- Motosikleti
- Mondial Grumble
Abi millet gerizekalı sıfırı zaten 40-50 bişeyCg ile gidecegiz ama demi.
Yalniz su cglerin bile ikinci eli 40binden asagi degil, nasil is aq
Abi millet gerizekalı sıfırı zaten 40-50 bişeyCg ile gidecegiz ama demi.
Yalniz su cglerin bile ikinci eli 40binden asagi degil, nasil is aq
DAha manyaklari da var. Rakun mudur nedir o motorun 2023 model sifirlari 99bin, 2024 model sifirlari da 199 bin tl. Millet 195binden asagisini istemiyor. Cf moto mt 650de de benzer durum var, sifiri ikinci ellerinden ucuz.Abi millet gerizekalı sıfırı zaten 40-50 bişey
Aslında üşenmeyip adamlara yazmak gerek teker teker maksat rahatsız olsunlarDAha manyaklari da var. Rakun mudur nedir o motorun 2023 model sifirlari 99bin, 2024 model sifirlari da 199 bin tl. Millet 195binden asagisini istemiyor. Cf moto mt 650de de benzer durum var, sifiri ikinci ellerinden ucuz.
Ya dedem, adamın pompayı sokması ile çıkarması bir oldu zaten. Değer miydi tansiyonunu yükselttiğine?
Ben insanların bu kadar agresifliğine anlam veremiyorum. Adama çalışan yönlendirdi bak ben geçmedim diyorum. Ben onu tanımam sen geçtin diyor.
Gün sonu Opet'te vedalaşma merasimi yapacaktık, bende o sırada benzin alayım dedim. Bi pompanın önünde bekliyorum, sonradan bi araba geldi. Bende halen bekler halde olunca pompacı da iyi niyetinden sen gel bu tarafa dedi son gelen arabanın önüne aldı beni.
Bu dede durduk yere bana sıfır yanaştı ayağımın dibine bende napıyo diye baktım. Sıfır tepki bir şey söylemedim. Başladı bende buradayım vs. diye bağırmaya. Bende durumu açıkladım. Benzin almak için motosikletten indim. Kendi kendine bi rollendi celallendi arabadan indi/bindi. Manasız hareketler...
dede az kalsın kim vurduya gidecekti ben motoru bıraktım orada bi elektriklenme gördün tam gidiyordum yarı yola kadar gittim sonra aklıma @John Gotti orada yediği fırçaların acısını çıkartırsa rahatlar diye düşündüm geri döndümDedeyi uzaktan takip ettim, eğer antin kuntin bir şeyler yapmaya yeltenseydi onu Allah'ına kavuşturur ve İzmir'e geri kaçardım, muhtemelen Bursa gişelerde beni yakalarlardı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Her kuşu şey ettik de bir kaldı leylek
O gün cenabet olan bendim abi, otelde sabah motosikletim çalışmadı ve piste ittirerek götürdüm. İlk varyatör sabah bastığımda varyatör kitlenmiş arkaya güç iletiyordu ve marşa bastıkca arka teker dönüyordu, varyatörü söküp marş bastığımda çalıştı fakat o çalışması aküyü şarj etmeye yetmedi, piste elimle götürdüm ve hocamızın uygulamalarını dinledikten sonra varyatörü dağıtıp temizleyip yağladım ardından pistin içinde takviye kablosu bulup @yarım akıllı'nın motosikletinden takviye yaparak (ayrıyetrn teşekkür ederim) benim garibanı çalıştırdık ve uzun süre stop etmeyerek devam ettik.Çok güzel bir eğitim olmuş emeklerinize sağlık.
Bir ara korktum Burakr25 var bir cenabetlik olmasın diye.
Okunmuş adamlarmışsınız maşallah sıkıntısız atlatmışsınız.
Şaka bir yana herkese faydası olması bu kadar önemli şekil de 2 günde eğitimi hissetmek kolay değil hocaların da yüreklerine sağlık katılanların da.
Trakya bölgesi olarak bahsettiğiniz spesifik bir yer var mıdır. Çanakkale civarı bir yere ben işimle katılabilirim .Arkadaşlar henüz planlamasını, organizasyonunu ve duyurusunu yapmadık ama bayramın 2. ya da 3. günü Trakya köfte programı ve de bayram sonrası Bursa'da @Mallaca 'nın motosiklet grubunun kulüp evinde kalmalı, konaklamalı mangallı bir program hedefimiz var. Her etkinlik öncesi forumda duyuru konusu açılacaktır.
Kırklareli merkez ya da Lüleburgaz gibi aklımdan geçti.Bu arada toplam 1200 km(1198) yol yaptım. Eğitim pisti dahil olmak üzere toplam 2710 tl yakıt tüketmişim. Ortalama 3,8 litre yakmışım. 100 km de. 1 gün sadece pistte çalıştığımızı düşünürsek bence çok iyi tüketim . Dönüşte aşırı derecede rüzgar vardı. Osmangazi köprüsü uçacak zannettim. Yinede yol boyunca 120 km hızla Manisaya döndüm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Trakya bölgesi olarak bahsettiğiniz spesifik bir yer var mıdır. Çanakkale civarı bir yere ben işimle katılabilirim .
Çanakkale etkinliği güzel olur. Ve hatta 28/29 martta Şehitlere Saygı sürüşü düzenlenecek. Belki bir organizasyon yapılabilir.Psyduck mı? Obaa o da dünya iyisi birisi. Adama sözümüz vardı Çanakkale'de etkinlik yapacaktık, tutamadık sözü, baharda artık.
21-22 Mart tarihlerinde yönetiminde olduğum, Bursa daki motosiklet klübümüz ile yaklaşık 15 motosiklet, eşli olarak Çanakkale şehitlikleri turumuz var.Çanakkale etkinliği güzel olur. Ve hatta 28/29 martta Şehitlere Saygı sürüşü düzenlenecek. Belki bir organizasyon yapılabilir.
Özelden telefonumu attım. Haberleşelim.21-22 Mart tarihlerinde yönetiminde olduğum, Bursa daki motosiklet klübümüz ile yaklaşık 15 motosiklet, eşli olarak Çanakkale şehitlikleri turumuz var.
Çanakkaleli veya oralara aynı tarihte süren var ise belki bir yerlerde karşılaşırız.
Üzerimizde motogezzi klübümüze ait jersey' ler olacak kolay tanınırız.
Ben çok seviyorum valla, dükkana gelip bilgisayarı açtığım anda ilk yaptığım iş motosiklet net yazmak, hem güncel hem eskiden konuşulmuş kaliteli konuları aynı heyecanla okuyorum. İyi ki varsınız abilerim.Karıştı şimcik... Samsonite miydi neydi..
Çok renkli forumuz maşallah..
Gençler sevmiyor biziHer fırsatta döşüyorlar..
![]()
Klubun ismi motogezzi. Kimse de moto guzzi var mi?21-22 Mart tarihlerinde yönetiminde olduğum, Bursa daki motosiklet klübümüz ile yaklaşık 15 motosiklet, eşli olarak Çanakkale şehitlikleri turumuz var.
Çanakkaleli veya oralara aynı tarihte süren var ise belki bir yerlerde karşılaşırız.
Üzerimizde motogezzi klübümüze ait jersey' ler olacak kolay tanınırız.
İyi yakaladın vallahi.Klubun ismi motogezzi. Kimse de moto guzzi var mi?
Eski bir film vardı "Cannon ball run" diye. Bizimkisi "Meat ball run" olabilir.Klubun ismi motogezzi. Kimse de moto guzzi var mi?
Moto guzzi siz Motogezzi olmazKlubun ismi motogezzi. Kimse de moto guzzi var mi?
Bana temiz iç çamaşırı koydun mu çantana dedi, ilk virajda quick turn esnasında anladım...Hocayla özelden muhabbet ve samimiyetimiz olduğu için de sağ olsun bana çok doğal davrandı. "Yat ulan, düşeceğiz, yattttt" diye haykırdı kaç kere![]()