçen senedeki gibi premium markalar olsa en azından gönlünü hoş ediyor.
Bursa'dan bence de gelinmez. NS200 tamir olsa gelinir ama :D

Motosikleti
İki Teker Havada
Bügün Cumartesi günü
Köfte ciğer bize kalmadı galiba 😁

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Etkinlik hava şartlarından ertelendiği için ben de İstanbul'a otobüsle gidip dün gece İzmir'e döndüm. Bu sabah da İzmir'den yola çıkıp Çine-Yatağan arası haşır huşur yatıp kalkıp Köfteci Mehmet Zengin'de Çine köftesi yedim.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Etkinlik hava şartlarından ertelendiği için ben de İstanbul'a otobüsle gidip dün gece İzmir'e döndüm. Bu sabah da İzmir'den yola çıkıp Çine-Yatağan arası haşır huşur yatıp kalkıp Köfteci Mehmet Zengin'de Çine köftesi yedim.
Guneyde yasamanin avantaji. Arife gunu
hanimla cocugu avcilara biraktim eve geri dondum, dun de geri aldim eve getirdim ikisini. Toplamda 8 saatten fazla trafikte kalmisimdir. Izmirde yasasam, bu kadar surede marmarise gidip gelmistim🤦🏻‍♂️

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Guneyde yasamanin avantaji. Arife gunu
hanimla cocugu avcilara biraktim eve geri dondum, dun de geri aldim eve getirdim ikisini. Toplamda 8 saatten fazla trafikte kalmisimdir. Izmirde yasasam, bu kadar surede marmarise gidip gelmistim🤦🏻‍♂️
Akşam üstü 15:45 otobüsüm bile 50 dk rötarlı kalktı. İstanbul'da dün berbat bir hava ve trafik vardı.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Akşam üstü 15:45 otobüsüm bile 50 dk rötarlı kalktı. İstanbul'da dün berbat bir hava ve trafik vardı.
Sokagina tu..urdugum sehri hapishane gibi. Girmek istesen giremiyon, cikmak istesen cikamiyon. Havalandirmaya cikiyon, kalabaliktan hic bisey anlamiyon. 2010a kadar iyiydi, sonra buyuk bir ivmeyle burun ustu gitti, daha da gidecek, bugunler gene iyiymis diyecegiz.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Pis yağıyor + buz gibi 6C. (Orta Anadolular gülmeyin, İstanbul gibi nemli yerde 6C kuru yerdeki -5C'den fazla üşütür...)
Bu bilgiye katılmakla birlikte sıfır rakımla, ikamet etmekte olduğum yaklaşık 1200 metrelik rakımdaki Türkkonut-Dodurga-İncek muhitlerimizin havasını dikkate alarak, gündüz-gece sıcak farkını da hesaba katınca özellikle geceleri soğuktan imanı gevretmede bayrağı son düzlükte yine İç Anadolu göğüsler. 🤭

Yılda 3-5 kez geldiğim İstanbul'da yediğim soğuk ile adaşım Haluk'un yılda 2-3 kez geldiği Ankaramız'daki yediği soğuğu bolca mukayese etme şansımız olmuştur yıllardır.

Hatta 2 hafta önce geldiğimde yaklaşık 100 metre rakımlı Kağıthane Nurtepe'de evde kombi kapalıydı ve hatta pencere hafif aralı şekilde yattım.

Kasım ortasından beridir soğuktan kırıldık bu yıl Ankara'da.

Daha ötesi Kayseri (rakım 1000 ama Erciyes sağolsun) -Sivas (rakım 1300)-Erzurum(1900) şeklinde gider.

Öte yandan 2000 Ocak'ta İzmir Gaziemir Hava Ulaştırma birliğindeki askerliğimde sabah 5'de yediğim soğuğu da unutmuş değilim. :LOL:

Yine de aynı tarihlerde aynı saatlerde Ankara'da muhitimdeki soğuğun 1 tık daha keskin olacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bu bilgiye katılmakla birlikte sıfır rakımla, ikamet etmekte olduğum yaklaşık 1200 metrelik rakımdaki Türkkonut-Dodurga-İncek muhitlerimizin havasını dikkate alarak, gündüz-gece sıcak farkını da hesaba katınca özellikle geceleri soğuktan imanı gevretmede bayrağı son düzlükte yine İç Anadolu göğüsler. 🤭

Yılda 3-5 kez geldiğim İstanbul'da yediğim soğuk ile adaşım Haluk'un yılda 2-3 kez geldiği Ankaramız'daki yediği soğuğu bolca mukayese etme şansımız olmuştur yıllardır.

Hatta 2 hafta önce geldiğimde yaklaşık 100 metre rakımlı Kağıthane Nurtepe'de evde kombi kapalıydı ve hatta pencere hafif aralı şekilde yattım.

Kasım ortasından beridir soğuktan kırıldık bu yıl Ankara'da.

Daha ötesi Kayseri (rakım 1000 ama Erciyes sağolsun) -Sivas (rakım 1300)-Erzurum(1900) şeklinde gider.

Öte yandan 2000 Ocak'ta İzmir Gaziemir Hava Ulaştırma birliğindeki askerliğimde sabah 5'de yediğim soğuğu da unutmuş değilim. :LOL:

Yine de aynı tarihlerde aynı saatlerde Ankara'da muhitimdeki soğuğun 1 tık daha keskin olacağını düşünüyorum.
Abi Arko kremini sür, güzel giyin açıkta yerin kalmasın tamam. Nemli ortamda ne yaparsan yap içine işliyor. Bendeki tecrübe öyle. :) Foça'da 1C'de 8 saat dışarıda kaldığım için 94kg gittiğim askerden 78kg dönmüştüm, hayvan gibi yediğim halde kilo kaybetmiştim.

Motosikleti
İki Teker Havada
Konu sahibi karar verememiş
Köfte mi ciğer mi diye 😁
Keşke anket açsaydı 😚

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Nisan sonunda Balikesir e gidicem, gitmeden organize olursak mutlaka gelirim. Ben zaten bu rotayi yapmistim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar