2026 İtalya motosiklet satışları(ibretlik)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Trollden rasyonel hareket beklemek😂 pollyanna mi durttu seni yaw😂
Çocuğu tanımıyorum, hiç yüz yüze denk gelmedik. Kıl olduğum yönleri ve sözleri çok ama yine de yüz yüze gelip kararımı öyle vermek istiyorum.

Ha ben de insan sarrafı değilim, zamanında arkadaşlık ettiklerimizin bazıları şimdi bize küfür ediyor. Hayat böyle..

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Çocuğu tanımıyorum, hiç yüz yüze denk gelmedik. Kıl olduğum yönleri ve sözleri çok ama yine de yüz yüze gelip kararımı öyle vermek istiyorum.

Ha ben de insan sarrafı değilim, zamanında arkadaşlık ettiklerimizin bazıları şimdi bize küfür ediyor. Hayat böyle..
Ben senin kadar iyimser dusunemiyorum. Sanal ortamda insanlarin, ozellikle de trollerin alter-egolarinin ortaya ciktigini dusunuyorum🤷🏻‍♂️

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Sampsonte kardeşimiz bir gün motosiklete tövbe ederse nedeni tamamen bu forum olacaktır :)
ne tövbe edecem sattım motorlarımı param hazır ilan bakıyorum şubatta bi sürü ilan varken beğendiğim bugün 1 tane bile yok ama sabrım taşıyor bayram çıkışına bulduğumu alıcam bu motosiklet işi benim hem hobim hem ulaşım aracım hem de işim istediğim aleti alınca sporum da olacak ben kolay kolay vazgeçmem bu saatten sonra

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
ne tövbe edecem sattım motorlarımı param hazır ilan bakıyorum şubatta bi sürü ilan varken beğendiğim bugün 1 tane bile yok ama sabrım taşıyor bayram çıkışına bulduğumu alıcam bu motosiklet işi benim hem hobim hem ulaşım aracım hem de işim istediğim aleti alınca sporum da olacak ben kolay kolay vazgeçmem bu saatten sonra
Acele etme. Zamanın dar diye kelek bir motor alma.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Acele etme. Zamanın dar diye kelek bir motor alma.
kelekliğinden değil aksesuar beğenmiyorum 2. el alacaksam madem üçlü çantaları olsun istiyorum en azından çanta demiri koruma demiri yan sanayinin de yan sanayisi olmasın da shad olsun crosspro olsun istiyorum yoksa bütçem yetiyor sağlam motora

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
kelekliğinden değil aksesuar beğenmiyorum 2. el alacaksam madem üçlü çantaları olsun istiyorum en azından çanta demiri koruma demiri yan sanayinin de yan sanayisi olmasın da shad olsun crosspro olsun istiyorum yoksa bütçem yetiyor sağlam motora
Sen Tuareg düşünmüyor muydun? Aprilia kullanıcı kitlesi öyle gundi değil, onlarda da mı var dandik dunduk malzeme kullanımı?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Sen Tuareg düşünmüyor muydun? Aprilia kullanıcı kitlesi öyle gundi değil, onlarda da mı var dandik dunduk malzeme kullanımı?
tuareg veya 790adv düşünüyorum şubatta beğendiğim ilanların hepsinin adam gibi aksesuarları vardı bugün bütün ilandaki tuareglerin aksesuarları antin kuntin o kadar büyük dert değil tabi de en az 2 3 sene bineceğimden aklımda soru işareti kalsın istemiyorum

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Abi benim bir bildiğim Azrail'dir. Ondan da kaçmaya uğraşıyoruz, Rıdvanmış, Mikailmiş, İsrafilmiş şimdilik ilgi alanımda değiller :)
Mikail ilgi alanın olması lazım.. Her motorcu ve balıkçının ilgi odağıdır...
Rıdvanı tanımıyorum.. O kim ? .. Yeni mi ?.. :ROFLMAO:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Mikail ilgi alanın olması lazım.. Her motorcu ve balıkçının ilgi odağıdır...
Rıdvanı tanımıyorum.. O kim ? .. Yeni mi ?.. :ROFLMAO:
"Rıdvan meleği, İslam inancına göre cennetin kapısında bekçilik yapan, müminleri cennetin girişinde karşılayan ve cennetteki meleklerin başı olan melektir."

Alper Abi bizim yürümemiz gereken arkadaş, bu arkadaştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar