motosikletle bir günde kaç km yapılabilir

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Gün doğumundan gün batımına kadar sürerim. Karanlıkta mecbur kalmadıkça motosiklet sürmem. Mayıs-Haziran aylarında hava ve yol şartları ideal, kondisyonum iyiyse bin km yaparım😅😁

Vay arkadas dört haneli km ler havada ucusuyor.

Triumph lar,Africa lar,crf ler,vstrom lar,yatak sardirilan kawalar,versys ler,tracer ler.falan fisman.

Balansörsüz motorla 500km yapan insan evladi yok mu?(ismet abi haric)

Ben molasiz 250 km civari yaptim,eve geldigimde hala motor suruyor gibi ellerim karincalanmisti.sele konforundan mutevellit bulluk ise asansor dugmesi misali iceriden cikmadi :)

Son düzenleme:

F54

Triumph lar,Africa lar,crf ler,vstrom lar,yatak sardirilan kawalar,versys ler,tracer ler.falan fisman.

Ben molasiz 250 km civari yaptim,eve geldigimde hala motor suruyor gibi ellerim karincalanmisti.sele konforundan mutevellit bulluk ise asansor dugmesi misali iceriden cikmadi :)
2012 yılında ybr ile 1 günde 850 km yaptım sakarya muğla sabah 5 te yola çıktım öğlen saat 1 e kadar çok güzel di izmir e girdim hava 35+ derecelere geldi ve geri kalan 6 saat te 250 km zor gidebildim yani kılık kıyafet kask vs harbiden illahlah ettim böyle bir terlemek yok

ADV250 ile 24 saatte 1050 km yaptım geçen kasım. Gece 3.30 da manisadan ciktim, sabah 10.30 civarı varmıştım sakaryaya. 17 de geri ciktim yola, gece 00 da zor geldim eve. Soğuk+sis ve her seyden once belim mahvolmustu. Duruş bozukluğum var biraz, yoksa belimle de sıkıntı yaşamazdım. Olsaydı bi tracer700 yada tiger 800, muhtemelen 0 yorgunlukla bitirirdim yolu. Cok daha hızlı da biterdi tabii, otoyol sürüşüydü sonuçta.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F

2012 Honda Wave 110i cub ile 1 günde 715 km versek olur mu?:)

https://www.motosiklet.net/forum/ko...otografli-ankara-burhaniye-yolculugum.218522/

Olmaz o motor da krank balansorlu.

bana balansorsuz,kuru çali kimin motor lazim,ahanda bele cege,çita,gundial,
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2012 yılında ybr ile 1 günde 850 km yaptım sakarya muğla sabah 5 te yola çıktım öğlen saat 1 e kadar çok güzel di izmir e girdim hava 35+ derecelere geldi ve geri kalan 6 saat te 250 km zor gidebildim yani kılık kıyafet kask vs harbiden illahlah ettim böyle bir terlemek yok
Reis ybr de krank balansorlu

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Abi senin Tiger'ı çalıştırıp yola salsak sürücüsüz 100 kilometre rahat gider gibi duruyor. 😁
😂😂O gidiyor da ben de iş yok. Gezmek dolanmak için sürüyorsan ve de güzel rotalarda sürüyorsan insan kilometreye pek bakmıyor. Lakin Yaş 48 olmuş bir tık çaptan düştüğümü hissediyorum😬☝️

F54

😂😂O gidiyor da ben de iş yok. Gezmek dolanmak için sürüyorsan ve de güzel rotalarda sürüyorsan insan kilometreye pek bakmıyor. Lakin Yaş 48 olmuş bir tık çaptan düştüğümü hissediyorum😬☝️
48 ne ki be abi ;)
millet 65 e gelmiş haldır haldır yol yapıyor 55 60 motosikletçi için orta yaş sayılır sen daha çiçeği burnunda delikanlısın onların yanında

Yaw şimdi 1000 km üstü rakamları görünce kendimden şüphe etmeye başladım. 500 km az mı olacak.
Yaptığınız rotanın bir tık farklısını (Manisa'dan Sakarya'ya) CBR125R'la yapmıştım ortalama hızım 110 120 arasındaydı 2 yakıt ikmali ve 4 kere mola verdim . Yol 5 5.5 Saat gibi bir şey sürmüştü yolda titreşimden dolayı farımın kablosu da çıkmıştı :D CBR125R'ın 7 8bin devirde ki titreşimi beni rahatsız etmiyordu bir tık oturuş pozisyonu ve rüzgar beni rahatsız etti ama 3 4 saatlik bir dinlenme sonrasında kendime gelmiştim . Yolun tamamını otobandan geldim Bursa ve Körfez tarafları dışında trafikle ve yol kalabalılığıyla alakalı bir sorun yaşamadım . 100 200KM gittikten sonra mola verince insan motoru sürerken bir garip hissediyor bu yüzden İstanbul'a varmadan 50KM önce düzgün bir mola verip İstanbul'a öyle girmenizi tavsiye ederim hem algınız daha açık olur hem yorgunluk olmaz malum İstanbul'un trafiği rezalet

Motosikleti
D400
Geçen sene en uzun 1.5 günde 1200 km civarı yaptım bir kısmı da dağ tepede oldu. ama sorsan tekrar yapar mıyım yapmam =)

günlük bence 400-500 km, otobanda 750 km gayet yeterli.

Fakat bu sene otellerde kalamayacagım için (pahalı) turlarımı kamp olarak planladım, bel ve boyun fıtığım nedeniyle gün sonu çok rahat bir ortamda yatmayacagımdan 300 km ile sınırlandırdım kendimi. (eve dönüş 700 km)

Bence insanlar uzun yolu günübirlik deneme yapmadıysa karar vermemesi lazım.

Lambardo; hiç yapmadıysan kardo çık izmir-aydın-denizli yoluna dümdüz otobandan bir git gel 550 km, Otobanda yaptıgın 550 km'nin sana verdiği yorgunluga göre otobansız vs. yollarda ne kadarın max yapabileceğini yorumlarsın hem.

Ben eskişehire giderek test etmiştim kendimi ilk. baktım 400 km sonrası daha devam ederim 500-600 a zorladım.
Zaten çok motora binen birisi değilim, senede 3 kere uzun yola çıkıyorum km'yi öyle yapıyorum.

Geçen sene en uzun 1.5 günde 1200 km civarı yaptım bir kısmı da dağ tepede oldu. ama sorsan tekrar yapar mıyım yapmam =)

Fakat bu sene otellerde kalamayacagım için (pahalı) turlarımı kamp olarak planladım, bel ve boyun fıtığım nedeniyle gün sonu çok rahat bir ortamda yatmayacagımdan 300 km ile sınırlandırdım kendimi. (eve dönüş 700 km)

Lambardo; hiç yapmadıysan kardo çık izmir-aydın-denizli yoluna dümdüz otobandan bir git gel 550 km, Otobanda yaptıgın 550 km'nin sana verdiği yorgunluga göre otobansız vs. yollarda ne kadarın max yapabileceğini yorumlarsın hem.

Ben eskişehire giderek test etmiştim kendimi ilk. baktım 400 km sonrası daha devam ederim 500-600 a zorladım.
Zaten çok motora binen birisi değilim, senede 3 kere uzun yola çıkıyorum km'yi öyle yapıyorum.
Hocam Eskişehir'li misiniz?

Yakın zamanda İstanbul'a gideceğim. O iyi bir test olur.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Yakın zamanda İstanbul'a gideceğim. O iyi bir test olur.
NC selesi totoya eziyet. (Eğer seleye işlem yapılmadı veya toto alışıp kösele olmadıysa tabi...) :)

İlk uzun yolumda çok of of ettirmişti. Yazın file takmak bayağı fayda ediyor ama yapısı kaygan olduğu için riskli biraz. ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar