- Katılım
- 20 Mar 2024
- Mesajlar
- 1,084
Tekrardan kendi aktif oluyor sistem zaten. Tamamen kapatma özelliği de varmış. Bence süper sistem ya ben belki 2 senelik bi motorcuyum diye iyi geliyor ama kolaylık yani, kapatadabiliyosun. MissssssssssssssssE-clutch böyle değil işte debriyajı bir kere kullandın mı devre dışı kalıyor daha sonra tekrardan aktif etmen gerekiyor.
"Debriyajı manuel olarak kullanmak istediğinizde ise kolu tutup normal şekilde devam edebilirsiniz. Böylelikle birkaç saniye sonra E-Clutch teknolojisi tekrar devreye girecektir. Bunların yanı sıra o anki sürüş koşulları için TFT ekranı üzerinden E-Clutch’ı tamamen kapatma seçeneği de mevcut."
"Dilediğiniz zaman debriyaj kolu normal şekilde de kullanılabiliyor. Debriyaj kolu kullanıldıktan hemen sonra Honda E-Clutch sistemi yüksek hızlarda bir saniyeden az, düşük hızlarda ise 5 saniyeden daha az sürede yeniden devreye giriyor."
kaynak: https://www.honda.com.tr/motosiklet/honda-dunyasi/honda-teknolojileri/e-clutch