Motor alırken mantık mı? duygu mu?

Motosikleti
İki Teker Havada
Alım gücüne bağlı
Türkiye de Mantık
Avrupada Duygu

Türkiye’de %80 mantık. Ben ticaret yapıyorum mesela para lazım olunca %30 düşüp satabilmeliyim. Yedek parça ve servis yüzünden uzun süreler motoru yatırıp keyfinden mahrum olmamalıyım. İşletme maliyetleri arabamın maliyetinden yukarıda olmamalı.
Şimdi hobi işi bu aslan besleyen yemini düşünmez edebiyatı yapan olabilir , peşinen yazayım o sizin probleminiz! Ben hobi sahibiyim diye arabama yapmadığım masrafı motosiklete yapamam…
Keyif aldığım motora mantıklı ise yatırım yaparım. Pembe hayallerim yok maalesef :) ya da henüz pembe hayallerime yetecek bütçeye sahip değilim…

Motosikleti
Honda pcx 2024 nardo gri :)
Bende mantıkla başladı. Trafik derdinden kurtulma vs. Sonradan zevklide gelmeye başladı scoter sürmeme rağmen. Bir yerden bir yere gitmekten keyif alıyorum. Hatta bazen sırf motorla gezmek için bahane ürettiğim oluyor. Ulaşım için kesinlikle çok güzel bir araç. Havalar ısınınca çok daha fazla zevk alacağım. Bugün mesela ümraniyeden taksime gittim. Bir davete. Motorum olmasaydı. Arabayla gitmezdim. Toplu taşımayı hiç saymıyorum bile. Sadece götüm dondu o ayrı. Havalar 15 derecelerdeyse keyif başlıyor. 10 derece altında eziyet biraz.

Motosikleti
Dominar D250
Motosiklet benim için ulaşım aracı değil, tamamen keyfi bindiğim için parayı bulduğum an piyasası varmış yokmuş bakmam MV Agusta yapıştırırım.
bir gün ulaşım ihtiyacı doğarsa scooter tercih ederim. ağır motor ve manuel vites ister istemez şehiriçi gündelik kullanımda yoruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar