başlangıç motoru tavsiyesi

Motosikleti
yok
İlk motorumu alacağım, ne önerirsiniz? İkinci el olması daha mantıklı geliyor bana ilk olacağı için. Duke 125 istiyorum şuan 15 20 bin km’de alınır mı

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ehliyet sınıfınız ve bütçenizi belirtirseniz daha iyi öneriler gelecektir.

Motosikleti
yok
130 a1 için güzel bütçe çoğu motor geliyor zaten. 90-100 bandına ktm rc125 de bakabilirsiniz. Duke 125 için diyorsanız kaç modellerden bahsediyorsun2018-2022 olanlar. Görüntü olarak daha hoş gözüküyorlar ama 20-10 bin km arasındalar

130 a1 için güzel bütçe çoğu motor geliyor zaten. 90-100 bandına ktm rc125 de bakabilirsiniz. Duke 125 için diyorsanız kaç modellerden bahsediyorsunuz hangi kasası
2018-2022 arası daha güzel geliyor gözüme. yenileri zaten daha pahalı oluyor ama yinede alabileceklerim bi 15 bin km falan oluyor biraz yüksek değil mi?

Motosikleti
Mondial Grumble
2018-2022 arası daha güzel geliyor gözüme. yenileri zaten daha pahalı oluyor ama yinede alabileceklerim bi 15 bin km falan oluyor biraz yüksek değil mi?
15 bin çok değil arkadaşımda 29 binde rc125 var problemi yok şu anlık. Yine de biraz şans ve kullanıcı işi. Bence a1 için en mantıklısı ikinci el temiz tvs raider almak. Zaten a1 genelde kısa süre biniliyor. Hem parçası çok sorunu da doğru düzgün yok ekran ve vites göstergesi biraz sıkıntılı diye biliyorum sadece. Alınır üstüne rahat ekipman dizilir üstüne de para kalır.

Motosikleti
yok
Raiderin görüntüsü hoşuma hiç gitmiyor. Şuan 16 yaşındayım 18 olmama 2 yıl var neredeyse bu iki yıl boyunca sevmediğim bir motora binmek istemiyorum.

Motosikleti
Mondial Grumble
Raiderin görüntüsü hoşuma hiç gitmiyor. Şuan 16 yaşındayım 18 olmama 2 yıl var neredeyse bu iki yıl boyunca sevmediğim bir motora binmek istemiyorum.
Benim 125liklerde kötü duruyor dediğim bir motor yok o sebeple dediğinize diyebileceğim bir şey yok. Öyleyse yapıştır gönlüne hoş geleni al parça fiyatları da problem olmayacaksa acıma. Ns125'e de bakabilirsin bu arada onlar da güzel. Drift'de çok tutuldu da raider kötüyse drifti beğenmezsiniz onlar da az problemli parçası bol. Daha önerebileceğim bir model yok derken aklıma cb125f geldi yarı ölümsüz

Motosikleti
yok
Duke 125in KTMnin parça fiyatları bulunabilirliği nasıl

Duke 125in KTMnin parça fiyatları bulunabilirliği nasıl
Duke 125 kullanan 2 arkadaşım var ikiside servisinden ve servis fiyatlarından aşırı şikayetçi . Geçen sene arkadaşımın Duke125'inin 5bin bakımı geldi ve birlikte KTM servisine gittik 7bin TLye yakın bir şey istenmişti yağ , yağ filtresi ve hava filtresi değişimine oha moha derken arkadaş ödedi çıktık 7 8KM sonrasında motorundan duman çıkmaya başladı ben başta yağ koyma yerinden konulan yağ sağa sola damlamıştır fln diye laf etmedim ama gidiceğimiz yere kalan son 2 ışıkta fark ettimki motosiklet baya bir tütüyor sağa çektirdim bir baktık ki yağ koyma tapasını takmamışlar :D geri döndüğümüzde çıkan yağ tapasını da bulamadılar Drift L yağ tapası takıp devam etmiştik . 130 150Bin TL bandına GSXR, GSXS veya CBR125'lara bakabilirsin 3 tane CBR125R sahibi oldum hiç biriyle yolda kalmadım hepsininde model yılları eski KMleri 20 30BİN civarındaydı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar