Bence yönetim tarafından konunun kapatılması sansüre girer.
Healk istiyor.abi anarşizm zamanı mı şimdi![]()
Bence de kapatalım... Çünkü burda erkekler olarak kadınlar hakkında dedikodu yapıyoruz..Konu farklı noktalara gitmiş, kapatalım.
Askerdeyken yeminle ortamda daha fazla kadın vardı. Pc'yi her açtığımda odama başak kokusu doluyor.Bence de kapatalım... Çünkü burda erkekler olarak kadınlar hakkında dedikodu yapıyoruz..
Bir tane kadın üye de bırakmadılar ki birinci ağızdan dinleyelim , tartışalım.....
Erhan , acil kadın üye alımında kampanya falan yap... Adımız çıkıcak kadın düşmanına![]()
Hanım göbeğikadın vs erkek tartışıyorken sorayım
Vezir parmağı mı dilber dudağı mı
Peki kadınbudu köfte hakkında ne düşünüyorsun abiHanım göbeği
Benim ne düşündüğüm önemli değil, esas @fatih.met ne düşünüyor o önemli. Bir de Fatih'in cevabı ne olursa olsun @alp_tunay Abi'nin kontrasını duymak istiyorum. @killingroad da mealen "My name is Maximus Decimus Meridius, Commander of the armies of the north, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius and i will have my vengeance, in this life or the next." tadında konu içinde epey aktif.Peki kadınbudu köfte hakkında ne düşünüyorsun abi
Dünyanın yörüngesinin meğer aslında bizlerin ucunda döndüğünü anladığın yaşa geldiğinde yadırgamazsın gardaşmaşallah 16 sayfa olmuş forumda kadın içeren bi konu olunca en az 10 sayfa oluyor tebrik ediyorum![]()
Konu östrojen kokuyor ilgimizi çektimaşallah 16 sayfa olmuş forumda kadın içeren bi konu olunca en az 10 sayfa oluyor tebrik ediyorum![]()
Asıl özneyi yazmamışsın..Dünyanın yörüngesinin meğer aslında bizlerin .......... ucunda döndüğünü anladığın yaşa geldiğinde yadırgamazsın gardaş
benim dünyam bi çift göZün değil bi çift silindirin etrafında dönüyorDünyanın yörüngesinin meğer aslında bizlerin ucunda döndüğünü anladığın yaşa geldiğinde yadırgamazsın gardaş
Yok ben daha çok Yasmin dyauh prthivi cantariksam otam, Manah saha pranais ca sarvaih tam. Evaikam janatha atmanam anya vacah, Vimuncatha amrtasya esah setuh modundayım.Benim ne düşündüğüm önemli değil, esas @fatih.met ne düşünüyor o önemli. Bir de Fatih'in cevabı ne olursa olsun @alp_tunay Abi'nin kontrasını duymak istiyorum. @killingroad da mealen "My name is Maximus Decimus Meridius, Commander of the armies of the north, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius and i will have my vengeance, in this life or the next." tadında konu içinde epey aktif.
Biz İzmir'de yaşayanlara düşen çiğdem alıp beklemek. Farklı illerde yaşayanlar çiğdem bulamazsa çekirdek alabilir.
Amin.Yasmin dyauh prthivi cantariksam otam, Manah saha pranais ca sarvaih tam. Evaikam janatha atmanam anya vacah, Vimuncatha amrtasya esah setuh