- Motosikleti
- Ns200 15"
Katılımcı listesi biraz ekşi gibi, iyi markalar yok gibi.İyi aklıma getirdin; bilet alayım bari...
Katılımcı listesi biraz ekşi gibi, iyi markalar yok gibi.İyi aklıma getirdin; bilet alayım bari...
Ben bu sabah otobüsle İst'a geldim, yağmur hiç durmadı Nişantaşında. Şimdi de dönüş için Kadıköy tarafındayım, hala yağıyor.
Levent-tuzla git gel yaptım yağmurlukla yine de eve geldiğimde dayak yemiş gibi uyumuşumPis yağıyor + buz gibi 6C. (Orta Anadolular gülmeyin, İstanbul gibi nemli yerde 6C kuru yerdeki -5C'den fazla üşütür...)
Tuzla'm da Tuzla'm.Levent-tuzla git gel yaptım yağmurlukla yine de eve geldiğimde dayak yemiş gibi uyumuşum![]()
Olsun kötü marka bilgimiz gelişir.Katılımcı listesi biraz ekşi gibi, iyi markalar yok gibi.
Önümüzdeki ay müsait olursan gel hocam. Grup lideri olursun biz de fıtı fıtı geliriz peşinden.O kadar kiskandim ki , nazarim degmis olabilir![]()
Abi şimdi Çinli motosiklet ve manken görmek içinde Bursa'dan kalkıp işi gücü bırakıp gelmekte biraz mantıksız geliyor, geçen senedeki gibi premium markalar olsa en azından gönlünü hoş ediyor.Olsun kötü marka bilgimiz gelişir.Ya maksat bir aktivite olsun, fuar bahane...
Bursa'dan bence de gelinmez. NS200 tamir olsa gelinir amaAbi şimdi Çinli motosiklet ve manken görmek içinde Bursa'dan kalkıp işi gücü bırakıp gelmekte biraz mantıksız geliyor, geçen senedeki gibi premium markalar olsa en azından gönlünü hoş ediyor.
Yığılan bir kaç işim var ona sıra gelene kadar...Bursa'dan bence de gelinmez. NS200 tamir olsa gelinir ama![]()
Guneyde yasamanin avantaji. Arife gunuEtkinlik hava şartlarından ertelendiği için ben de İstanbul'a otobüsle gidip dün gece İzmir'e döndüm. Bu sabah da İzmir'den yola çıkıp Çine-Yatağan arası haşır huşur yatıp kalkıp Köfteci Mehmet Zengin'de Çine köftesi yedim.
Akşam üstü 15:45 otobüsüm bile 50 dk rötarlı kalktı. İstanbul'da dün berbat bir hava ve trafik vardı.Guneyde yasamanin avantaji. Arife gunu
hanimla cocugu avcilara biraktim eve geri dondum, dun de geri aldim eve getirdim ikisini. Toplamda 8 saatten fazla trafikte kalmisimdir. Izmirde yasasam, bu kadar surede marmarise gidip gelmistim![]()
Sokagina tu..urdugum sehri hapishane gibi. Girmek istesen giremiyon, cikmak istesen cikamiyon. Havalandirmaya cikiyon, kalabaliktan hic bisey anlamiyon. 2010a kadar iyiydi, sonra buyuk bir ivmeyle burun ustu gitti, daha da gidecek, bugunler gene iyiymis diyecegiz.Akşam üstü 15:45 otobüsüm bile 50 dk rötarlı kalktı. İstanbul'da dün berbat bir hava ve trafik vardı.
Bugün hava daha da berbat.Akşam üstü 15:45 otobüsüm bile 50 dk rötarlı kalktı. İstanbul'da dün berbat bir hava ve trafik vardı.
Evet haber aldım, öyleymiş.Bugün hava daha da berbat.
Bu bilgiye katılmakla birlikte sıfır rakımla, ikamet etmekte olduğum yaklaşık 1200 metrelik rakımdaki Türkkonut-Dodurga-İncek muhitlerimizin havasını dikkate alarak, gündüz-gece sıcak farkını da hesaba katınca özellikle geceleri soğuktan imanı gevretmede bayrağı son düzlükte yine İç Anadolu göğüsler.Pis yağıyor + buz gibi 6C. (Orta Anadolular gülmeyin, İstanbul gibi nemli yerde 6C kuru yerdeki -5C'den fazla üşütür...)
Abi Arko kremini sür, güzel giyin açıkta yerin kalmasın tamam. Nemli ortamda ne yaparsan yap içine işliyor. Bendeki tecrübe öyle.Bu bilgiye katılmakla birlikte sıfır rakımla, ikamet etmekte olduğum yaklaşık 1200 metrelik rakımdaki Türkkonut-Dodurga-İncek muhitlerimizin havasını dikkate alarak, gündüz-gece sıcak farkını da hesaba katınca özellikle geceleri soğuktan imanı gevretmede bayrağı son düzlükte yine İç Anadolu göğüsler.
Yılda 3-5 kez geldiğim İstanbul'da yediğim soğuk ile adaşım Haluk'un yılda 2-3 kez geldiği Ankaramız'daki yediği soğuğu bolca mukayese etme şansımız olmuştur yıllardır.
Hatta 2 hafta önce geldiğimde yaklaşık 100 metre rakımlı Kağıthane Nurtepe'de evde kombi kapalıydı ve hatta pencere hafif aralı şekilde yattım.
Kasım ortasından beridir soğuktan kırıldık bu yıl Ankara'da.
Daha ötesi Kayseri (rakım 1000 ama Erciyes sağolsun) -Sivas (rakım 1300)-Erzurum(1900) şeklinde gider.
Öte yandan 2000 Ocak'ta İzmir Gaziemir Hava Ulaştırma birliğindeki askerliğimde sabah 5'de yediğim soğuğu da unutmuş değilim.
Yine de aynı tarihlerde aynı saatlerde Ankara'da muhitimdeki soğuğun 1 tık daha keskin olacağını düşünüyorum.
Neden karar veremeyeyim? Ben ciğer sevmiyorum. Mekan her iki yemeği de yapıyor, isteyen köfte yer, isteyen ciğer sipariş eder.Konu sahibi karar verememiş
Köfte mi ciğer mi diye
Keşke anket açsaydı![]()
www.motosiklet.net