Zincir yağı önerisi

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Ipone'yi nereden alıyorsunuz ağabey? 1000 lira neredeyse ya...
Şu site güvenilir midir acaba?

idefix'te varmış biraz daha ucuz. alayım bundan bi tane bakayım, uzun süredir denemek istediğim bir yağ idi.
Bilindik sanal alışveriş sitelerinden alıyorum, hangisi uygun olursa. İdefix'in fiyatı uygun gayetten bence, alabilirsin.
Hâtta dur yav bir tane de ben yapıştırayım dursun kenarda😅

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
750 ml yağı yıllardır bitirememiş olduğundan bu yazdığın anlaşılıyor zaten arkadaşım.😁🤣
Suzuki kitapçığında 1000km'de bir yağla demiş, ben 500-700km arası yağladım. Gezecek fırsat bulamıyorum ki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ipone'yi nereden alıyorsunuz ağabey? 1000 lira neredeyse ya...
Şu site güvenilir midir acaba?

idefix'te varmış biraz daha ucuz. alayım bundan bi tane bakayım, uzun süredir denemek istediğim bir yağ idi.
Ben motomax'dan almıştım kadıköy'e gittiğimde.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Yağmur çamurda 1,5 hafta yapışkan yağlarla bile çok iddialı. En fazla 2 günde bir tazeleme ister. En azından benim tecrübem bu yönde.

Şu aşağıdaki gibi bir şeyin (diş makinesi / çok amaçlı yağ dispenseri) içine 90 numara yağ konursa uzun yolda da idare edilir:
Damlatmaya çalıştığın yer haricinde heryeri yağ yapabilme gibi garip bir özelliği vardır :D. Anılar depreşiyor..

Makine yağı ile bir tur yağlandıktan sonra yapışkan beyaz zincir yağı ile yağladım ben bir kere. Sizce mantıklı mı?

Motosikleti
ADV 350
Tracerda da Mt'de Putolıne kullandım. Halada kullanıyorum bundan sonrada hep bunu kullanırım gibi. Zinciri gaz yağı ile güzel bi temizledikten sonra yağın uçması içi bi yarım saat 45 dakika müsade et güzelce yağı yedir mümkünse bütün gece kalsın. 500 km sonra tekrarlar zincirine ömür kat derim. C4 kullanırken 300 km'de bir yağlıyordum eziyet oluyor bir yerden sonra

PUTOLINE 500 ml Aerosol Tech Chain Seramik Zincir Yağı

Yanık yağ kullanıyorum ama çok pis ve fazla zincirde durmuyor çok fakir işi.

Bu aralar sprey sıvı gres kullandım çok memnun kaldım sıçrama çok az ve yag zincirde duruyor.

Sırada 90 numara var onuda kullanacağım.

Ama asıl hedefim gresi ince yağ ile yumuşatıp sıçramayan dökülmeyen ama zincirde de tutunan kıvamda bir yağ elde etmek

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Yanık yağ kullanıyorum ama çok pis ve fazla zincirde durmuyor çok fakir işi.

Bu aralar sprey sıvı gres kullandım çok memnun kaldım sıçrama çok az ve yag zincirde duruyor.

Sırada 90 numara var onuda kullanacağım.

Ama asıl hedefim gresi ince yağ ile yumuşatıp sıçramayan dökülmeyen ama zincirde de tutunan kıvamda bir yağ elde etmek
O gresler sonra bir macun oluyor ki sorma. Motorunu sık temizlemeyen kimseye gres tavsiye etmem.

yağlama için motul c4, temizleme için gaz yağı. 10 yıldan fazladır bu şekilde kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar