A1 130 bin üstüne ekleyebilirim bu fiyata kaskda dahilEhliyet sınıfınız ve bütçenizi belirtirseniz daha iyi öneriler gelecektir.
130 a1 için güzel bütçe çoğu motor geliyor zaten. 90-100 bandına ktm rc125 de bakabilirsiniz. Duke 125 için diyorsanız kaç modellerden bahsediyorsunuz hangi kasasıA1 130 bin üstüne ekleyebilirim bu fiyata kaskda dahil
130 a1 için güzel bütçe çoğu motor geliyor zaten. 90-100 bandına ktm rc125 de bakabilirsiniz. Duke 125 için diyorsanız kaç modellerden bahsediyorsun2018-2022 olanlar. Görüntü olarak daha hoş gözüküyorlar ama 20-10 bin km arasındalar
2018-2022 arası daha güzel geliyor gözüme. yenileri zaten daha pahalı oluyor ama yinede alabileceklerim bi 15 bin km falan oluyor biraz yüksek değil mi?130 a1 için güzel bütçe çoğu motor geliyor zaten. 90-100 bandına ktm rc125 de bakabilirsiniz. Duke 125 için diyorsanız kaç modellerden bahsediyorsunuz hangi kasası
15 bin çok değil arkadaşımda 29 binde rc125 var problemi yok şu anlık. Yine de biraz şans ve kullanıcı işi. Bence a1 için en mantıklısı ikinci el temiz tvs raider almak. Zaten a1 genelde kısa süre biniliyor. Hem parçası çok sorunu da doğru düzgün yok ekran ve vites göstergesi biraz sıkıntılı diye biliyorum sadece. Alınır üstüne rahat ekipman dizilir üstüne de para kalır.2018-2022 arası daha güzel geliyor gözüme. yenileri zaten daha pahalı oluyor ama yinede alabileceklerim bi 15 bin km falan oluyor biraz yüksek değil mi?
Benim 125liklerde kötü duruyor dediğim bir motor yok o sebeple dediğinize diyebileceğim bir şey yok. Öyleyse yapıştır gönlüne hoş geleni al parça fiyatları da problem olmayacaksa acıma. Ns125'e de bakabilirsin bu arada onlar da güzel. Drift'de çok tutuldu da raider kötüyse drifti beğenmezsiniz onlar da az problemli parçası bol. Daha önerebileceğim bir model yok derken aklıma cb125f geldi yarı ölümsüzRaiderin görüntüsü hoşuma hiç gitmiyor. Şuan 16 yaşındayım 18 olmama 2 yıl var neredeyse bu iki yıl boyunca sevmediğim bir motora binmek istemiyorum.
parçaları sınıfına göre pahalı bulunabilirlikte problem olacağını düşünmüyorumDuke 125in KTMnin parça fiyatları bulunabilirliği nasıl
A1 130 bin üstüne ekleyebilirim bu fiyata kaskda dahil
A12023 model düşük km ns200
A1 diyor arkadaş2023 model düşük km ns200
Duke 125 kullanan 2 arkadaşım var ikiside servisinden ve servis fiyatlarından aşırı şikayetçi . Geçen sene arkadaşımın Duke125'inin 5bin bakımı geldi ve birlikte KTM servisine gittik 7bin TLye yakın bir şey istenmişti yağ , yağ filtresi ve hava filtresi değişimine oha moha derken arkadaş ödedi çıktık 7 8KM sonrasında motorundan duman çıkmaya başladı ben başta yağ koyma yerinden konulan yağ sağa sola damlamıştır fln diye laf etmedim ama gidiceğimiz yere kalan son 2 ışıkta fark ettimki motosiklet baya bir tütüyor sağa çektirdim bir baktık ki yağ koyma tapasını takmamışlarDuke 125in KTMnin parça fiyatları bulunabilirliği nasıl
A1 diyor arkadaş