Ben de günde 55-60 falan yapıyorum, hafta içi 300, haftasonu da gezersem 400 oluyorValla ben günde 50km yapıyordum, yağmurda çamurda 3. gün yağlama istiyordu zincir. 600-700 acayipmiş.
Ben de günde 55-60 falan yapıyorum, hafta içi 300, haftasonu da gezersem 400 oluyorValla ben günde 50km yapıyordum, yağmurda çamurda 3. gün yağlama istiyordu zincir. 600-700 acayipmiş.
Bilindik sanal alışveriş sitelerinden alıyorum, hangisi uygun olursa. İdefix'in fiyatı uygun gayetten bence, alabilirsin.Ipone'yi nereden alıyorsunuz ağabey? 1000 lira neredeyse ya...
Şu site güvenilir midir acaba?
IPONE X-Trem Chain Zincir Yağı Spreyi - 750 mL | Autopartia
IPONE X-Trem Chain Zincir Yağı Spreyi – 750 mLIPONE X-Trem Chain, yüksek performanslı yol motosikletleri için özel olarak geliştirilmiş zincir yağı spreyidir. G...autopartia.com
idefix'te varmış biraz daha ucuz. alayım bundan bi tane bakayım, uzun süredir denemek istediğim bir yağ idi.
![]()
Ipone X-TREM CHAIN ROAD - 750ml
Ipone X-TREM CHAIN ROAD - 750ml ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Temizlik Ürünleri ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Suzuki kitapçığında 1000km'de bir yağla demiş, ben 500-700km arası yağladım. Gezecek fırsat bulamıyorum ki.750 ml yağı yıllardır bitirememiş olduğundan bu yazdığın anlaşılıyor zaten arkadaşım.![]()
Ben motomax'dan almıştım kadıköy'e gittiğimde.Ipone'yi nereden alıyorsunuz ağabey? 1000 lira neredeyse ya...
Şu site güvenilir midir acaba?
IPONE X-Trem Chain Zincir Yağı Spreyi - 750 mL | Autopartia
IPONE X-Trem Chain Zincir Yağı Spreyi – 750 mLIPONE X-Trem Chain, yüksek performanslı yol motosikletleri için özel olarak geliştirilmiş zincir yağı spreyidir. G...autopartia.com
idefix'te varmış biraz daha ucuz. alayım bundan bi tane bakayım, uzun süredir denemek istediğim bir yağ idi.
![]()
Ipone X-TREM CHAIN ROAD - 750ml
Ipone X-TREM CHAIN ROAD - 750ml ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Temizlik Ürünleri ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Damlatmaya çalıştığın yer haricinde heryeri yağ yapabilme gibi garip bir özelliği vardır
Görüyorum ve arttırıyorum. Scooter, kesin çözüm.
O gresler sonra bir macun oluyor ki sorma. Motorunu sık temizlemeyen kimseye gres tavsiye etmem.Yanık yağ kullanıyorum ama çok pis ve fazla zincirde durmuyor çok fakir işi.
Bu aralar sprey sıvı gres kullandım çok memnun kaldım sıçrama çok az ve yag zincirde duruyor.
Sırada 90 numara var onuda kullanacağım.
Ama asıl hedefim gresi ince yağ ile yumuşatıp sıçramayan dökülmeyen ama zincirde de tutunan kıvamda bir yağ elde etmek