7-8 Mart Güvenli ve İlerı Sürüş Eğitimi Detayları

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Değerli arkadaşlar, ismini yazdırıp, pist kira ödemesini yapan arkadaşların isimlerini aşağıda veriyorum. Kontenjan dolmuştur. Allah utandırmasın, hepimize hayırlı olsun.

Kesinleşmiş katılımcılar:

1) Lombardo
2) John Gotti
3) abyasar
4) yarım akıllı
5) aybarssurucu
6) burak r25
7) F54
8) Motoseverrr
9) haluk23
10) Mcank

Pazartesi günü bu 10 katılımcımızla beraber @Okan Sinan Ocan ve @Mallaca hocalarımızın dahil olduğu bir Wp iletişim grubu kuracağım. Gerekli bilgilendirmeleri oradan yapar, rahat rahat konuşuruz.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
@Lombardo ,@John Gotti ,@abyasar ,@yarım akıllı ,@aybarssurucu ,@burak r25 ,@F54 ,@Motoseverrr ,@haluk23 ,@mcank , @Mallaca ,@tommygun

Sevgili Arkadaslar,

Egitim ile ilgili bilgilendirmeler bundan sonra sadece kayitli listedeki arkadaslarimiz ile Wp üzerinden yapilacaktir. Bunun amaci forum ortamindaki samimiyetin yerine biraz daha disiplinli egitim ortamina gecis icindir. Hoca sakladigi sopasini forumda degil Wp de gösterecektir. :cool:

Ancak,

Mallaca , Tommygun ve benim bu egitimi hazirlamaktaki amacimiz sadece bu 10 kisiye faydali olmak ya da Okan hoca büyük egitmen , Mallaca süper motosiklet kullaniyor , Tommygun süper adam dedirtmek DEGILDIR.

Hedefimiz , motosiklet egitiminin sürücüler üzerindeki olumlu ya da olumsuz tüm etkilerinin , egitimi bizzat deneyimleyen forumdaslarinizin kaleminden izleyebilmeniz ve insallah "Motosiklet Egitimi" kavraminin her seviyeden sürücü , her türlü motor icin ne kadar faydali olabilecegini görebilmeniz icindir.

Grupta en kücügünden en büyügüne degisik tarzlarda pek cok motor var.

Simdi buradan sonra asil büyük is katilimcilara düsmekte.

Yukarida adlarini yazdigim tüm katilimci arkadaslar , bu günden itibaren egitimin sonuna kadar sürec hakkindaki fikirlerinizi , elestirilerinizi , hissettiklerinizi , yasadiklarinizi özgürce burada paylasiniz. Yazdiklariniza hicbir sekilde müdehale etmeyecegiz , savunmaya gecmeyecegiz , sizinle tartismayacagiz. Lütfen acikca tüm yasadiklarinizi artilari ve eksileri ile paylasiniz.

Sevgilerimle

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Okan hocam; yukarıdaki ifadeleri ancak; kendine güvenen, bilgili ve motosiklet eğitimi konusuna yıllarını vermiş eğitmenler yazabilir.

Niyetimiz halis, sadece 10 kişiye fayda sağlamak yerine "Motosiklet Eğitimi" ni tanıtabilmek, faydaları ve eğitimden sonra sürüşlerde sistemin uygulandığında, sürüş dinamiklerini ve güvenliği nasıl değiştirdiğinin görülmesi..

Elimden gelen her desteği vereceğim inşallah.. Arkadaşlar ve sizinle tanışmayı dört gözle bekliyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben eğitmen değilim, yine de böyle faydalı bir oluşumun içinde yer alıp bir şeyler yapmaktan dolayı mutluyum. Katılımcı arkadaşlara fayda sağlayacağına ve de eğitim konusunun forum ortamında öneminin daha iyi anlaşılacağına inanıyorum.

Motosikleti
Ns200 15"
Bu oluşumu sağlayan herkese teşekkür ederim, sayenizde kendimin ne derecede olduğumu görebileceğim ve eksiklerimi öğreneceğim. Bunun yanında burada tanıdığım insanları gerçekte görmek ve tanışmakta benim için büyük bir ekstra olacak (elbette daha görmek istediğim bir çok insan var).

İnanıyorumki eğitimin ertesi günü çok farklı bir motosiklet kullanıcısı olacağım.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Vallahi ben senelerdir çok uzaklaştığım motor keyfine geri dönüyor olmaktan ve maddi dünyanın ötesinde bu ekiple 2 gün geçirip tecrübeleri ekleyip anlamdırmaktan çok mutlu olacağım.

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Böyle bir organizasyonu hızlıca oluşturup bir araya getirdiğiniz için ellerinize sağlık. Tüm katılımcılar için çok güzel bir fırsat oldu. Eğitime daha 1 ay var fakat kendimi çok şanslı hissettim.

Orada olmak için sabırsızlanıyorum. 🏍️🛵

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
GÜNCELLEME: Eğitmenler ve eğitime katılacak olan kardeşlerimizle haftalar önce bir wp iletişimi kurduk. Amacımız eğitim içerikleri ve kurallarla ilgili kıtır vermek amaçlı bir iletişim grubu kurmaktı ama öyle güzel bir arkadaşlık oluştu ki, öyle sağlam muhabbetler dönmeye başladı ki mecburen eğitim içerikleri arada kaybolmasın, kaynamasın diye aynı kadro için 2. bir wp grubu kurduk, burada katılımcılar sessiz ama hocalar aktif. Haliyle eğitim öncesi ses ve video kayıtlarıyla katılımcılarda farkındalık yaratılıyor. Hemen hemen tüm katılımcılar konaklamalarını ayarladı ve haftaya Ctesi Tuzla Autodrom pistinde 2 farklı noktada eğitim başlıyor. Forumda da birbirimize aşina olduğumuz, wp gruplarında da bol bol makara döndürdüğümüz bu arkadaşlarla yüz yüze tanışmak, eğitim esnasında aynı atmosferi teneffüs etmek çok bomba olacak. Hadi bakalım az kaldı, bekleyişteyiz.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
GÜNCELLEME: Eğitmenler ve eğitime katılacak olan kardeşlerimizle haftalar önce bir wp iletişimi kurduk. Amacımız eğitim içerikleri ve kurallarla ilgili kıtır vermek amaçlı bir iletişim grubu kurmaktı ama öyle güzel bir arkadaşlık oluştu ki, öyle sağlam muhabbetler dönmeye başladı ki mecburen eğitim içerikleri arada kaybolmasın, kaynamasın diye aynı kadro için 2. bir wp grubu kurduk, burada katılımcılar sessiz ama hocalar aktif. Haliyle eğitim öncesi ses ve video kayıtlarıyla katılımcılarda farkındalık yaratılıyor. Hemen hemen tüm katılımcılar konaklamalarını ayarladı ve haftaya Ctesi Tuzla Autodrom pistinde 2 farklı noktada eğitim başlıyor. Forumda da birbirimize aşina olduğumuz, wp gruplarında da bol bol makara döndürdüğümüz bu arkadaşlarla yüz yüze tanışmak, eğitim esnasında aynı atmosferi teneffüs etmek çok bomba olacak. Hadi bakalım az kaldı, bekleyişteyiz.
NIsan ortasina kadar haftasonlari aksama kadar egitimim var, yoksa ben de katilacaktim. Eger egitimden sonra bi yerlere takilacaksaniz ugramak isterim

F54

watsapp taki gibi takılırsak eğitimde hoca bizin ağzımıza bavyera usulü acı biber sürer:LOL:

Motosikleti
Hero Dash 125

Adam nispet üzerine nispet yapıyor. Autodrom'un kapısına dayanarak pankart açacağım az kaldı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu hafta Cumartesi günü eğitimimiz her ne kadar 8'de başlayacak olsa da hocalar+ben sabah 6'da Autodrom'da olup eğitim alanını hazırlayacağız. Forum ve sosyal medya paylaşımları için de profesyonel fotoğrafçı getiriyoruz. Hadi bakalım, çok az kaldı.

Motosikleti
Hero Dash 125
Bu hafta Cuma günü işin durumuna göre paydos edince Cuma'yı Cumartesi'ye bağlayan gece 00:00'da Aliağa'dan yola çıkacağım. Saat 06:00 gibi Autodrom'un kapısında buluşuruz, bana da gevrek boyoz alın kahvaltıyı birlikte yaparız. :cool:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu hafta Cuma günü işin durumuna göre paydos edince Cuma'yı Cumartesi'ye bağlayan gece 00:00'da Aliağa'dan yola çıkacağım. Saat 06:00 gibi Autodrom'un kapısında buluşuruz, bana da gevrek boyoz alın kahvaltıyı birlikte yaparız. :cool:
Geliyorsan eğitim sonrası makara yaparız, otel ayarlamamışsan bilgim olsun ama eğitim sırasında kapıya isim yazdırdık gardaş, almazlar içeri.

Motosikleti
Hero Dash 125
Almazlarsa almasınlar çok da fifi, çok da flama. 😁 Ben geldim mi, geldim. Gerisi sizin terbiyesizliğiniz olur. İzmir'den kalkıp gelen misafiri içeriye almamak. Bir bardak çay, bir bardak su ikram etmemek. Hiç örf adet bilmez misiniz bre kafirler!!! Hadi birisi Alamancı o unuttu belki bu işleri de siz diğerleri çok ayıp. :ROFLMAO:

Bu kadar gizli bir örgütseniz ve içeriye kimsenin alınmayacağını bile bile neden ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz bu kadar? Yapın etkinliğinizi, paylaşın fotoğraflarınızı o zaman yapın reklamınızı.

Otel motel yok. Plan mlan yok. Bam Bam Bam!!! :ninja:

Yeter ki hafta sonu iş yerinden, iş kilitlemesinler. Yol haritam bir mesaj önce paylaştığım görsel gibi olacak.

Hava filtresini de değiştirdim. Yola hazır Taş gibi Daş. :cool:

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Almazlarsa almasınlar çok da fifi, çok da filama. 😁 Ben geldim mi, geldim. Gerisi sizin terbiyesizliğiniz olur. İzmir'den kalkıp gelen misafiri içeriye almamak. Bir bardak çay, bir bardak su ikram etmemek. Hiç örf adet bilmez misiniz bre kafirler!!! Hadi birisi Alamancı o unuttu belki bu işleri de siz diğerleri çok ayıp. :ROFLMAO:

Bu kadar gizli bir örgütseniz ve içeriye kimsenin alınmayacağını bile bile neden ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz bu kadar? Yapın etkinliğinizi, paylaşın fotoğraflarınızı o zaman yapın reklamınızı.

Otel motel yok. Plan mlan yok. Bam Bam Bam!!! :ninja:

Yeter ki hafta sonu iş yerinden, iş kilitlemesinler. Yol haritam bir mesaj önce paylaştığım görsel gibi olacak.

Hava filtresini de değiştirdim. Yola hazır Taş gibi Daş. :cool:
Boşver güzel kardeşim, başka zamana ayarlarız. Şu an tribünlere konuk alsak en az 20-30 forumdaşımız gelir, e yazık değil mi pist kirası için para ödeyen, ailesinden ayrı kalıp gelen, otel tutan arkadaşlara?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar