Gs ciler V stromcular ağır motor sahibi olan göbekli arkadaşlar gelin bakim

Motosikleti
cbf 150

Pek çoguuz araziye girmiyor biliyorum, köfteciden köfteciye geziyorsunuz ama bazılarınız youtubedan görüp cesaret edip hafif köy yollarana giriyorsuunuz.

Siz haylaz göbekli ihtiyarlar için bir ürüngeliştirdim ve önümüzdeki aydan itibaren satışa çıkarıcağım.

Ürün ağır motosikleti yerden kaldırmanıza yarıyacak bir vinç yaklaşık 2kg ağırlıgında ve katlanır yani gsin çantalarından birine girer yada .... :) hayal gücünüze bırakıyorum.

Sırf yerden kaldırmanın dışında aynı zamanda agaca baglayıpda motoru eğimli yerden çıkartabilirsinizde.

Özetle yıllarca yapmadıgınız kasların yerini alıyor.

Motosikleti
cbf 150
uzun turlara çıkınca şaka maka mantıklı bu arada.

Son kazamda motoru tek kaldırmak zorunda kaldım, kazanın darbesinin üstüne bi de buna zorlayınca 2 ay boyunca geceleri kramplar ağrılar girerek uyandım.
ben 2 ay evel motoru yerden kaldırırken sol omzumu sakatladım. Ne spor yapabildim ne ceket giyebildim. Ondan sonra bu kararı aldım ve ürettim. kadıköyde adventure motor aksesuar satan yerlerle görüşüceğim bakalım ne olcak.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
O çamurun içinde, o taban genişliğindeki metal direği zemine nasıl sabitliyoruz? :)

Bu arada aparata bakarsak o kadar kullanışlı ki, motoru hem yerden kaldırabiliyor, hem de yönünü değiştirebiliyor :)

Motosikleti
cbf 150
Geçmiş olsun. Şu yöntem kullanılamıyor muydu?
Şimdi tabi böyle kalkar zaten normalide bu. Fakat arazidesin ve hafif meyilli bir yerde motor devrildimi inan

buradaki arkadaş gibi olaylar yaşarsınız :) bizim aletin amacıda zaten böyle durumlar için kurtarma yoksa düz yolda çok rahat 50kglık kızda kaldırır :)))

50kglık kızın yüklü big GSi böyle bir koşulda kaldırmasını çayımı içerek izlemek isterdim.

Tunca kardeşimizde benim vinç olsaydı maximum 30 saniyede kurtulurdu.

Metal boyuru zemine ayagınızla bile sabitliyebilirisniz çok fazla yük uygulamıyor aslında. sadece kaymaması önemli en ağır motor bile ayagınızı kaydırmaz biz 450kglık harleyle test ettik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Memo kendi markanla motor üretmeye doğru gidiyorsun. Eline emeğine sağlık.
Tommy götü başı ayrı oynayan bir motor olurdu benim tasarlıyacagım :)

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Videoyu izlerken ben panik atak geçirecektim :D

Motosikleti
cbf 150

tasarımın ilk imalatı ve prototip görebilirsiniz. Daha sonra bunu aluminyum yaptık en son hedef karbon olması.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

imalattan biraz kolay birleştirici malzeme bronz :) haftasonu hava iyi olursa birde size kaliteli video çekicem. Analizmoto eksperden umut kardeşimizde bakıcak tabi süprizler süprizler :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ucuz olursa ve çok ağır olmazsa ve de motorun arka çantasına sığabilecke bir şey olursa belki alırım.
Motoru devirince kaldırma konusunda da eğitim alırken tekrar öğrenmeye niyetim var.
Tek başıma motoru yatırmaya cesaret edemiyorum, kaldırabilecek bile olsam betona yatmasın yazın kıyamıyorum. ama düzgün çimenlik bir zeminde deneme yapmak lazım aslında.

Motosikleti
cbf 150
Ucuz olursa ve çok ağır olmazsa ve de motorun arka çantasına sığabilecke bir şey olursa belki alırım.
Motoru devirince kaldırma konusunda da eğitim alırken tekrar öğrenmeye niyetim var.
Tek başıma motoru yatırmaya cesaret edemiyorum, kaldırabilecek bile olsam betona yatmasın yazın kıyamıyorum. ama düzgün çimenlik bir zeminde deneme yapmak lazım aslında.
ucuzlatmaya çalışıyorum maliyetleri.

Motosikleti
CB750A
katlanıp slip-on egzoza dönüşse rahat taşınır.
çift egzozlu modellerde çift satış olur hem

F54

eğimli yerde bu işi becerebilecek tek alet vinç olabilir vites boştayken sola yatarsa yandı gülüm keten helva

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Eline sağlık, güzel bir fikir.

Bu tarz videolarda, motoru yerden kaldırma işi çok kolaymış gibi görünüyor.
Kendi adıma, hiç beceremediğim bir iş.
Yok belini daya, yok poponu şuraya yerleştir, bacaklarınla ittin mi tamamdır diyorlar ama ben daha çömelip popo dayama aşamasını bile beceremiyorum.
Zaten insanın üzerinde botuydu, montuydu, korumalı pantolonuydu, rahat hereket etmesini engelleyen sürü kıyafet varken, nasıl çömeleyim, nasıl ittireyim :giggle:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar