21.Mart.Cumartesi günü Edirne'de köfte/ciğer yesek kimler gelir?

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Şimdi baktım, sabahtan açıyor gibi görünüyor. Cumartesi sabahı tekrar bakarım, hiç olmadı ben buradan tek başıma çıkarım yukarı doğru. Müsait olursa @espresso ile buluşuruz. :LOL:

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Şimdi baktım, sabahtan açıyor gibi görünüyor. Cumartesi sabahı tekrar bakarım, hiç olmadı ben buradan tek başıma çıkarım yukarı doğru. Müsait olursa @espresso ile buluşuruz. :LOL:
Bizimkilerle bayram ziyeret programları yaptık, Tekirdağ'da teyzemlerde olucaz o gün.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O kadar kiskandim ki , nazarim degmis olabilir :cry:
Hoca hava kötü gösteriyor, Allah korusun birinin başına o yağmurda bir iş gelir, vebali benim boynumda kalır. Ben de İstanbul'a yarın akşam otobüsle gideceğim, Cuma akşamı da otobüsle İzmir'e geri geleceğim. İzmir'de hava hafta sonu kapalı ama yağmursuz olacak. Burada turlarım kendi kendime.

Motosikleti
ns200
Katılım şartları neler bende böyle bi tura girmek istiyorum

Motosikleti
ns200
Maalesef hava şartlarından ötürü Nisan ayına erteledik. Nisan ayında yeniden konu açacağım, o zaman bekleriz katılımınızı.
Anladım, benim tur tecrübem yok daha önce katılmadım, bu tür turlarda aranan şartlar nedir o anlamda sormuştum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Anladım, benim tur tecrübem yok daha önce katılmadım, bu tür turlarda aranan şartlar nedir o anlamda sormuştum
Biz bir aktiviteye bunaltıcı kurallar koyan insanlar değiliz. Lakin ekipmanlarınızın tam olması sizin hayrınıza olur. Bence tek şart grubun sürüş güvenliğini tehlikeye atmamaktır.

Her cc motor süren katılabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lakin geçen bir arkadaş da yazdı, ona da aynı şeyi söyledim. Güzergah full virajlı, bu nedenle belli bir tecrübe sahibi olmayan katılımcı için risk barındırıyor. O arkadaşla da bir sonraki aktivite için sözleştik. Çünkü Allah korusun ilk defa çıktığı bu tarz bir yolda başına bir iş gelmesi en son istediğimiz şey.

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bayramda sınır çok kalabalık olduğu için hiç yazmadım ama soraki ay ertelendiyse bende katılmak isterim.
seni unutmadık, yaza geliyoruz diye mesaj atıcam işlerde aksilik olmazsa. Bulgaristan - Romanya - Transfagarasan turu niyetim var. Güzel köfteci gösterirsin artık.

Yağmur yağmazsa ve 250 nk yı kabul ederseniz gelmek isterim. Motosiklete yeni başladım henüz yağmurluğum ve botum yok 3 haftada 500 kilometreyi şehir içinde anca devirdim
Snaırım Trakya'dasınız. Ben de Trakya'nın en ortasındayım. Bizim köfte turu tayfası ile geziler haricinde bazen hafta sonları yalnız başıma trakya turu atıyorum, tek başıma ve de 14 yaşında çocuklarımdan birini de artçı olarak aldığım için o turlarda çok daha risksiz rotaralrda sakin sakin sürüyorum. Böyle bir gezide size yazarım, yakındaysanız bir yerde buluşur birlikte gezeriz ama köfteci molalarını uzatırım, bir seferde yarım kilodan az köfte yiyeni zorbalarım. :)

Motosikleti
Cf moto 250 nk
seni unutmadık, yaza geliyoruz diye mesaj atıcam işlerde aksilik olmazsa. Bulgaristan - Romanya - Transfagarasan turu niyetim var. Güzel köfteci gösterirsin artık.

Snaırım Trakya'dasınız. Ben de Trakya'nın en ortasındayım. Bizim köfte turu tayfası ile geziler haricinde bazen hafta sonları yalnız başıma trakya turu atıyorum, tek başıma ve de 14 yaşında çocuklarımdan birini de artçı olarak aldığım için o turlarda çok daha risksiz rotaralrda sakin sakin sürüyorum. Böyle bir gezide size yazarım, yakındaysanız bir yerde buluşur birlikte gezeriz ama köfteci molalarını uzatırım, bir seferde yarım kilodan az köfte yiyeni zorbalarım. :)
Merhaba teklifiniz için çok sağ olun ben İstanbul Esenyurt'ta oturuyorum aslen malkaralıyım. İşim gereği 3 vardiya çalışıyorum ama vardiyam uyarsa turunuza seve seve gelirim köfte hiç problem olmaz :)

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
20 Mart itibariyle, İstanbul Bakırköy'de yağmur var ve hava da soğuk sayılır.
21 Martta hava nasıl olur bilmem ama genel olarak ertelendiği iyi olmuş bence.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
20 Mart itibariyle, İstanbul Bakırköy'de yağmur var ve hava da soğuk sayılır.
21 Martta hava nasıl olur bilmem ama genel olarak ertelendiği iyi olmuş bence.
Ben bu sabah otobüsle İst'a geldim, yağmur hiç durmadı Nişantaşında. Şimdi de dönüş için Kadıköy tarafındayım, hala yağıyor.

Motosikleti
İki Teker Havada
Biz bir aktiviteye bunaltıcı kurallar koyan insanlar değiliz. Lakin ekipmanlarınızın tam olması sizin hayrınıza olur. Bence tek şart grubun sürüş güvenliğini tehlikeye atmamaktır.

Her cc motor süren katılabilir.

Lakin geçen bir arkadaş da yazdı, ona da aynı şeyi söyledim. Güzergah full virajlı, bu nedenle belli bir tecrübe sahibi olmayan katılımcı için risk barındırıyor. O arkadaşla da bir sonraki aktivite için sözleştik. Çünkü Allah korusun ilk defa çıktığı bu tarz bir yolda başına bir iş gelmesi en son istediğimiz şey.
Nisan da belirlenen gün de yağnak yağmurlu olabilir
En iyisi mayıs ayında yap garanti olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar