Sadece motorlar için ayrılmış bir otopark olmadığı için nereye park edelim Arndiol? Yola koysak bir araç çarpar geçer, umurunda bile olmaz. Kaldırıma koysan bir yaya çarpar, motor düşer. E ne yapsın bu motorcu? Özel garajı olsa zaten oraya koyacak. Adam “ben haklıyım” diye bir şey de dememiş ki. Konuları okumadan cevap verdiğini düşünmeye başladım artık.
Adam kaldırıma
park ettiğini ve karşı taraftan para geleceğini ve vermediği için ne yapması gerektiğini söylemiş. Burada "ben haklıyım" demiş olmuyor mu?
Kasıtlı olarak zarar verildiğini de söylememiş üstelik, karşı taraf yanlışlıkla çarpmışsa burada ödeme yapmasını gerektiren bir durum göremiyorum.
Motosikleti alırken park olayını düşünüp alacaksınız, ne yapmanız gerektiğini ben söylemeyeceğim. İlk evimde park yoktu, 15 dakikalık mesafedeki otoparka koyuyordum. İkinci evimde de yoktu, balkonun altına koyuyordum ön tarafta cocuklar top oynuyordu birşey deme hakkım olmadığı için sunta malzeme ile barikat kurmuştum motora gelmesin diye.
3. ve 4. evimi tutarken normalde otoparksız evler örnek veriyorum 20 bin iken ben 25 bin lira vererek otoparklı ev kiraladım ve en önemli kriterlerimden birisi buydu.
Kusura bakmayın 2018 den beri bunları düşünerek hareket ettim, bunları düşünmeyene de empati yapacak değilim.
kasıtlı olarak zarar verilmediği sürece hiçbir şekilde haklı bulmam.