Polisten Kaçan Ehliyetsiz Motorcunun Darpedilmesi..

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Şerefsizler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

''Olay 5 Nisan 2025'te Çorlu'da yaşanmış. Tekirdağ Valiliği, darp görüntüleri sonrası iki polis memurunu "polise yakışmayan tutum" nedeniyle görevden uzaklaştırmış. İdari ve adli soruşturma açılmış, Emniyet Genel Müdürlüğü'nden müfettiş istenmiş. Daha yeni bir gelişme (mahkeme kararı vs.) kamuoyuna yansımamış.''

Motosikleti
250 SR
liyakatsız insana vatani bir görev verirsen halkı emanet edersen böyle olur 60 puan ile polis alımlarına devam edildilçe gerekli eğitim verilmedikçe bu senaryolar çok yaşanır amerikan polisi gibi yetki verilsin diyo yırtınıyorlar ama amerikan polisi karşıda ki adam karısına kızına laf etse bile mesleki profesyonelliği sayesinde elini bile sürmüyor ha polisin hayatını tehdit edecek bir şey yaptıysa orası ayrı o senaryoda bile mahallede adam döver gibi dövmeye hakkı yok etkisiz hale getirir kelepçelersin teslim edersin

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
tayip geldi geleli ülke iyice ahıra döndü, sadece kolluk kuvvetleri değil her yerde yozlaşma var, ülkede adalete kalmadı, kalkınma da kalmadı... liyakat diye bir şey de kalmadı, herşey tayibin şeyinin keyfine bakıyor,

bu tayip "ben Türküm" diyemiyor daha, Türk milletinden ne kadar nefret ettiğini her fırsatta belli ediyor,

saçma salak diziler ile Türk milletinin ahlakını çökertiyor, milleti şiddete yöneltiyorlar, uçuş osmanlı, diriliş ertuğrul, kurtuluş bilmem ne ıvır zıvır garip garip diziler yayınlıyorlar ve koskoca adam bu dizileri izlerken küçücük çocuğunun önünde sandalye bıçaklıyor...

lanet olası Rtük nerede? bu dizilerdeki şiddeti görmüyor mu? bu şiddet içerikli diziler yüzünden aha bu polislerinde ahlakı bozuluyor normal insanların da ahlakı bozuluyor.

milleti şiddete teşvik ediyorsunuz. halkı kin ve nefrete sürükleyen bu akp kadrosundan başka bir şey değil.

şimdi oyun platformlarına sınırlama getiriyorlar milleti kumara, şiddete ve diğer kötü alışkanlıklara teşvik ediyor diye... halbuki bu şeylere asıl teşvik eden hükümetin kendisi...

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Olayın aslı astarı nedir, resmi bir detay bulamadım. Ne olursa olsun bu şekilde darp edilmesi doğru değil.

Detay falan yok ancak bir örneği hatırlatayım, canlı b*mba eylemlerine hazırlanan teröristleri dahi silahla yaralayıp kelepçeleyip götürüyorlardı, gerçi sonrasında zaten haber gelmiyordu o soysuzlardan.

Bu videodaki darp edilen kişinin hangi suçtan arandığına dair bir bilgi verilmemiş. Silah çekmiş sayılsa, polisin tabancası var.. İddia edildiği üzere üzerlerine sürse yada kaçsa yine zorla yakalanır, kelepçelenirdi..

Yargı önünde hesap vererek suç ispatlanmadıkça, kimse suçlu sayılamaz ve ceza infaz yöntemi hiçbir şekilde böyle bir darp olamaz. Umarım meslekten ihraç edilmiştir, böyle bir darbın haklı yönü yok.

Motosikleti
D400
polisten kaçıyorsa vardır bir oe'lığı ama yine de silah çekmemiş saldırmamışsa darp olayı doğru değil.

Azıcık asayiş olaylarından haberi olan biri bu darp olayından keyif alır.
On numara beş yıldız hareket.
Memurlarımızı performanslarından dolayı kutluyorum.
Ellerine, bellerine, dillerine zeval gelmesin.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Olayın nedenini, aslını astarını bilmiyorum, dayağın tabi ki savunulacak yanı yok ama bu işler eskiden de vardı. 30-35 sene önce daha kötü ve yaygındı bu işler. Ben bu zamanın emniyet güçlerini geçmiştekilere göre daha kibar ve "yol yordam bilen" olarak görüyorum. Eskiden korkardık.

Bu video eski bir video. Daha önce de tartışmıştık. Polisler açığa alınmıştı. devamında ne oldu bilmiyorum.

Motosikleti
Mondial Grumble
Böyle polis mi olur cezasını çeksin. Adamı dövmek nedir al kelepçele koy arabaya. Görevden uzaklaştırılması doğru karar.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
"Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" demiş atalarımız.
Dayağı savunmuyorum fakat bazı insanlar gerçekten dayaktan anlıyor.
Olayın aslı astarını bilmiyoruz tabi, ama belkid e kaçan motorcu ilk defa kaçmıyor, belki hakkında şikayetler var, belki insanları taciz ediyor, bilemiyoruz yani ne olup bittiğini. Şu zamanda en güvendiğin insanda bile bi yamukluk çıkabiliyor...

Motosikleti
Voge 250RR
Azıcık asayiş olaylarından haberi olan biri bu darp olayından keyif alır.
On numara beş yıldız hareket.
Memurlarımızı performanslarından dolayı kutluyorum.
Ellerine, bellerine, dillerine zeval gelmesin.
aynı denyo yolda yakaladığı bıçaklı saldırgana kıyamaz kelepçeleyip nazikçe götürür. Geçen bir video gördüm adamda hiçbir şey yok ambulansla getirmişler üstüne adam gazeteciye saldırıyor hiçbir şey yapmıyorlar. Olay burada dayak da değil, olay burada o ego kasan i*bnenin gücünün küçük çocuğa yetmesi.

Kimse kusura bakmasın çevirmeden kaçtı diye motorcuyu döven yarın öbür gün karısını colugunu cocugunu da döver, bunlara gün yüzü göstermeyeceksin yaşama hakkını elinden alacaksın yolda birinin darp edildiğini görsün müdahale etmeye çekinir bunun gibi erkekler.

Benim laflarım görevini layığıyla yapan tüm abilerimden bağımsız bu arada, hepsine selam olsun <3

Devletimizin polisini tabiki sevin ama köpeği de olmayın, bu mahlukatların elleri yarın öbür gün sevdiklerinize de değebilir...

Motosikleti
Mondial Grumble
tayip geldi geleli ülke iyice ahıra döndü, sadece kolluk kuvvetleri değil her yerde yozlaşma var, ülkede adalete kalmadı, kalkınma da kalmadı... liyakat diye bir şey de kalmadı, herşey tayibin şeyinin keyfine bakıyor,

bu tayip "ben Türküm" diyemiyor daha, Türk milletinden ne kadar nefret ettiğini her fırsatta belli ediyor,

saçma salak diziler ile Türk milletinin ahlakını çökertiyor, milleti şiddete yöneltiyorlar, uçuş osmanlı, diriliş ertuğrul, kurtuluş bilmem ne ıvır zıvır garip garip diziler yayınlıyorlar ve koskoca adam bu dizileri izlerken küçücük çocuğunun önünde sandalye bıçaklıyor...

lanet olası Rtük nerede? bu dizilerdeki şiddeti görmüyor mu? bu şiddet içerikli diziler yüzünden aha bu polislerinde ahlakı bozuluyor normal insanların da ahlakı bozuluyor.

milleti şiddete teşvik ediyorsunuz. halkı kin ve nefrete sürükleyen bu akp kadrosundan başka bir şey değil.

şimdi oyun platformlarına sınırlama getiriyorlar milleti kumara, şiddete ve diğer kötü alışkanlıklara teşvik ediyor diye... halbuki bu şeylere asıl teşvik eden hükümetin kendisi...
Kral Tayyip ne alaka AKP kadrosu ne alaka. Pen politikalar doğru demiyorum. Diziler ile çökecek, şiddete yönlendirilecek bir şey yok. Çocuklar izliyor diye diziler yapılmasın o zaman televizyon kanalları olmasın. Ebeveynin görevi bu. Polisin adamı dövmesinin şiddete yönelmesinin tayyiple dizilerle doğrudan alakası yok. Dolaylı yoldan yok ekonomi kötü stres var öyle böyle denilir.
Bahsettiğin gibi herkesin belirli bilinç seviyesinde olması imkansız. Şimdi sen bir dönem kürtlerle inşaatta çalıştığından bahsettin. O adam için başta Atatürk olsa ne olur Tayyip olsa ne olur hatta rastgele bir maymun olsa ne olur. Eğitim alamayan kesim her zaman olacak ve payı geniş olacak. Devlet bunların da çocuk yapmasına vs sınır getiremez. Doğurganlık oranı 2nin altına düşmüşken özellikle. Doğum sınırı gelirse bu zeki kesimi de etkileyecek sadece alt sınıfa gelirse de direkt kast sistemi gibi bir şey olur.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şu da bir gerçek ki dizilerden Deli Yürek - Kurtlar Vadisi - Kurtlar Vadisi Pussy - Çukur komple bir jenerasyonun kimyasını bozdu. Bu mafya işi çok özendirildi. Skindirik dandik karakterler gençliğe rol model oldu.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kaçtıysa vardır sebebi..
Eminim yakalandığında da rahat durmamıştır...
Şöyle ağzına ağzına .........
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu da bir gerçek ki dizilerden Deli Yürek - Kurtlar Vadisi - Kurtlar Vadisi Pussy - Çukur komple bir jenerasyonun kimyasını bozdu. Bu mafya işi çok özendirildi. Skindirik dandik karakterler gençliğe rol model oldu.
Çukur da tas kafalılara çok gönderme yaptılar.. Anlayan kim;?..
İzmirin delikanlılarının yüzde 60 ı tas kafalı...
Hayır neyi örnek aldığını da bilmiyro gerizekalılar..

Motosikleti
Voge 250RR
Kaçtıysa vardır sebebi..
Eminim yakalandığında da rahat durmamıştır...
Şöyle ağzına ağzına .........
Bu bakış açısı çok yanlış, sadece ehliyet için kaçmış olabilir ve bu da ö**üresiye dayak yemesine yeterli bir sebep de değil, üstelik sen bir polis memuruysan asla ve asla yapamazsın.

Zaten dediğin gibi doğru bir olay olsa polisler görevden ihraç edilmez, bugün bir ehliyet için, çevirmeden kaçma için bunları yapan ayaklar eller yarın öbür gün ben polisim sen bana nasıl yan gözle bakıyorsun der sana da kaldırır o eli

O zaman da devletinin ŞEREFLİ memurunu yalamaya devam edersin dersin ki yapmışımdır bir yanlış rahat durmamışımdır diye :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu bakış açısı çok yanlış, sadece ehliyet için kaçmış olabilir ve bu da ö**üresiye dayak yemesine yeterli bir sebep de değil, üstelik sen bir polis memuruysan asla ve asla yapamazsın.

Zaten dediğin gibi doğru bir olay olsa polisler görevden ihraç edilmez, bugün bir ehliyet için, çevirmeden kaçma için bunları yapan ayaklar eller yarın öbür gün ben polisim sen bana nasıl yan gözle bakıyorsun der sana da kaldırır o eli

O zaman da devletinin ŞEREFLİ memurunu yalamaya devam edersin dersin ki yapmışımdır bir yanlış rahat durmamışımdır diye :)
Kaçmasınlar.. Yakalanınca ağlıyorlar işte.. Dediğin gibi..Kaçarsam bana da aynısını yapsınlar..Gıkım çıkmaz..

Kaçmasaydı polis böyle davranırmıydı ? Onların da sabrı var.. Şartel atınca meslekten ihraçmış, cezaymış kimin umrunda ?..

Hangi polisin o anki ruhani durumunu bilemeyiz..
Kaçmayacaksın.. Bu kadar net..

Motosikleti
Honda Forza 250
Polisin son duyulan sözü "adam mı öldüreceksin". Bunlar böyle araç kullanıp kadın, çocuk, yaşlıya çarpıp öldürdüğü zaman insanımız "idam" istiyor, yakalanıp dayak yedikleri zaman avukatı oluyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar