7-8 Mart Güvenli ve İlerı Sürüş Eğitimi Detayları

Motosikleti
Ns200 15"
Eğitimi boşver de şu Pulsar'ı toparla :)
Abi eğitime hazır edecektimde çok masrafım olacak, sigorta, muayne, lastik, motor ve malzemeleri eskidende olan biraz borcum kaldı darboğaz oldu. :)

Volan kısmında küçük bir problemim var, motorda marşı bastım motor dönüyor sente ve kompresyon gayet güzel, ciddi sayılabilecek elektrik arızası vardı bunun için komple tesisatı açmıştım o sıkıntıyı çözdüm, tesisattaki şase yapabilecek kabloları yalıttım.

Ramazanda kafam biraz dalgın oluyor bu sebeple çokta üstüne düşüp hata yapmak istemedim abi, pastayı çektik cilası kaldı diyelim. :)

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Abi eğitime hazır edecektimde çok masrafım olacak, sigorta, muayne, lastik, motor ve malzemeleri eskidende olan biraz borcum kaldı darboğaz oldu. :)

Volan kısmında küçük bir problemim var, motorda marşı bastım motor dönüyor sente ve kompresyon gayet güzel, ciddi sayılabilecek elektrik arızası vardı bunun için komple tesisatı açmıştım o sıkıntıyı çözdüm, tesisattaki şase yapabilecek kabloları yalıttım.

Ramazanda kafam biraz dalgın oluyor bu sebeple çokta üstüne düşüp hata yapmak istemedim abi, pastayı çektik cilası kaldı diyelim. :)
Ikinci el bi pulsar alsan daha ucuza gelir sanki😂

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Konunun acildigini hastanede ayagim alcidayken gormemis olsaydim asla kacirmazdim bunu 😄. Bir daha olursa ve o zamana kadar ileri seviye surus egitimi almamis olursam kacirmam.

Motosikleti
Ns200 15"
Ikinci el bi pulsar alsan daha ucuza gelir sanki😂
Yok abi maalesef, motor malzemeleri pahalı değil dışarı yaptırıyor olsam evet öyle ama başımdaki tek iş maalesef Pulsar değil. Evvelinde W124 üm ile uğraştım, yürürünü fabrika çıktısına çevirmemde uzun vakit aldı yakınımın 320D'side araya alınca birde hımbıllığım devreye girince iş uzadıda uzadı. :D

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
İlkini sağ salim atlatalım, @Okan Sinan Ocan ve @Mallaca'nın program ve boşluklarına bağlı olarak neden olmasın
İlerleyen zaman ne gösteriri bilemem. Allah sağlık sıhhat versin inşallah.

Fakat şunu söylemeliyim ki Almanya dan sırf bu eğitimi verebilmek için geliyor @Okan Sinan Ocan hocam. Ne eğitim, ne kalacak yer vb tüm masraflarını da kendisi karışılıyor. (Hadi ben Bursa dan geliyorum yakın yer) Eğitimi verdikten sonra, akabinde memleketine geri dönecek bizler gibi. Yani zaten Türkiyeye geliyor değildi...

Kendisine bu fedakarlığı için forum ve kendi adıma teşekkür ederim.

Ayrıca gerçekten çok disiplinli, sanki tonlarca para vermişiz gibi günler öncesinden eğitime ses kayıtları ile başladı ki eğitim zamanı pistte vermek istediğimiz eğitimi tam layıkı ile verebilelim. Eğitim günü de öğrencilerin sigara içmeye bile hatta atıştırma dışında yemeğe bile vakit bulamayacaklarını tahmin ediyorum. Belki tahminden de öte..
Yani şişirme oldu işte diye yapılacak bir eğitim olmayacak inşallah.

Bu nedenle de kapıya isim verdi, başka ziyaretçi olmasın dedi. Bunun amacı anladığınız üzere eğitim zamanından bir dakika bile çalmamak. Yoksa çok hoş sohbet birisi. Grubumuz da gerçekten öyle. Misafiri için çocuğuna süt veren evdeki ineği kesecek olan insanlar gördüğüm kadarıyla.

Fakat eğitimden ödün vermemek adına bu olmayacak. Kolay değil Almanyadan iki günlüğüne eğitim için geldiğinizde siz de vaktinizi had safhada, kullanmaya bakarsınız. Eğitime farklı illerden gelen arkadaşlarda bu davranışı hak ediyorlar. Onlarda eğitim ücreti ödemeselerde, kalacak yer parası, pist kirası vb. ödediler sonuçta.

Bu konunun açılma sebebi de ücretsiz olan bu eğitim sürecinin en başından sonuna tüm ayrıntıları ile anlatılması zaten. 10 kişinin (iki eğitmen en fazla alabileceğimiz sınır) içerisine giremeyen arkadaşlarda ilgi ile takip ediyor diye düşünüyorum.

Başka zamanlarda köfteci koordinatları tur' ları daha sık olacağını düşünüyorum.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Fakat şunu söylemeliyim ki Almanya dan sırf bu eğitimi verebilmek için geliyor @Okan Sinan Ocan hocam. Ne eğitim, ne kalacak yer vb tüm masraflarını da kendisi karışılıyor. (Hadi ben Bursa dan geliyorum yakın yer) Eğitimi verdikten sonra, akabinde memleketine geri dönecek bizler gibi. Yani zaten Türkiyeye geliyor değildi...

Ayrıca gerçekten çok disiplinli....
Bakınız buraya tekrar yazıyorum, ben Hocayı senelerdir uzaktan takip ederim. Yüzyüze tanışmak hiç kısmet olmadı, karşılıklı laflamak atışmak şakalaşmak forum üzerinden bu sene kısmet oldu. Ama bazı insan kalitesini gösteren, iletişim yönünden hareketleri var ki, bu eğitimi vermemiş bile olsa bendeki yerini ayırmıştır. Helal olsun... Başka ne diyebilirim.

Eğitimde ıslak odunu vermeyi bildiği gibi, derdinizle dertlenmeyi de bilen; gerçek yaşayan bir insan...

Ayrıca gerçekten çok disiplinli, sanki tonlarca para vermişiz gibi günler öncesinden eğitime ses kayıtları ile başladı ki eğitim zamanı pistte vermek istediğimiz eğitimi tam layıkı ile verebilelim. Eğitim günü de öğrencilerin sigara içmeye bile hatta atıştırma dışında yemeğe bile vakit bulamayacaklarını tahmin ediyorum. Belki tahminden de öte..

Bu nedenle de kapıya isim verdi, başka ziyaretçi olmasın dedi. Bunun amacı anladığınız üzere eğitim zamanından bir dakika bile çalmamak. Yoksa çok hoş sohbet birisi. Grubumuz da gerçekten öyle. Misafiri için çocuğuna süt veren evdeki ineği kesecek olan insanlar gördüğüm kadarıyla.

Fakat eğitimden ödün vermemek adına bu olmayacak. Kolay değil Almanyadan iki günlüğüne eğitim için geldiğinizde siz de vaktinizi had safhada, kullanmaya bakarsınız. Eğitime farklı illerden gelen arkadaşlarda bu davranışı hak ediyorlar. Onlarda eğitim ücreti ödemeselerde, kalacak yer parası, pist kirası vb. ödediler sonuçta.

Bu konunun açılma sebebi de ücretsiz olan bu eğitim sürecinin en başından sonuna tüm ayrıntıları ile anlatılması zaten. 10 kişinin (iki eğitmen en fazla alabileceğimiz sınır) içerisine giremeyen arkadaşlarda ilgi ile takip ediyor diye düşünüyorum.

Başka zamanlarda köfteci koordinatları tur' ları daha sık olacağını düşünüyorum.
En mantıklısı.
O kadar emek var çok ciddi bir iş.
Goy goy yapmaya selam vermeye gelinecek bir organizasyon değil.
Sizler için 10 dakikanın büyük önemi var maddi manevi eğitim açısından.
Yoksa selam vermeye gelmek basit ama şahsen ben ne selam vermeye (zaman çalma ve emeğe saygısızlık olur)
Nede böyle bir organizasyon varken goy goy yapmaya gelmem.
Güzel güzel fotoğraflar notlar bekliyoruz tekeriniz düz bassın herkes en fazla verimi alsın büyük emek var.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
İlerleyen zaman ne gösteriri bilemem. Allah sağlık sıhhat versin inşallah.

Valla benim konudan çok geç haberim oldu. Olsaydı mutlaka katılırdım. Eğer olursa ikinci bir program, büyük bir aksilik te olmazsa eğer, katılırım.
Hocamıza da özverili davranışından dolayı kendi adıma teşekkür ederim.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Bu eğitime çok istememe rağmen işlerimden ötürü katılamadım. Bir dahaki sefer olursa eğer ve bir mani çıkmazsa ben de katılmayı çok istiyorum. Başta @Okan Sinan Ocan hoca olmak üzere sevgili dostum @tommygun ve emeği geçen, uğraş veren arkadaşlara, bu güzel organizasyon için şahsım adına teşekkür ediyor; keyifli, kazasız belasız bir hafta sonu olmasını diliyorum.

Eğitim yeri bana çok yakın sayılır, motosikletle en fazla yarım saat, zaten defalarca da misafir istemiyoruz dediler ama ısrarla gidip te rahatsız etmek istemiyorum.

Ramazan olmasa belki en son eğitim bittikten sonra bir yerde bir çay içilirdi ama başka zaman, başka etkinlikte artık.

Eğitim yeri bana çok yakın sayılır, motosikletle en fazla yarım saat, zaten defalarca da misafir istemiyoruz dediler ama ısrarla gidip te rahatsız etmek istemiyorum.

Ramazan olmasa belki en son eğitim bittikten sonra bir yerde bir çay içilirdi ama başka zaman, başka etkinlikte artık.
Cumartesi veya pazar akşamı toplanıp çay kahve içmeyi ben de çok isterim. Hem cumartesi akşam maç var. Beraber de izleyebiliriz. :D

• Beğen
Tepkiler: F54
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motosikleti
Ns200 15"
Ben hayatım boyunca eğitimin bu kadar önemli olduğunu ve çok işe yaradığını bilmiyordum, bir çok doğru bildiğim şeyin yanlış olduğunu ve hatta yanlış bildiğim şeylerin doğru olduğunu öğrendim. Bunların üstüne çok iyi insanlar ile tanıştım ve sohbetler ettim. Dün ile bugün arasında motosiklete bakış açım gece ile gündüz gibi farklı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Eğitimin ilk günü bitti ama biz de bittik. Bugün resmen pestilimiz çıktı. Daha önce de eğitimler almıştım ama bugünkü hepsinden farklıydı. Kullanmakta olduğum motorun bu kadar iyi yatabildiğini, bu kadar iyi dönebildiğini, bu kadar iyi durabildiğini bugün öğrendim.

İzmir'e döneyim resim ve videolar ekleyerek yeni konu açacağım. Emekleri için @Okan Sinan Ocan ve @Mallaca hocalara, eğitime farklı şehirlerden gelip bu kadar kısa sürede kaynaşan katılımcı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yarın sırada zorlu bir gün daha var..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar