- Konu Yazar
Polisin görevi cezalandırmak değil, yakalamak.
aynı denyo yolda yakaladığı bıçaklı saldırgana kıyamaz kelepçeleyip nazikçe götürür. Geçen bir video gördüm adamda hiçbir şey yok ambulansla getirmişler üstüne adam gazeteciye saldırıyor hiçbir şey yapmıyorlar. Olay burada dayak da değil, olay burada o ego kasan i*bnenin gücünün küçük çocuğa yetmesi.Azıcık asayiş olaylarından haberi olan biri bu darp olayından keyif alır.
On numara beş yıldız hareket.
Memurlarımızı performanslarından dolayı kutluyorum.
Ellerine, bellerine, dillerine zeval gelmesin.
Kral Tayyip ne alaka AKP kadrosu ne alaka. Pen politikalar doğru demiyorum. Diziler ile çökecek, şiddete yönlendirilecek bir şey yok. Çocuklar izliyor diye diziler yapılmasın o zaman televizyon kanalları olmasın. Ebeveynin görevi bu. Polisin adamı dövmesinin şiddete yönelmesinin tayyiple dizilerle doğrudan alakası yok. Dolaylı yoldan yok ekonomi kötü stres var öyle böyle denilir.tayip geldi geleli ülke iyice ahıra döndü, sadece kolluk kuvvetleri değil her yerde yozlaşma var, ülkede adalete kalmadı, kalkınma da kalmadı... liyakat diye bir şey de kalmadı, herşey tayibin şeyinin keyfine bakıyor,
bu tayip "ben Türküm" diyemiyor daha, Türk milletinden ne kadar nefret ettiğini her fırsatta belli ediyor,
saçma salak diziler ile Türk milletinin ahlakını çökertiyor, milleti şiddete yöneltiyorlar, uçuş osmanlı, diriliş ertuğrul, kurtuluş bilmem ne ıvır zıvır garip garip diziler yayınlıyorlar ve koskoca adam bu dizileri izlerken küçücük çocuğunun önünde sandalye bıçaklıyor...
lanet olası Rtük nerede? bu dizilerdeki şiddeti görmüyor mu? bu şiddet içerikli diziler yüzünden aha bu polislerinde ahlakı bozuluyor normal insanların da ahlakı bozuluyor.
milleti şiddete teşvik ediyorsunuz. halkı kin ve nefrete sürükleyen bu akp kadrosundan başka bir şey değil.
şimdi oyun platformlarına sınırlama getiriyorlar milleti kumara, şiddete ve diğer kötü alışkanlıklara teşvik ediyor diye... halbuki bu şeylere asıl teşvik eden hükümetin kendisi...
Çukur da tas kafalılara çok gönderme yaptılar.. Anlayan kim;?..Şu da bir gerçek ki dizilerden Deli Yürek - Kurtlar Vadisi - Kurtlar Vadisi Pussy - Çukur komple bir jenerasyonun kimyasını bozdu. Bu mafya işi çok özendirildi. Skindirik dandik karakterler gençliğe rol model oldu.
Bu bakış açısı çok yanlış, sadece ehliyet için kaçmış olabilir ve bu da ö**üresiye dayak yemesine yeterli bir sebep de değil, üstelik sen bir polis memuruysan asla ve asla yapamazsın.Kaçtıysa vardır sebebi..
Eminim yakalandığında da rahat durmamıştır...
Şöyle ağzına ağzına .........
Kaçmasınlar.. Yakalanınca ağlıyorlar işte.. Dediğin gibi..Kaçarsam bana da aynısını yapsınlar..Gıkım çıkmaz..Bu bakış açısı çok yanlış, sadece ehliyet için kaçmış olabilir ve bu da ö**üresiye dayak yemesine yeterli bir sebep de değil, üstelik sen bir polis memuruysan asla ve asla yapamazsın.
Zaten dediğin gibi doğru bir olay olsa polisler görevden ihraç edilmez, bugün bir ehliyet için, çevirmeden kaçma için bunları yapan ayaklar eller yarın öbür gün ben polisim sen bana nasıl yan gözle bakıyorsun der sana da kaldırır o eli
O zaman da devletinin ŞEREFLİ memurunu yalamaya devam edersin dersin ki yapmışımdır bir yanlış rahat durmamışımdır diye![]()