Trollden rasyonel hareket beklemekSampsonte kardeşimiz bir gün motosiklete tövbe ederse nedeni tamamen bu forum olacaktır![]()
Trollden rasyonel hareket beklemekSampsonte kardeşimiz bir gün motosiklete tövbe ederse nedeni tamamen bu forum olacaktır![]()
Çocuğu tanımıyorum, hiç yüz yüze denk gelmedik. Kıl olduğum yönleri ve sözleri çok ama yine de yüz yüze gelip kararımı öyle vermek istiyorum.Trollden rasyonel hareket beklemekpollyanna mi durttu seni yaw
![]()
Ben senin kadar iyimser dusunemiyorum. Sanal ortamda insanlarin, ozellikle de trollerin alter-egolarinin ortaya ciktigini dusunuyorumÇocuğu tanımıyorum, hiç yüz yüze denk gelmedik. Kıl olduğum yönleri ve sözleri çok ama yine de yüz yüze gelip kararımı öyle vermek istiyorum.
Ha ben de insan sarrafı değilim, zamanında arkadaşlık ettiklerimizin bazıları şimdi bize küfür ediyor. Hayat böyle..
ne tövbe edecem sattım motorlarımı param hazır ilan bakıyorum şubatta bi sürü ilan varken beğendiğim bugün 1 tane bile yok ama sabrım taşıyor bayram çıkışına bulduğumu alıcam bu motosiklet işi benim hem hobim hem ulaşım aracım hem de işim istediğim aleti alınca sporum da olacak ben kolay kolay vazgeçmem bu saatten sonraSampsonte kardeşimiz bir gün motosiklete tövbe ederse nedeni tamamen bu forum olacaktır![]()
Acele etme. Zamanın dar diye kelek bir motor alma.ne tövbe edecem sattım motorlarımı param hazır ilan bakıyorum şubatta bi sürü ilan varken beğendiğim bugün 1 tane bile yok ama sabrım taşıyor bayram çıkışına bulduğumu alıcam bu motosiklet işi benim hem hobim hem ulaşım aracım hem de işim istediğim aleti alınca sporum da olacak ben kolay kolay vazgeçmem bu saatten sonra
kelekliğinden değil aksesuar beğenmiyorum 2. el alacaksam madem üçlü çantaları olsun istiyorum en azından çanta demiri koruma demiri yan sanayinin de yan sanayisi olmasın da shad olsun crosspro olsun istiyorum yoksa bütçem yetiyor sağlam motoraAcele etme. Zamanın dar diye kelek bir motor alma.
Sen Tuareg düşünmüyor muydun? Aprilia kullanıcı kitlesi öyle gundi değil, onlarda da mı var dandik dunduk malzeme kullanımı?kelekliğinden değil aksesuar beğenmiyorum 2. el alacaksam madem üçlü çantaları olsun istiyorum en azından çanta demiri koruma demiri yan sanayinin de yan sanayisi olmasın da shad olsun crosspro olsun istiyorum yoksa bütçem yetiyor sağlam motora
tuareg veya 790adv düşünüyorum şubatta beğendiğim ilanların hepsinin adam gibi aksesuarları vardı bugün bütün ilandaki tuareglerin aksesuarları antin kuntin o kadar büyük dert değil tabi de en az 2 3 sene bineceğimden aklımda soru işareti kalsın istemiyorumSen Tuareg düşünmüyor muydun? Aprilia kullanıcı kitlesi öyle gundi değil, onlarda da mı var dandik dunduk malzeme kullanımı?
Konudan bağımsız senin mizaç dışarda daha sert geliyor banaBen senin kadar iyimser dusunemiyorum. Sanal ortamda insanlarin, ozellikle de trollerin alter-egolarinin ortaya ciktigini dusunuyorum![]()
Hahahah Ged iyi adamdırKonudan bağımsız senin mizaç dışarda daha sert geliyor bana![]()
Köfteci turunda tanışmıştık, benim aklımda da iyi adam diye kalmış.Hahahah Ged iyi adamdır![]()
Konudan bağımsız senin mizaç dışarda daha sert geliyor bana![]()
Kanatsiz melegim benKöfteci turunda tanışmıştık, benim aklımda da iyi adam diye kalmış.
Hava yastıklı yelek giyen melek olur mu be mübarek?Kanatsiz melegim ben![]()
Garanticiyim ben, bu modeller boyleHava yastıklı yelek giyen melek olur mu be mübarek?![]()
Adam kanatsızım diyor , ama hava yastıklı yelekli meleğim diyor..Hava yastıklı yelek giyen melek olur mu be mübarek?![]()
Abi benim bir bildiğim Azrail'dir. Ondan da kaçmaya uğraşıyoruz, Rıdvanmış, Mikailmiş, İsrafilmiş şimdilik ilgi alanımda değillerAdam kanatsızım diyor , ama hava yastıklı yelekli meleğim diyor..
Kanatlısına inanıyorsun da hava yastıklısına niye inanmıyosun ?![]()
Haa Azo mu, bugun bana goz kirptiAbi benim bir bildiğim Azrail'dir. Ondan da kaçmaya uğraşıyoruz, Rıdvanmış, Mikailmiş, İsrafilmiş şimdilik ilgi alanımda değiller![]()
Mikail ilgi alanın olması lazım.. Her motorcu ve balıkçının ilgi odağıdır...Abi benim bir bildiğim Azrail'dir. Ondan da kaçmaya uğraşıyoruz, Rıdvanmış, Mikailmiş, İsrafilmiş şimdilik ilgi alanımda değiller![]()
Ekipmanın önemini vurgulamak için gönderildiysen lütfen uygulamalı vurgulama. Sadece anlat.Garanticiyim ben, bu modeller boyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ekipmanin onemini vurgulamak, icin gonderilmisim belki de
"Rıdvan meleği, İslam inancına göre cennetin kapısında bekçilik yapan, müminleri cennetin girişinde karşılayan ve cennetteki meleklerin başı olan melektir."Mikail ilgi alanın olması lazım.. Her motorcu ve balıkçının ilgi odağıdır...
Rıdvanı tanımıyorum.. O kim ? .. Yeni mi ?..![]()