Bursa’da yaşanan feci motosiklet kazası

bursa-hatali-sollama.jpg

Bursa’nın İznik ile Sakarya’nın Pamukova ilçeleri arasındaki karayolunda dün meydana gelen trafik kazasında 59 yaşındaki bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kazanın anı, aynı güzergahta ilerleyen başka bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Bilecik’in Osmaneli ilçesine bağlı Ericek Köyü mevkiinde, Pamukova istikametinden İznik yönüne seyir halinde olan motosiklet ile karşı yönden gelen otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ağır yaralanan motosiklet sürücüsü olay yerinde sevk edilen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kaldırıldığı Pamukova Devlet Hastanesi’ndeki tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdi. Otomobil sürücüsü ise hastanede tedavi altına alındı.

Kazanın görüntüleri sosyal medyada da paylaşıldı ve olayın nedenine ilişkin tartışmalar başladı. Bazı kullanıcılar görüntüler üzerinden yol ve trafik koşulları gibi konuları gündeme getirirken, olayın kesin nedeni ve detaylarıyla ilgili yetkililer tarafından yürütülen incelemenin sürdüğü belirtildi.

Kaza Video Linki

iznik-kaza2.jpg

iznik-kaz.jpg

Haberin devamı için tıklayın.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Sosyal platformlarda epeyce tartışması döndü bu kazanın...

Videosunu da izledim. Kendi limitlerini idrak edememe gibi bir durum muhtemel...

Kameraya çekenin kaza sonrası rahatlığı da ayrı tartışma olmuştu hatta.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Videonun tamamını izledim..
Kameraya çeken sanki hiç bir şey olmamış gibi ruhsuzca hareket etmesine ayar oldum..
Zaten durana kadar 500 metre gitti, durduktan sonraki hareketleri kimlerle yola çıkmamak gerektiğini bir daha gösterdi..
Yazık olmuş..Pisi pisine..
Araç sürücüsüde yaralı..

Motosikleti
1190 ADV
Videonun tamamını izledim..
Kameraya çeken sanki hiç bir şey olmamış gibi ruhsuzca hareket etmesine ayar oldum..
Zaten durana kadar 500 metre gitti, durduktan sonraki hareketleri kimlerle yola çıkmamak gerektiğini bir daha gösterdi..
Yazık olmuş..Pisi pisine..
Araç sürücüsüde yaralı..

Muhtemelen video kaydı olan ile kaza yapan tanışmıyorlar.

Öyle bir kaza sonrasında video kaydı yapan motorcu şok halinde, ne yapması gerektiğini bilemediği için manasız şeyler yapıyor. (gayet normal)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Muhtemelen video kaydı olan ile kaza yapan tanışmıyorlar.

Öyle bir kaza sonrasında video kaydı yapan motorcu şok halinde, ne yapması gerektiğini bilemediği için manasız şeyler yapıyor. (gayet normal)
Tanımıyorsa bile hiç bir tepkide mi vermez be kardeşim ?..
En ufak bir tepki sezdin mi ?..

ALLAH CC rahmet etsin......Çok acemice ve talihsiz bir kaza olmuş...Rahmetli motoru sol tarafına yeşil alana çıkarsa yine kurtarabilirdi ama "Kader" işte ...Maalesef eğitimlerde ve tecrübe sürüşlerinde hep anlatılan temel konulardan biri.. Ailesine başsağlığı diliyorum.
Temel sürüş kuralı : Yola çıkarken mutlaka bir planlama yapmalısınız ve sürüş sisteminizi yola göre de güncellemelisiniz...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Videoyu izlerseniz iki motorcuda da hataların ne olduğunu görebilirisiniz...Bizler de zaman zaman bu hataları kısmen de olsa yapıyoruz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar