Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekim ayında Datça motofeste gitmiştik 3 motosiklet.. Buradan yaklaşık 300 km mesafededir. Saat 1 gibi çıktık. Yemekti, benzindi, kahveydi derken akşam 8 gibi varmıştık. Dönüşte sabah 11 gibi çıktık aynı mesafeyi yine sallana sallan 7 saate geldik. Çok sık durup sürekli bir şeyler yediğimiz için totoda deformasyon olmadı. Ama ben yalnız yola gittiğim zaman çok mola vermem. Bu sebeple 500 km iyidir diye düşünüyorum. Birde geze geze gitmedikten sonra çok anlamı yok. Yolda olmak, gezmek , sallana sallana gitmek daha hoşuma gidiyor.
Ekim ayında Datça motofeste gitmiştik 3 motosiklet.. Buradan yaklaşık 300 km mesafededir. Saat 1 gibi çıktık. Yemekti, benzindi, kahveydi derken akşam 8 gibi varmıştık. Dönüşte sabah 11 gibi çıktık aynı mesafeyi yine sallana sallan 7 saate geldik. Çok sık durup sürekli bir şeyler yediğimiz için totoda deformasyon olmadı. Ama ben yalnız yola gittiğim zaman çok mola vermem. Bu sebeple 500 km iyidir diye düşünüyorum. Birde geze geze gitmedikten sonra çok anlamı yok. Yolda olmak, gezmek , sallana sallana gitmek daha hoşuma gidiyor.
Bir kaç tane seçenek var . Eskişehir Nallıhan Mudurnu Akyazı güzel virajlı rahat geçilecek bir yoldur. Eskişehir Sarıcakaya beyyayla himmetoğlu göynük taşkesti akyazı rotası ise oldukça teknik ve yorucu bir rotadır .
Bir kaç tane seçenek var . Eskişehir Nallıhan Mudurnu Akyazı güzel virajlı rahat geçilecek bir yoldur. Eskişehir Sarıcakaya beyyayla himmetoğlu göynük taşkesti akyazı rotası ise oldukça teknik ve yorucu bir rotadır .
Şimdi mapsten kontrol ettim ve gittiğim rota burasıymış . Hayatımda bu kadar kısa mesafede bu kadar çok yorulduğum başka bir yol hatırlamıyorum . Rotayı gece , yağmurlu havada ve farım tam çalışmıyorken yapmak beni çok zorlamıştı .
biz daha geçen sene ilk motosikletimizi aldığımızda (150cc çinli bi sikuter) ilk iznimde direkt bastım erzurum'dan antalya'ya
deneme de neymiş..... peh!
cem yılmaz'ın da dediği gibi "helikoptere gerek yok, ben kendim de giderim burdan" misali. içinde arefe akşamı yanı başındaki bayramlıklarıyla uyuyakalan çocuğun heyecanıyla düştük, gitti yollara
o mutlulukla o yol öyle bi aktı gitti ki, eyy gidi.....
Forza 250 ile haziran sıcağında İstanbul - Denizli, 617 km. Gezme amacıyla sürdüğüm için, gittiğim yerde gezecek zaman kalsın isterim. O yüzden belli bir saatten sonra da sürmüyorum. Acelem yok.
Neden yapılmasın? Tur dediğimiz şey zaten gezmek için yapılır; tabakhaneye gitmiyoruz. Youtube'da çok kişi var, Avrupa turu yaptık diyorlar ama otoban dışında bir şey görmüyorlar, ne şehir gezmesi ne görülecek yerler.
300 km sürücüye, yol tipine, mevsime ve kalınacak şehirlere göre mantıklı bir rakam. Herkes sanıyor ki hep 100-120 km/saat ile gidecekler. Almanya'da (hani otobanlarda hız sınırı yok goygoyu var) bile otobanda yol çalışmasına yakalanırsınız, 40-50 km/saat ile gitmek zorunda kalırsınız.
Bir zamanlar vardı İstanbul'dan çıkıp Avrupa turu planlarım ama ülke değişikliği yaptım, kaldı öyle, yoksa cok guzel gezi yazilari yazardim buralara
2019 Eylül başında Doğu turumdan dönüşte Bitlis-Ankara yapmıştım 2017 CRF 250 Rally ile.
Şehir içlerine gir-çık yaparak 1150 km tutmuştu.
Hafiften nezle olmamış olsam (=sabah çok daha erken yola çıkabilmiş olsam) ve yolum daha da uzun olsa teoride 1000 mili devirip Iron Butt olurdum herhalde.