dayanamayıp bende konu açayım dedim..

:queen: aranıza yeni katıldım. motorum yok ama motorla gezmeyi severim. motor alma çabalırımm ne yazık ki işe yaramadı. hala uğraşmaktayımm pes etmicemm. :queen: devamlı engeller ile karşılaşıyorumm. ama er geç aşıcamm onlarıı.. herkese sevgiler..

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
tanışma bölümüne yazılmış ve bence uygun bir konu
sadece başlığı bizim alıştıklarımızdan farklı
hoşgeldin arkadaşım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

hoşgeldin:rendeer: fakat ufak bir sorun var. bu sitedekiler çilek reçeli sevmiyorlar. üzüm pekmezi alsak olmaz mı:silent: :p

ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlarım. aslında ben ilk katılım mesajımı motoru olmayan motorsever geldii isimli konuya attım. ancak arkadaşımıza haksızlık yaptığımı düşünüp yeni bi konu açtım okadar.. :p

Hoşgeldin çilekreçeli. Bakma sen bizimkilere. Hepsi iyi çocuklardır ama sitenin gerginlik anlarına denk geldin. Ben de bi konu açayım yazısını görünce ha bi de sen eksiktin dedim ben de ilk olarak :)
Tekrardan hoşgeldin, kalıcı olman dileğiyle

bu arada Bisan ' da çalışıyorum. herhangi bir konuda yardımcı olmamı isterseniz mesaj atabilirsiniz.

Hoşgeldin çilekreçeli. Bakma sen bizimkilere. Hepsi iyi çocuklardır ama sitenin gerginlik anlarına denk geldin. Ben de bi konu açayım yazısını görünce ha bi de sen eksiktin dedim ben de ilk olarak :)
Tekrardan hoşgeldin, kalıcı olman dileğiyle

evet galiba biras gergin bi durum var anladığım kadarıyla umarım aşılabilir..::shake2::

Son düzenleme:
Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla) ::gazete::

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar