Honda E Clutch Kullanmaya Değer Mi?

E clutch teknolojisini kullanmaya değer mi?

• Kullanılan toplam oy
    26
E-clutch böyle değil işte debriyajı bir kere kullandın mı devre dışı kalıyor daha sonra tekrardan aktif etmen gerekiyor.
Tekrardan kendi aktif oluyor sistem zaten. Tamamen kapatma özelliği de varmış. Bence süper sistem ya ben belki 2 senelik bi motorcuyum diye iyi geliyor ama kolaylık yani, kapatadabiliyosun. Missssssssssssssss

"Debriyajı manuel olarak kullanmak istediğinizde ise kolu tutup normal şekilde devam edebilirsiniz. Böylelikle birkaç saniye sonra E-Clutch teknolojisi tekrar devreye girecektir. Bunların yanı sıra o anki sürüş koşulları için TFT ekranı üzerinden E-Clutch’ı tamamen kapatma seçeneği de mevcut."

"Dilediğiniz zaman debriyaj kolu normal şekilde de kullanılabiliyor. Debriyaj kolu kullanıldıktan hemen sonra Honda E-Clutch sistemi yüksek hızlarda bir saniyeden az, düşük hızlarda ise 5 saniyeden daha az sürede yeniden devreye giriyor."

kaynak: https://www.honda.com.tr/motosiklet/honda-dunyasi/honda-teknolojileri/e-clutch

Motosikleti
D400
debriaja üşenen erkek motoru

images

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
hiç keşke motorum otomatik olsaydı demedim ama keşke motorum manuel olsaydı çok dedim

Motosikleti
İki Teker Havada
Anket şeçimi sonuçları Yüzde 52 oy ile evet
😁😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar