Bursa’da yaşanan feci motosiklet kazası

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Kazanin oldugu yerde yol hala 3 serit ve devam ediyor göremiyormusun zeka özürlü saygisiz sokak hayvani. Keske elimde olsada gereksiz varligini su forumdan ilelebet sutlayabilsem. Sadece kirlilik yaratiyor, cahilligini oraya buraya bulastiriyorsun.
menopozlu dedem 240p videoyu izleyince yol tam o virajda daralıp tek şerit gidiş tek şerit dönüşe dönüyor ncli de tabelalara bakmadığından gaz açıyor kendini karşı şeritte buluyor sandım öyle olmadığını söylemişler ben de bunu yazmışım
gittim 🙂 ben şerit daralıyor diye görmüşüm videoda
şeridin daralacağını bilmiyor olsam bunu nasıl yazayım

vallahi merak ettiğim bir şey var torunlar seni sevmiyor ziyarete gelmiyor diye onlara yapamadığın bunaklığı bana mı yapıyorsun yoksa bu torun hasretini benden mi gideriyorsun :)

@Okan Sinan Ocan bey sakin olun. Karşınızdaki kişi saygısız. Sıkıntıları olduğu belli. Forum kişiliğini de "yaşlı düşmanlığı" olarak tanımlamış kafasında.

Yaşı ileri olanları alaya almayı ya komik ya maharet sanıyor. Belki ikisi birden. Nedeni kendisine kalmış ama saçmalığının farkında aklı başında olan herkes.

Böyle birisinin ders alması kolay değil. Önce gönlünün hal değişmesi lazım maalesef akıl meselesi değil bu. Akıl meselesi olsa mantık ile bir şeyler anlatılırdı.

Belki güzel dilli bir abi kendisine yardımcı olabilir. Diğer türlü "Allah akıl fikir versin" deyip "yoksay" düğmesine basmak en mâkulu.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
@Okan Sinan Ocan bey sakin olun. Karşınızdaki kişi saygısız. Sıkıntıları olduğu belli. Forum kişiliğini de "yaşlı düşmanlığı" olarak tanımlamış kafasında.

Yaşı ileri olanları alaya almayı ya komik ya maharet sanıyor. Belki ikisi birden. Nedeni kendisine kalmış ama saçmalığının farkında aklı başında olan herkes.

Böyle birisinin ders alması kolay değil. Önce gönlünün hal değişmesi lazım maalesef akıl meselesi değil bu. Akıl meselesi olsa mantık ile bir şeyler anlatılırdı.

Belki güzel dilli bir abi kendisine yardımcı olabilir. Diğer türlü "Allah akıl fikir versin" deyip "yoksay" düğmesine basmak en mâkulu.
aa olur mu hiç 10 kere bidaha sana yazmayacam dedi hala daha yazıyor yine burada da bana yazan o ben zaten yanlış gördüğümü kabul etmişim ama gelip yazacak napsın torun yok tabi

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
aa olur mu hiç 10 kere bidaha sana yazmayacam dedi hala daha yazıyor yine burada da bana yazan o ben zaten yanlış gördüğümü kabul etmişim ama gelip yazacak napsın torun yok tabi

Sahipsiz sokak hayvani 7 Martta Istanbuldayim . Madem o kadar gencsin atletiksin yanima geliver de dede samari nasil yenir ögretivereyim , gelemezsen de profil fotografini etekli bir fotografinla degistir ki bilelim.

Motosikleti
reisekrankenversicherung yaptırdın mı :)
Gerek yok , anlasilan sen korkup kacacaksin gelmeyeceksin. Ben simdidien resmini ayarladim , profil resmini degistiriver :ROFLMAO:

ea44a96c-c47a-4302-a83c-a41adec4e872-wm.png

Birader önceden yanlış gördüm diyelim bu mesajda niye hâlâ daraldığını iddia ettin? Ölmüş adamı görmezlikle itham ettim. Saygısızsın bir de laf oyunu ile üste çıkmaya çalışıyorsun. DEFOL GİT şu forumdan.
ben biliyorum da videodaki ncli şeritin daraldığını bilmiyor gaz açıyor bunu idrak edemiyor okuduğunu anlayamıyorsan değil motosiklet elinden o interneti hatta kapının anahtarını almak lazım senden torunların uğraşsın senle ben bakıcın değilim

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Birader önceden yanlış gördüm diyelim bu mesajda niye hâlâ daraldığını iddia ettin? Ölmüş adamı görmezlikle itham ettim. Saygısızsın bir de laf oyunu ile üste çıkmaya çalışıyorsun. DEFOL GİT şu forumdan.
etiketlediğim mesajda bu yazdığı için olabilir
Evet rampa bitince yol daralacak bunu dahi bilmezken forumda bik bik bik atip tutacak hakki nasil kendinde bulabiliyorsun CAHIL !!!
gözlüklerinizi taktınız mı emenyasin bey ayrıca yaşınız kaçtı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gerek yok , anlasilan sen korkup kacacaksin gelmeyeceksin. Ben simdidien resmini ayarladim , profil resmini degistiriver :ROFLMAO:

ea44a96c-c47a-4302-a83c-a41adec4e872-wm.png
motorumu alırsam sana söz :)

Motosikleti

Buraya bak buraya Asisiz sokak hayvani sana söylüyorum , konuyu dagitma . Profil resmini degistiriyormusun ?

Motosikleti
motorum olur da gelmezsem söz değiştiricem ama sen de bana söz ver reisekrankenversicherung yaptırmadan çıkma yola yaşlı başlısın aman diyelim

Motorunu degil seni itlaf edecegim korkak sokak hayvani . Otobüse bin gel , paran yoksa akbil yükleriz takma kafana zügürt cahil.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Motorunu degil seni itlaf edecegim korkak sokak hayvani . Otobüse bin gel , paran yoksa akbil yükleriz takma kafana zügürt cahil.
bunu gerçekten inanarak mı söylüyorsun merak ediyorum yoksa internette olmamızın azizliğine mi uğradın aman diyeyim bu kadar da bunama aklını başına takın

Motosikleti
bunu gerçekten inanarak mı söylüyorsun merak ediyorum yoksa internette olmamızın azizliğine mi uğradın aman diyeyim bu kadar da bunama aklını başına takın

Ne oldu korktun mu cip takilmamis sokak hayvani. Amma kivirdin yahu alti üstü bi dede ezeceksin ne olabilirki degil mi ?

İyi kıvırıyorsun, etek hakkaten yakışır buna @Okan Sinan Ocan bey. Bir diyorsun görmemiş bir gidiyorsun başka mesajı bahane ediyorsun. Yol ya daralmıştır ya daralmamıştır. Videoda daralmanın ve sen hâlâ daralmış diyorsan başkalarının mesajını bahane etme.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Ne oldu korktun mu cip takilmamis sokak hayvani. Amma kivirdin yahu alti üstü bi dede ezeceksin ne olabilirki degil mi ?
benim bu konuda kıvırmayacağımı buradaki herkes gibi sen de biliyorsun bilgisayardan bi kalk bi çayını iç bi düşün ondan sonra yazışalım senin yerine ben olgunluk ediyorum şuan

İyi kıvırıyorsun, etek hakkaten yakışır buna @Okan Sinan Ocan bey. Bir diyorsun görmemiş bir gidiyorsun başka mesajı bahane ediyorsun. Yol ya daralmıştır ya daralmamıştır. Videoda daralmanın ve sen hâlâ daralmış diyorsan başkalarının mesajını bahane etme.
bunayanlar için olay örgüsü

1- videoyu izledim şerit daralıyor sandım
2- daralmıyormuş ben öyle sandım dedim
3- dedemiz hayır daralıyor tabi ki yazdı
4- ben de üstadımız tabi ki daralır diyorsa daraldı yazdım

Motosikleti
benim bu konuda kıvırmayacağımı buradaki herkes gibi sen de biliyorsun bilgisayardan bi kalk bi çayını iç bi düşün ondan sonra yazışalım senin yerine ben olgunluk ediyorum şuan

Sevgili Uyuz böcegi ile enfektif sorunlar yasayan sokak hayvani , olgunluk cizgisini aylar önce astin sen . Ne oldu simdi samari görünce mi olgunlasacagin tuttu pabucumun delikanlisi. Ne samar yemekten korkariz nede samar atmaktan eriniriz. Kimler geldi kimler gecti bir de sokak hayvani gelsin bakalim onu da görelim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Sevgili Uyuz böcegi ile enfektif sorunlar yasayan sokak hayvani , olgunluk cizgisini aylar önce astin sen . Ne oldu simdi samari görünce mi olgunlasacagin tuttu pabucumun delikanlisi. Ne samar yemekten korkariz nede samar atmaktan eriniriz. Kimler geldi kimler gecti bir de sokak hayvani gelsin bakalim onu da görelim.
bunadığına inanmayan arkadaşlar vardı bu mesajla muhakeme yeteneğini yitirdiğine herkes ikna olmuştur umarım akranım olsan kalıbım olsan rakibim olabilecek olsan sineye çekmem ama benim gibi olmayan birine denk gelmeden önce aklını başına topla

Motosikleti
bunadığına inanmayan arkadaşlar vardı bu mesajla muhakeme yeteneğini yitirdiğine herkes ikna olmuştur umarım akranım olsan kalıbım olsan rakibim olabilecek olsan sineye çekmem ama benim gibi olmayan birine denk gelmeden önce aklını başına topla

Nesrin Topkapi benim idolümdü ama sen onu fersah fersah gectin. Madem bu kadar kendine güveniyorsun bi zahmet kendini gösteriver Erinccigim neden bu israr anlayamadim ki :cool:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar