- Motosikleti
- D400
vergi vermekle polisin ne alakası var
Kamuya ait tüm harcamalar alınan vergiler / kesilen cezalar ile ödenmiyor mu yahu
Moderatör tarafında düzenlendi:
vergi vermekle polisin ne alakası var
Balık ye, ceviz ye.. B12 önemli..vergi vermekle polisin ne alakası var amk
sen de biraz paragraf çöz acilinden verilen vergilerden ve karşılığından bahsediyoruzBalık ye, ceviz ye.. B12 önemli..
kendim yatırıyorum zaten teşekkürlerBu vergi mevzuunda ne zaman konuşursun @sampsonte kardeş biliyor musun? Maaşını eline brüt alır. Ödeme zamanı gelince vergini kendin yatırırsın. Yatırırken de benim paramı yiyenin "Ölüsünü dirisini, her gün birisini, bir gün hepsini." diyerek yatırırsan hah işte o gün dediklerin olur.
Yok..Sen yanlış biliyorsun... Daha doğrusu hepimiz yanlış biliyormuşuz..Kamuya ait tüm harcamalar alınan vergiler / kesilen cezalar ile ödenmiyor mu yahu![]()
nerede yazıyor ulan ne kadar ceza o kadar maaş demişler yazdığım ya okuduğunu anlayamıyorsun öyleyse sana türkçe paragraf test kitabı hediye edicem bak söz ya da bana muhalefet etmek için bi yerlerini yırtıyorsun çok basit 10 yaşında çocuğun anlayabileceği bir matematik kesilen ceza hazineye gidiyor bu adamın maaşı da hazineden ödeniyor ya bunu anlayamayacak kadar zeka da problem var ya da aptal rolü yapacak kadar sevmiyorsun beniYok..Sen yanlış biliyorsun... Daha doğrusu hepimiz yanlış biliyormuşuz..
Polislerin maaşı cezalardan ödeniyormuş.. Ne kadar ceza o kadar maaş demişler..
Zabıtaların maaşları da kestikleri cezalardan falan ödenir herhalde..
40 yıllık muhasebeciyim böylesini görmedim...
Çoğalmaları lazım...![]()
![]()
Bir de kalkmış edebiyat parçalıyor ....
![]()
Yooo sevmiyorum seni.. Sadece günlük dozumu alıyorumnerede yazıyor ulan ne kadar ceza o kadar maaş demişler yazdığım ya okuduğunu anlayamıyorsun öyleyse sana türkçe paragraf test kitabı hediye edicem bak söz ya da bana muhalefet etmek için bi yerlerini yırtıyorsun çok basit 10 yaşında çocuğun anlayabileceği bir matematik kesilen ceza hazineye gidiyor bu adamın maaşı da hazineden ödeniyor ya bunu anlayamayacak kadar zeka da problem var ya da aptal rolü yapacak kadar sevmiyorsun beni![]()
ben yine de sana bidahaki köfteye uğrayıp o paragraf testini hediye edicemYooo sevmiyorum seni.. Sadece günlük dozumu alıyorum
Gıda Pazarım oldun....
Gözüm üzerinde![]()
![]()
Tamam... Ben de sana beşeri münasebetler kitabı hediye edeceğim...ben yine de sana bidahaki köfteye uğrayıp o paragraf testini hediye edicem![]()
Çare tam da burada aslında; milletin her türlü belgelendirebildiği (vergi ve harçlar hariç) yasal harcamasını da vergiden düşebilme imkânı tanıdın mı işlem tamamdır. O zaman görürüz vergi vermeyen firmaları esnafları ve ödediği verginin hesabını soran halkı.Bu vergi mevzuunda ne zaman konuşursun @sampsonte kardeş biliyor musun? Maaşını eline brüt alır. Ödeme zamanı gelince vergini kendin yatırırsın. Yatırırken de benim paramı yiyenin "Ölüsünü dirisini, her gün birisini, bir gün hepsini." diyerek yatırırsan hah işte o gün dediklerin olur.
Çare tam da burada aslında; milletin her türlü belgelendirebildiği (vergi ve harçlar hariç) yasal harcamasını da vergiden düşebilme imkânı tanıdın mı işlem tamamdır. O zaman görürüz vergi vermeyen firmaları esnafları ve ödediği verginin hesabını soran halkı.
Evet Yunanistan krizdeyken de öyle yapmışlardı, adam Mercedes araba alıyor devlet tepesine biniyor; "Hayırdır, bunu alacak parayı nereden buldun?" diye. Sonrası bu türküde söylenmez...İstedikten sonra aslında herşey yapılır.
ev mi alacaksın 5 milyona ya da araba 2 milyona.
5 milyonu birikim yaptıgın kazancın geldiği yerin beyanını ve vergisinin ödendiğinin kağıdı göstereceksin.
Adam aylık kazancı asgari gösteriyor senede 1 araba değiştirip ev alıyor. Kimse de "kardeş sen asgari kazanc ile napıyorsun bu değirmenin suyu nereden" demiyor. Ki bir insanın total kazancının kontrol edilmesi e-devletten 10 saniye.
olan benim gibi brüt calısanlara oluyor anasını satayım.
Bunu söylemek için hükümetin düzgün olması gerekir, imam osurursa cemaat mıçar misali.Evet Yunanistan krizdeyken de öyle yapmışlardı, adam Mercedes araba alıyor devlet tepesine biniyor; "Hayırdır, bunu alacak parayı nereden buldun?" diye. Sonrası bu türküde söylenmez...
Kullanacak adam köşeyi dönünceye kadar kullanacak. Oradan sonra tekrar ehliyetsiz yakalanan dangalak binmeyecek mi motora? Yanında ehliyetli adam taşımayı düşünebilen herif ehliyet almayı, kask takmayı düşünemiyor mu?
Halk niye durduk yere şikayetçi olmuş onu anlamadım. Ben iki sene kuryelik yaptım, gece gittim, gece geldim vardiyadan ama kimse şikayetçi olmadı. Patlak egzozlu motorla gece vakti sokak arasında motoru bağırtmış olmayasın? Egzoz varsa direkt bağlarlar çünkü.Motorlardan halk şikayetçi olmuş sanırım.
kaldırıma koydukları içindirHalk niye durduk yere şikayetçi olmuş onu anlamadım. Ben iki sene kuryelik yaptım, gece gittim, gece geldim vardiyadan ama kimse şikayetçi olmadı. Patlak egzozlu motorla gece vakti sokak arasında motoru bağırtmış olmayasın? Egzoz varsa direkt bağlarlar çünkü.
Bana pek masum gelmedi eleman. Bilemedim. Burada da herkes kaldırıma koyuyor motorları.kaldırıma koydukları içindir