Abi senin Tiger'ı çalıştırıp yola salsak sürücüsüz 100 kilometre rahat gider gibi duruyor.Gün doğumundan gün batımına kadar sürerim. Karanlıkta mecbur kalmadıkça motosiklet sürmem. Mayıs-Haziran aylarında hava ve yol şartları ideal, kondisyonum iyiyse bin km yaparım![]()
2012 yılında ybr ile 1 günde 850 km yaptım sakarya muğla sabah 5 te yola çıktım öğlen saat 1 e kadar çok güzel di izmir e girdim hava 35+ derecelere geldi ve geri kalan 6 saat te 250 km zor gidebildim yani kılık kıyafet kask vs harbiden illahlah ettim böyle bir terlemek yokVay arkadas dört haneli km ler havada ucusuyor.
Triumph lar,Africa lar,crf ler,vstrom lar,yatak sardirilan kawalar,versys ler,tracer ler.falan fisman.
Balansörsüz motorla 500km yapan insan evladi yok mu?(ismet abi haric)
Ben molasiz 250 km civari yaptim,eve geldigimde hala motor suruyor gibi ellerim karincalanmisti.sele konforundan mutevellit bulluk ise asansor dugmesi misali iceriden cikmadi![]()
2012 Honda Wave 110i cub ile 1 günde 715 km versek olur mu?Vay arkadas dört haneli km ler havada ucusuyor.
Triumph lar,Africa lar,crf ler,vstrom lar,yatak sardirilan kawalar,versys ler,tracer ler.falan fisman.
Balansörsüz motorla 500km yapan insan evladi yok mu?(ismet abi haric)
Ben molasiz 250 km civari yaptim,eve geldigimde hala motor suruyor gibi ellerim karincalanmisti.sele konforundan mutevellit bulluk ise asansor dugmesi misali iceriden cikmadi![]()

Olmaz o motor da krank balansorlu.2012 Honda Wave 110i cub ile 1 günde 715 km versek olur mu?
https://www.motosiklet.net/forum/ko...otografli-ankara-burhaniye-yolculugum.218522/
Reis ybr de krank balansorlu2012 yılında ybr ile 1 günde 850 km yaptım sakarya muğla sabah 5 te yola çıktım öğlen saat 1 e kadar çok güzel di izmir e girdim hava 35+ derecelere geldi ve geri kalan 6 saat te 250 km zor gidebildim yani kılık kıyafet kask vs harbiden illahlah ettim böyle bir terlemek yok
Abi senin Tiger'ı çalıştırıp yola salsak sürücüsüz 100 kilometre rahat gider gibi duruyor.![]()
48 ne ki be abiO gidiyor da ben de iş yok. Gezmek dolanmak için sürüyorsan ve de güzel rotalarda sürüyorsan insan kilometreye pek bakmıyor. Lakin Yaş 48 olmuş bir tık çaptan düştüğümü hissediyorum
![]()
Yaş bir sayıdan ibaret diyelim.O gidiyor da ben de iş yok. Gezmek dolanmak için sürüyorsan ve de güzel rotalarda sürüyorsan insan kilometreye pek bakmıyor. Lakin Yaş 48 olmuş bir tık çaptan düştüğümü hissediyorum
![]()
7 sene sonra Memcoş55 olarak bana yetişirsin.O gidiyor da ben de iş yok. Gezmek dolanmak için sürüyorsan ve de güzel rotalarda sürüyorsan insan kilometreye pek bakmıyor. Lakin Yaş 48 olmuş bir tık çaptan düştüğümü hissediyorum
![]()
Sabah 6:30 akşam 22 arası gibi birşeydi. Detayları buradan okuyabilirsiniz.1 gün derken 24 saat süre ile mi?
Teşekkürler. Bloğunuzu düzenli olarak okuyorum.Sabah 6:30 akşam 22 arası gibi birşeydi. Detayları buradan okuyabilirsiniz.
Yaptığınız rotanın bir tık farklısını (Manisa'dan Sakarya'ya) CBR125R'la yapmıştım ortalama hızım 110 120 arasındaydı 2 yakıt ikmali ve 4 kere mola verdim . Yol 5 5.5 Saat gibi bir şey sürmüştü yolda titreşimden dolayı farımın kablosu da çıkmıştıYaw şimdi 1000 km üstü rakamları görünce kendimden şüphe etmeye başladım. 500 km az mı olacak.
Hocam Eskişehir'li misiniz?Geçen sene en uzun 1.5 günde 1200 km civarı yaptım bir kısmı da dağ tepede oldu. ama sorsan tekrar yapar mıyım yapmam =)
günlük bence 400-500 km, otobanda 750 km gayet yeterli.
Fakat bu sene otellerde kalamayacagım için (pahalı) turlarımı kamp olarak planladım, bel ve boyun fıtığım nedeniyle gün sonu çok rahat bir ortamda yatmayacagımdan 300 km ile sınırlandırdım kendimi. (eve dönüş 700 km)
Bence insanlar uzun yolu günübirlik deneme yapmadıysa karar vermemesi lazım.
Lambardo; hiç yapmadıysan kardo çık izmir-aydın-denizli yoluna dümdüz otobandan bir git gel 550 km, Otobanda yaptıgın 550 km'nin sana verdiği yorgunluga göre otobansız vs. yollarda ne kadarın max yapabileceğini yorumlarsın hem.
Ben eskişehire giderek test etmiştim kendimi ilk. baktım 400 km sonrası daha devam ederim 500-600 a zorladım.
Zaten çok motora binen birisi değilim, senede 3 kere uzun yola çıkıyorum km'yi öyle yapıyorum.
Yakın zamanda İstanbul'a gideceğim. O iyi bir test olur.Geçen sene en uzun 1.5 günde 1200 km civarı yaptım bir kısmı da dağ tepede oldu. ama sorsan tekrar yapar mıyım yapmam =)
günlük bence 400-500 km, otobanda 750 km gayet yeterli.
Fakat bu sene otellerde kalamayacagım için (pahalı) turlarımı kamp olarak planladım, bel ve boyun fıtığım nedeniyle gün sonu çok rahat bir ortamda yatmayacagımdan 300 km ile sınırlandırdım kendimi. (eve dönüş 700 km)
Bence insanlar uzun yolu günübirlik deneme yapmadıysa karar vermemesi lazım.
Lambardo; hiç yapmadıysan kardo çık izmir-aydın-denizli yoluna dümdüz otobandan bir git gel 550 km, Otobanda yaptıgın 550 km'nin sana verdiği yorgunluga göre otobansız vs. yollarda ne kadarın max yapabileceğini yorumlarsın hem.
Ben eskişehire giderek test etmiştim kendimi ilk. baktım 400 km sonrası daha devam ederim 500-600 a zorladım.
Zaten çok motora binen birisi değilim, senede 3 kere uzun yola çıkıyorum km'yi öyle yapıyorum.
Hocam Eskişehir'li misiniz?
NC selesi totoya eziyet. (Eğer seleye işlem yapılmadı veya toto alışıp kösele olmadıysa tabi...)Yakın zamanda İstanbul'a gideceğim. O iyi bir test olur.
Yakın zamanda İstanbul'a gideceğim. O iyi bir test olur.