Engelledim abi. Sıkıntı yok.Hep bir cevabi var ama bos bombos .
Engelledim abi. Sıkıntı yok.Hep bir cevabi var ama bos bombos .
Sen ne iş yapıyordun ? Yaşıtlarına ve bizlere bu muhteşem bilgilerini aktar tavsiyeler de bulun .belki maksimum karı kaçırıyorsun
şuan sadece üniversite okuyorum bi ara part time kuryelik yaptım şimdi yine part time bi motosiklet bayisinde satışta çalışabilirim belkiSen ne iş yapıyordun ? Yaşıtlarına ve bizlere bu muhteşem bilgilerini aktar tavsiyeler de bulun .
Çok merak ettim işini.
Kafadan koparmaYaş mevzusu demişken, yaş testi yapalım...
Aşağıdaki ağbimizi tanıdıysan, senin de nüfus cüzdanın biraz eskimiş demektir...
![]()
Koparttin beniiiYaş mevzusu demişken, yaş testi yapalım...
Aşağıdaki ağbimizi tanıdıysan, senin de nüfus cüzdanın biraz eskimiş demektir...
![]()
Nasil ayni anda düstük yahuKafadan koparma![]()
Bodrum'da her gece Rambo'nun karşı çaprazındaki köşede takılırdı eşrafıyla. Ne zaman görsem aklıma Fenasi ile kardeşi Fecisi gelir...Kafadan koparma![]()
Yılıklık konusunda Mehmet Ali Erbil ile yarışırdı bu YıldoBodrum'da her gece Rambo'nun karşı çaprazındaki köşede takılırdı eşrafıyla. Ne zaman görsem aklıma Fenasi ile kardeşi Fecisi gelir...![]()
ben ada'ya veda ettimYaş mevzusu demişken, yaş testi yapalım...
![]()
çift şeritli tırmanış asfalttan hangi ara konu buraya geldiEsas yaş testi "Yasemin Evcim ile gece jimnastiği" programını hatırlayanlar ve bilmeyenlerdir.
Bizim grubun performansı düşmüş, konuyu henüz V-Strom ve köfteye getirip sabitlememişizçift şeritli tırmanış asfalttan hangi ara konu buraya geldi![]()
Esas yaş testi "Yasemin Evcim ile gece jimnastiği" programını hatırlayanlar ve bilmeyenlerdir.
Tanıyorsan, hala muhabbetin varsa selamımı söyle hakkını helal etsinYasemini sahsen tanirim , rahmetli Coskun abi üzerinden . Tutti Frutti kizlarinin yaninda bir numarasi yoktu tombisin..
Fransaya gidersem bulur söylerimTanıyorsan, hala muhabbetin varsa selamımı söyle hakkını helal etsin![]()
7 Martta Istanbuldayim . Madem o kadar gencsin atletiksin yanima geliver
Genç ve atletik değilsen olmazBu kadar kolay Autodrom'a giriş bileti alabiliyorsak ben de tartışmaya hazırım.
![]()