Honda Honda Forza Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Forza 250
Temiz ekipman diye bir site forza için dış bükey ayna getirtmiş çinden ve aynı fiyata satıyor. Ben 1 ay önce ali express'den getirtmiştim 1 tanesini takarken kırdığım için 1 takım daha ihtiyacım vardı burdan sipariş verdim ve bire bir aynısı geldi.

Montajı kolay yapıştırıyorsun sadece mevcut aynanın yerine. Orjinal ayna biraz içerde olduğu için ikinci ayna belli olmuyor sonradan takıldığı.

Performans olarak bence bi öncekiden kat ve kat daha iyi.

Saygılar

Denizli İl Temsilcisi
arkadaşlar merhaba honda forza 250 2020 aldım fakat hiç honda kullanmadığım için bakım parçalarını uygun orjinal nereden temin edebiliriz

Motosikleti
Forza 250
arkadaşlar merhaba honda forza 250 2020 aldım fakat hiç honda kullanmadığım için bakım parçalarını uygun orjinal nereden temin edebiliriz
google dan arat hazır olarak bakım setleri var. Kalyoncu da var bir tıck pahalı geldi. trendyol, hepsiburada gibi yerlerde bile var artık forza bakım setleri.

bugün sıfır km forza ile ben de aranıza katıldım. Fakat aynalardaki titreşim çok sinir bozucu. Daha önce ybr 125 in aynaları bile böyle titremiyordu yahu. ama açısı fena değil gibi. bu titreşim için nasıl bir çözüm üretebilirim?

Beyler merhaba ben de Forza kullananlar kafilesine katılma kararı aldım. Ehliyeti 2022 de almıştım şimdi bu ilk motorum olacak da 200k civarına 2020-2022 ikinci el alınır mı ne diyonuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar