Ben 26 yaşında aldım V-Strom'u. Arada apaçi kanı ateş basıyor, gün boyu 3. viteste 90 civarlarında kullanıyorum, o V-twin motordan gelen sese bitiyorum. Yüksek devirde ara ivmelenmeler hala çok tatlı, hala çok keyifli. 3-4K RPM arası yokuş aşağı akmak hele, off. Enjeksiyonlu olmasına karşın arada patır patır egzoz patlatır bu arada. Kesinlikle yaşlı motoru falan değil, kim demişse traş hikaye. Bir yaştan sonra biraz toplumun da saygısını almak istiyorsun, o kendini gerçekleştirmenin ötesinde bir takım personalara sahip olmak bambaşka bir yanını tatmin ediyor. AEA'nin dediğini hatırla, Suzuki kullanan adamda her zaman bir apaçilik vardır, Suzuki gerçekten farklı karakterler vaadediyor motosikletlerinde. O tasarım ekibinde kafası bambaşka çalışan 2-3 mühendis tutuyorlar yani, belli o.
Başlığa cevap olarak, Suzuki Türkiye uçurumdan baş aşağı düşmekte... Bu piyasada tek kaçış yolları yerli üretim. Aksi halde inanılmaz zor toparlanmaları. Servis, bayi ve hizmet kalitesine birşey demiyorum; Evet güzeller ama o fiyatlarla piyasası olmayacak motorları satamazlar abi.. Geçmişten gelen bir bakiye var ama dominasyon namına Suzuki'de ne vardı ki abi ?.. Yamaha mesela ekmeğini yiyor, Honda'nın kahretsin o da yiyor... Bu CF, Bajaj grubu falan hep Suzukilerin, KTM'lerin, Aprilia'ların payından çalarak büyüdüler. Türkiye'de kaliteden ziyade fiyat ve özellik sayısı çalışıyor, bu anlaşıldı. Umarım biraz karlarını subvanse edebilir ve uygundan motor satabilirler.