Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

Ben başlayayım, İnsanlar arasındaki algı ve sürmeyi bilmediğim için ''TÜM CG'' modelleri diyorum.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
100 beygir üstü, 50 beygir altı motosikletler genel olarak. Beleşe verseler, no thanks der geçerim.

100 beygir üstü öldürür, 50 beygir altı da süründürür bana göre.

Motosikleti
cbf 150
Boş beleş çan çin motorlarını es geçiyorum. Ana akım motor üreticilerinden bedava dahi verseler binmiyeceğim tek motor sanırım honda nt1100 dür.

Böyle bir tipsiz motor görmedim dicem ama daha tipsizine biniyorum hergün :))))

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu başlık bir zamandan sonra başkanının motoruna "b.k atma" başlığına dönüşecek ki o b.klanan motorları kullananlar da bu başlığı okuyorlarsa saldırıya geçecek.

İşin doğrusu; motorsuz kaldığında "bedava verseler binmem" diye bir seçeneğin olmaz. Öpe öpe o motora binersin.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bu başlık bir zamandan sonra başkanının motoruna "b.k atma" başlığına dönüşecek ki o b.klanan motorları kullananlar da bu başlığı okuyorlarsa saldırıya geçecek.

İşin doğrusu; motorsuz kaldığında "bedava verseler binmem" diye bir seçeneğin olmaz. Öpe öpe o motora binersin.
Cruiser hariç %100 katılıyorum :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Harleye binmem.. Çatara patara o neymiş...

Yalnız bir modeli çıkmıştı 3 sene falan önce.. o dehşet bir şeydi.. Ona binerim :)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Isim geregi hemen her motora kisa süreli de olsa "bedava" binmek zorundayim.

Ama,

Para verip sahibi olmak istemeyecegim tek motor GS dir. O motorun sahibi olarak anilmak istemem.

Zannedildiginin aksine BMW fanatigide degilim . BMW nin boxer makinalarinin oldum olasi sürüs hissiyatini sevmem.

Boxer dedigin Goldwingde güzel.

Model olarak her motora binerim.

Ancak, modifiye adı altında stickerlı, amortisörü kesik, "PISTIRILMIŞ" farına stobuna film çekilmiş, sağında solunda özlü söz olan motora asla binmem.

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Daha once hic ABS'nin aktiflesmesini gerektirecek sekilde fren yaptigimi hatirlamiyorum ama yine de ABS'siz motora binmem (zorda kalmadikca). Kendime o kadar guvenmiyorum daha.

Belki eskilerdeki cekis kontrolu olmayan 100+ beygirlik "dul birakan" motorlar da listeye girebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar